polaki Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Παιδιά εχω mission impossible.. Μια φιλη μου έχει σκάλωμα με Avril, και θελει αυριο να της γράψω 1 cd με καμιά 10αρια 12αρια τραγούδια της επειδή έκανα το λαθος κ της ειπα οτι εχω ολα τα CD της... Επειδη δεν πολυ "κατέχω" απο Lavigne, αν ειναι ευκολο να μου προτείνετε εσεις καποια...? Τα μονα στανταρ που ξερω ειναι τα S8er boy, Complicated, Nobody's fool & nobody's home... please help!!!
silencer51 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δε νομιζω οτι υπάρχουν χειρότερα και καλύτερα μιας και ειναι όλα τα ίδια ("καρμπόν")... Και το ίδιο τραγούδι να βάλεις Χ10 φορές το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει...:twisted: :oops: σορρυ, αλλα δεν την αντέχω όπως και γενικά το όλο αυτό στύλ...:oops:
billpeppas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Complicated Don't Tell Me I'm With You Sk8r Boy My Happy Ending Naked Losing Grip άλλα δεν μπορώ όσο και αν θέλω να βγάλω ως "καλά"
djnight Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 το i am with you φοβερη μπαλαντα ............ συνιστω ανεπιφυλακτα!!! το ειχε και σε ενα επισοδειο smallvile με το μωρο την λανα!!!!!!!!!!!!!!!
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ma an einai kolimeni me tin avril tha kserei na sou pei... to i am with you einai na akoustei mono se leama and moor remix
tzinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 glykouli pantos to avrilaki etsi?? kai eixa kai ena filo sto strato pou mou elege oth h aderfh tou htan fthsth!! Ante na pas skopia meta loool An thes na thn entyposiaseis pantos rikse kai kana video clip se dvdaki, kykloforoun pola.
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ma an einai kolimeni me tin avril tha kserei na sou pei...to i am with you einai na akoustei mono se leama and moor remix Eλα που το "κολλημένη" το εννοεί ξέρω 3-4 τραγούδια και αυτό ειναι όλο! Kλασικα πραγματα τωρα, σα να λέει μια γουστάρω τρελά Βέρτη, αν τη ρωτησεις ποια σ'αρεσουν θα πει τα 3-4 που παίζουν στο ραδιοφωνο στην (συντομη) καριερα του! Aντε αν ειναι απο Αθηνα να ξέρει να πει 7-8, από τις φορές που θα έχει πάει να τον δει μπουζούκια! Θα τις γράψω αυτά που μου είπατε και θα τελειώσει η υπόθεση, εντάξει καλό προσωπάκι η Avril (σε οσους αρέσουν τα ψευτομαγκάκια) αλλά απο μουσική δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάζομαι! Το I am with you (leame & moor) θα το ψάξω, αν και μου φαίνεται πιο πολύ θα το εκτιμήσω εγώ παρά εκείνη!
tzinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 mporei na to pezei pseutomagkaki alla san moutro einai baby face. Gi auto leo kai glykoula. To leama & moor remix einai se progressive trance styl, den thymamai na mou eixe kanei kai poly entyposh toufas. Oxi toti den mou aresoun oi leama & moor apla to sygkekrimeno remix den mou ekane klik.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.