admin.iekep Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 χωρίς να θελω να κανω παρέμβαση στην σελίδα σας ειδα κάτι που λέτε στους κανονισμούς τις σελίδα σας σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα αλλα και κατι με "ακατανομαστο περιεχόμενο" και ήθελα να σας ενημερώσω το εξής χωρίς να παρεξηγηθώ βρήκα το παρακάτω και πιστέυω να σας ενδιαφέρει. EINAI NOMIMO Αστικος Κωδικας ΝΟΜΟΣ 2121 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ κεφαλαιο 4 Περιορισμοι του περιουσιακου δικαιωματος (αναπαραγωγη για ιδιωτικη χρηση) αρθρο 18,-1 Η αναπαραγωγη και χρηση ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ χωρις την αδεια του δημοιυργου και ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ενος εργου που εχει δημοσιευτει ΕΦΟΣΟΝ η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ γινεται για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ εκεινου που την κανει.
grigas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ναι ωραία...Και? Στο forum υπάρχουν πληθώρα από ποστ για το πως θα αντιγράψουμε τα CD και DVD που νόμιμα κατέχουμε (και ανάλογα με την "ηθικότητά" μας που δανειστήκαμε/νοικιάσαμε). Αυτό που λες όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί το forum να συμμετέχει σε διακίνηση "πειρατικού" υλικού.
Highlander Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αντιτίθενται οι κανόνες με το παρόν ; Κάτι δεν κατάλαβα καλά....
admin.iekep Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 φιλε μου με παρεξηγησες μαλλον εννοω αυτο που γραφει περι νομου πνευματικης ιδιοκτησιας για αυτο τονισα τον νομο ουτε θελω να μετατραπει το INSOMNIA σε σελιδα διακινησης υλικου ουτε θελω να κανω καποια παρεμβαση στην λειτουργια του απλα μια επισημανση τιποτα παραπάνω.
admin.iekep Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 στο κομματι με τα πνευματικα δικαιωματα μαλλον συμφωνα με τον νομο ναι. δεν ειμαι δικηγορος αυτοι ξερουν καλυτερα απλα ενας φοιτητης της σχολης που δουλευω το αναφερε οτι ειδε κατι περι πνευματικα δικαιωματα στο INSOMNIA και επειδη ο πατερας του ειναι δικηγορος και το εχει ψαξει μου αναφερε τον νομο αυτον. εγω προσωπικα κατι ειχα δει σε αλλα φορουμς και στις ταινιες αλλα δεν εδωσα σημασια.
admin.iekep Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 απλα ενημερωτικο ειναι δεν θελω να κανω καμια παρεμβαση ειμαι ενας απλος χρηστης ουτε συντονιστης ειμαι ουτε διαχειριστης της σελιδας σας. Υ.Σ μην με παρεξηγησετε ενημερωτικα τα αναφερα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ευχαριστούμε το μέλος admin.iekep για το ενδιαφέρον του. Όντως, ο νόμος 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας αναφέρει ότι επιτρέπεται η αναπαραγωγή και η χρήση του έργου για ιδιωτική χρήση. Γι'αυτό, όπως πολύ σωστά ανέφεραν τα μέλη grigas και Highlander, επιτρέπεται η δημοσίευση θεμάτων για μεθόδους αντιγραφής κάποιου DVD ή κάποιου CD που κατέχουμε νόμιμα. Οι Όροι Χρήσης του forum δεν αντιτίθενται φυσικά στο νόμο. Ευχαριστούμε και πάλι για την ενημέρωση.
admin.iekep Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ πολυ κυριε συντονιστή "paredose" η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα. Ζητώ συγνώμη αν προκάλεσα κάποιο πρόβλημα. απλα επειδη βρηκα τον συγκεκριμένο νομο και εχει γινει τοσο ντόρος για τα "ακατανόμαστα" θελησα να διευκρινήσω τι ισχυεί στην ελλάδα για να μην πανικοβάλλονται κάποια νεα μέλη (βεβαια και εγω νεος ειμαι ως γραμμένος χρήστης εδω) ασχετα αν ημουν παρών και σας εβλεπα αρκετα χρόνια απλα τώρα θεωρησα καλο να ειμαι λιγο πιο ενεργο μέλος. οτι θελετε στην διαθεση σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.