voulistas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Καλησπέρα σε όλους!Έχω έναν φορητό hp pavilion zd8388 με λειτουργικό widows xp sp2.Υπάρχει ένα πρόβλημα...όταν κάνω boot και βγάζει την οθόνη για να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό!Αν βάλω τον κωδικό σε σύντομο χρονικό διάστημα μπαίνω κανονικά στα win.Αν καθυστερήσω τότε με βγάζει στην επιφάνεια εργασίας,παίζει ο ήχος της εκκίνησης αλλα πουθενά η μπάρα και τα εικονίδια.Επειδή έχω το zone alarm,το έβγαλα μήπως επηρεάζει αλλά τίποτα.Μπήκα στο msconfig και απενεργοποίησα ότι πρόγραμμα bootάρει αλλά πάλι τα ίδια.Όλες οι συνδέσεις δικτύου είναι ανενεργές.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;
voulistas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Γειά και πάλι!Εντελώς τυχαία λύθηκε το πρόβλημα!!!Κατέβασα το .ΝΕΤ 2 της Microsoft γιατί το χρειαζόταν το notebook hardware control και απεγκατέστησα το .ΝΕΤ 1.1 που είχα βάλει απο το cd του notebook.Με το που το έκανα όλα καλά.Δεν ξέρω πώς και γιατί.Αν ξέρει κάποιος ας πεί να μου λυθεί η απορία.Εξάλλου έλυσα το προβλημά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.