Mudrider Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παιδια πολυ περιεργο . καμια φορα αναλογα αν ειμαι ξυπολυτος η οχι με χτυπαει λιγο το ρευμα οταν ακουμπαω το powerbook ... μικρη ταση αλλα δεν ειναι στατικος ηλεκτρισμος. μερικες φορες ηταν αρκετο για να με πονεσει λιγουλακι. τσουκσιματακι κτλ το εχει παθει και κανας αλλος? χρησιμοποιω το καλωδιο για τον φορτιστη που εχει και γειωση. τι να κανω.? λετε να παω στο σερβις? ειμαι και βαρκελωνη γμτ και το εχω παρει απο rainbow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Προφανώς κάτι δεν κανει καλή γειωση και λογω το οτι το κουτι ειναι μεταλλικο σε χτυπάει οταν εισαι ξυπολυτος. Ριξε μια ματια στο μετασχηματιστη αν εχει τιποτα γυμνο καλωδιο πρωτα. Νομίζω οτι η apple στα notebook εχει παγκόσμια εγγυηση και δεν θα έχεις πρόβλημα στο service. Δεν ειναι ανάγκη να παθεις κατι πρώτα προσεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παιδια πολυ περιεργο . καμια φορα αναλογα αν ειμαι ξυπολυτος η οχι με χτυπαει λιγο το ρευμα οταν ακουμπαω το powerbook ...μικρη ταση αλλα δεν ειναι στατικος ηλεκτρισμος. μερικες φορες ηταν αρκετο για να με πονεσει λιγουλακι. τσουκσιματακι κτλ το εχει παθει και κανας αλλος? χρησιμοποιω το καλωδιο για τον φορτιστη που εχει και γειωση. τι να κανω.? λετε να παω στο σερβις? ειμαι και βαρκελωνη γμτ και το εχω παρει απο rainbow. i briza pou to bazeis exei giosi?mipos fteei i egatastasi tou spitiou pou meneis kai to trexeis tsaba gia egiisis kai ta resta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital-Entity Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Gia tsekare ekei pou syndeeis tin priza, eite einai se toixo eite se polymprizo mipos exei kounithei i bida pou pianei tin geiosi. Mou eixe symvei mia fora emena se ena polymprizo kai me tinaze. Meta pou to alaksa me ena kainourgio, elysa to palio kai eixa dei oti eixe sxedon ksevidothei i geiosi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το πιθανοτερο ειναι -αν ειναι θεμα γειωσης- οτι φταιει η γειωση του κτιριου που βρισκεσαι. Ισως αν δοκιμασεις σε καποιο αλλο σπιτι, βεβαιωθεις γι'αυτο. Αλλιως κανε χρηση της εγγυησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mudrider Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 στην ελλαδα δεν το ειχα παρατηρησει... ειναι πιθανο να ειναι και του σπιτιου το προβλημα γιατι και τα ηλεκτρικα του σπιτιου ειναι λιγο χαλια.. θα δοκιμασω και αλλες πριζες και σας λεω. ελπιζω να ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχουμε στο γραφείο, στο οποίο έχει κάτω μοκέτα και είναι πηγή στατικού και επειδή λειτουργεί η θέρμανση, τα παράθυρα κλειστα, η υγρασία χαμηλή κλπ κλπ, η επαφή με ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ως αποτέλεσμα να μας χτυπάει το ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.