Προς το περιεχόμενο

mnhmes problhmatikes apo eshop

spiros151

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[αρχή εκτός θέματος]

spiros151 - hmarton e....ta ieroglyfika diavazontai pio eukola....

k meta exoume site pou epimenoun na grafoun oloi ellhnika k oxi greeklish....

Βασικά ξέρεις τι γίνεται; Γράφουν ελληνικά ενώ νομίζουν ότι γράφουν greeklish. Είναι προφανές από τα λάθη (αντί για θ γράφουν τη δηλαδη th δηλαδή το θ sta greeklish). Έχει και μερικά ορθογραφικά που είναι εντελώς δολοφονικά βέβαια (θυμήθηκα τον έποτε' date=' ίσως ο πλέον ανορθόγραφος άνθρωπος παγκοσμίως, που 'σαι ρε φίλε να μας βγάλεις πάλι τα μάτια!!)

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα greeklish. Σκοπός είναι να ξεφύγουμε εντελώς απ' αυτά!!

[/τέλος εκτός θέματος']

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με την καινούργια οθόνη μόλις δόθηκε ανάλυση στο φούλ δηλαδή 1280 x 1024. Μου είναι άγνωστο γιατί και ποιός ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.

Δηλαδή δεν γινόταν αναπαραγωγή του προβλήματος αν η ανάλυση ήταν χαμηλότερη ;

Επίσης, τι chipset έχει η μητρική;

Δημοσ.
παιδια για σας θελω να αναφερω ενα περιστατικο που ετηχε σε ενα φιλαρακι που αγορασε ενα pc απο το eshop.αγορασε την μοναδα μονο με δυο twinmos μνημες των 512. βαζει μια ωθονη που ειχε το παιδι για να μειωσει λιγο το κοστος ...μεχρι εδω ολα καλα.. μετα απο μια βδομαδα ωμος βρηκε σε τιμη ευκαιριασ μια 17αρα lg lcd την βαζει πανω και απο εκεινη την ωρα αρχησε ο γολγοτηας.....κολημα στο κολημα και ξανα κολημα με το που εμπαινε το pc στα windowsδεν ελεγε να ξεκολησει. και αφοθ παιδευτηκαμε μια μερα στο ψαξημο αποφασησαμε να δοκημασουμε αλλεσ μνημες και βαλαμε δυο προχειρεσ που ειχαμε (ddr 400 kingstone) συνολο 512ΜΒ ΚΑΙ ΤΟ PC απο τοτε δουλευει πολοι.....στελνουμε και εμεις λοιπον στο eshop απο το υποκαταστημα της κερκυρας τις δυο μνημες που ηταν φολα και περημεναμε να της ελενξουν οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ απο το eshop και ωντος τα παιδια(δεν μπορω να πω)ελενξαν της μνημες και μασ πηραν τηλεφωνο! και τι μασ ειπαν?:

οι μνημες ελενχθηκαν και ειναι ενταξει' date='δεν εχουν προβλημα,αυτο που φταιει ειναι οτι δεν ειναι συμβατες με την οθωνη!!!!<<<<κουφωματα>>>>>>[/color']καλα ρε παιδια η αφτοι ψαχνου για μα........

η εγω ειμαι μα....... με Μ καιφαλαιο......

ego 8a zitousa na mou to dosoun auto grapta oste na mporo na tous kano rompa meta ep apeiron...lol

Δημοσ.

Ένα ζήτημα μπορεί να προκύπτει με τα onboard κυκλώματα που έχει το σύστημα (π.χ. κάρτα γραφικών) και την τροφοδοσία του όλου συστήματος. Οι μνήμες δεν είναι διόλου απίθανο να είναι μια χαρά και απλά να μην παίρνουν το σωστό ρεύμα που θέλουν, ή να έχουν κάποια ασυμβατότητα με τη συγκεκριμένη μητρική. Το έχω δει σε αρκετούς συνδυασμούς μνημών - μητρικών και είναι εντελώς απρόβλεπτη η όλη ιστορία.

Να είπαν ότι οι μνήμες έχουν ασυμβατότητα με την οθόνη, είναι απίθανο. Να είπαν ότι είναι ασύμβατες με την κάρτα οθόνης (ναι, κάποτε λέγαμε έτσι τις κάρτες γραφικών), είναι μία πιθανότητα.

Δημοσ.

Xoris na thelo na kano ton synhgoro tou diavolou oi texnikoi tou e-shop mallon ennoun oti yparxei asymvatothta me tin onboard karta grafikon auto pisteuo oti ennoun dioti me twincmos ram exo antimetopisei paromoio provlima edo stin douleia mou kai tis allaxa me kingston tin proti fora

kai tin deuteri fora pou antimetopisa to idio tis allaxa me alli marka aples kai pali doulepse ara pisteuo oti kati tetoio ftaei dokimase omos mipos i mia einai OFF oxi kai oi dyo giati kai se mas i mia itan OFF vevaia emeis tis allaxame kai tis dyo gia na exoume to kefali mas isyxo kai tora stin douleia pleon ola ta pc (peripou 80) exoun KINGSTON ram + oti exo kai epipleon apothema an xreiastei.

Δημοσ.
wert file mou gia na spasei i korina twn cd tote mallon katalavaineis ti tha ginotan sto fortigaki i stin apothiki...

Ακριβώς. Για αυτό και τα έβγαλα φωτογραφία. Κάπου τρώνε τις κλωτσίες και τις πεταξιές της ζωής τους.

Και όπως είπα ευτηχός τα δισκάκια ήταν άθικτα.

Αλλά λίγο σεβασμός σε αυτόν που τα πληρώνει δεν κάνει κακό.

Αυτά δεν τα κάνουμε download. :mrgreen:

Τα πληρώνουμε πρίν τα ακουμήσουμε κιόλας. :twisted:

Ελπίζω κάποιοι από αυτούς να είδαν την φωτογραφία και να προσέχουν λιγάκι παραπάνω.:)

Δημοσ.

Απ' ό,τι είδα, τα δισκάκια πήγαν Κέρκυρα, οπότε το πιο πιθανό είναι να φάγανε σουτ από τη μεταφορική, έχω δει πως τα κοπανάνε. Θα μου πείς, μπορούσαν να τα έχουν συσκευάσει καλύτερα...

Δημοσ.

kalimera paidia...

egw synedesa ena flashaki usb kai meta apo 15 lepta kahke h lampa sto grafeio mou. alla pio prin eixa akousei apo ayto se mediaplayer to evrything tis vissi, les na ftaiei to tragoudi...

8a rwthsw sto eshop na mou poune...

filoures

Δημοσ.

Παιδιά πράγματι πολλές φορές μνήμες που δουλεύουν μια χαρά, αρνούνται να συνεργαστούν με συγκεκριμένες μητρικές ή άλλα μηχανήματα... Σαν τεχνικός το έχω συναντήσει 100δες φορές. Αν δεν μπορείς να τις αλλάξεις δοκίμασε να αλλάξεις τα timings από το bios και να βάλεις ποιό συντηρητικά settings μήπως και δουλέψουν, ή να πειράξεις την τάση (με προσοχή). Αλλιώς δοκίμασε να τα κάνεις swap με τσιπάκια κανενώς φίλου μήπως τα δικά του παίζουν σε σένα και τα δικά σου σε εκείνον. :) Τώρα αυτό για την οθόνη μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό να το έχει πει οποιοσδήποτε (ακόμη και <<τεχνικός>> του e-shop).... :)

Δημοσ.
παιδια για σας θελω να αναφερω ενα περιστατικο που ετηχε σε ενα φιλαρακι που αγορασε ενα pc απο το eshop.αγορασε την μοναδα μονο με δυο twinmos μνημες των 512. βαζει μια ωθονη που ειχε το παιδι για να μειωσει λιγο το κοστος ...μεχρι εδω ολα καλα.. μετα απο μια βδομαδα ωμος βρηκε σε τιμη ευκαιριασ μια 17αρα lg lcd την βαζει πανω και απο εκεινη την ωρα αρχησε ο γολγοτηας.....κολημα στο κολημα και ξανα κολημα με το που εμπαινε το pc στα windowsδεν ελεγε να ξεκολησει. και αφοθ παιδευτηκαμε μια μερα στο ψαξημο αποφασησαμε να δοκημασουμε αλλεσ μνημες και βαλαμε δυο προχειρεσ που ειχαμε (ddr 400 kingstone) συνολο 512ΜΒ ΚΑΙ ΤΟ PC απο τοτε δουλευει πολοι.....στελνουμε και εμεις λοιπον στο eshop απο το υποκαταστημα της κερκυρας τις δυο μνημες που ηταν φολα και περημεναμε να της ελενξουν οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ απο το eshop και ωντος τα παιδια(δεν μπορω να πω)ελενξαν της μνημες και μασ πηραν τηλεφωνο! και τι μασ ειπαν?:

οι μνημες ελενχθηκαν και ειναι ενταξει' date='δεν εχουν προβλημα,αυτο που φταιει ειναι οτι δεν ειναι συμβατες με την οθωνη!!!!<<<<κουφωματα>>>>>>[/color']καλα ρε παιδια η αφτοι ψαχνου για μα........

η εγω ειμαι μα....... με Μ καιφαλαιο......

Θα το πω, γιατί συνέβει και σε εμένα σήμερα.

Ολοκαίρνουγιο μηχανάκι, είχε δουλέψει τουλάχιστον 24 ώρες σε burn out test.

Μόλις πήγε στον πελάτη ο οποίος είχε μία οθόνη LG, αναγκαστικά ο πελάτης άλλαξε την ανάλυση στην default των 17", 1280 x 1024.

Στην επανεκκίνηση ο υπολογιστής μετά την αρχική οθόνη των Windows XP, έβγαλε μία μαύρη οθόνη, με τον κέρσορα να αναβοσβήνει στην πάνω αριστερή πλευρά.

Τι σκ@τ@ μπορεί να συμβαίνει ; Πάντως δεν είναι μνήμες γιατί τις άλλαξα.

Δημοσ.
Τι σκ@τ@ μπορεί να συμβαίνει ; Πάντως δεν είναι μνήμες γιατί τις άλλαξα.

Exw merikes idees ti mporei na ftaiei. Kane tis parakatw kinhseis:

1) Alla3e thn lampa tou mpaniou sou

2) Alla3e to fwtistiko sou

3) Pare thlefwno sto E-shop kai sk@tox3s3 tous giati: OXI mono sou esteilan metaxeirismeno zeygari mnhmes (aytes pou epestrepse topalikari pio panw) alla einai kai asymbates me thn othonh sou

4) Pare thlefwno mia metaforikh (asxeto poia) kai brize tous akoma kai an den sou esteilan aytoi to PC

5) Anoi3e ton thlefwniko katalogo kai pare ena thlefwno sthn kerkyra mpas kai sou poune ti symbainei

6) Ftia3e ena RMA kai steilto se mia asxeth etairia prospathwntas na ri3eis se aytous to ftai3imo

H apla dokimase na alla3eis thn analysh se 800x600 mpainontas apo VGA mode. Meta arxise siga siga na anebazeis analyseis :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...