Προς το περιεχόμενο

Πως χάσατε τα αρχεία σας;

Rightman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Μετά το format στο Acronis True Image στην επιλογή plug image μου απαγόρευε την πρόσβαση στον φάκελο user.Τη στιγμή που σε άλλο λογαριασμό φαινόντουσαν όλα τα αρχεία, απλά αυτός δεν χρειαζόταν κωδικό πρόσβασης στο log on. Αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα.

2.Στο Norton Ghost 2003 κάνοντας επανεκκίνηση ο Η/Υ για να πάρει αντίγραφα ασφαλείας στο περιβάλλον DOS δεν κατάφερε να εκκινήσει αναφέροντας Missing Operating System. Μόνο σε κάποια λάθος ρύθμιση μπορώ να αποδώσω το πρόβλημα.

Δημοσ.

Μια φορά κι έναν καιρό, όταν κατέβαζα cracks απο το Kazaa, κατέβασα ένα αρχειάκι (ναι! αυτό με το μπλέ παραθυράκι για εικονίδιο). Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα να το κάνω διπλό κλικ άρχισε να σβήνει τα πάντα....απο παντού!!! Πατάω cancel. Όλες οι συντομεύσεις στο desktop είχαν χαθεί, αλλά τα windows δεν είχαν crashaρει... "Βρε λές να τη γλύτωσα?" σκέφτομαι...

Τότε αρχίζω και ανοίγω φακέλους. Στον σκληρό που ήταν τα XP, σε κανέναν φάκελο δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ. Ακόμα και το Program files ΑΔΕΙΟ. και τα windows λειτούργησαν για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, μέχρι που με πέταξε στην μπλε οθόνη και δεν ξαναμπήκε ποτέ...

Από τότε ότι ύποπτο κατεβάζω το σκανάρω πριν το ανοίξω με το Mcafee.

Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια ένας γνωστός μου έκανε διπλωματική.Το έτερο ήμιση τον είχε στην "νηστεία" ;) και βολευόταν με τσάρκες στα απανταχού τσοντοsites!Κόλλησε ιό φυσικά,αλλά κατάφερε να σώσει 50σελ. της διπλωματικής σε μια 1,44" δισκέτα.Σάν καλός μαλ...εεε, φίλος,προσφέρθηκα να τον βοηθήσω.Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε...

-20GB mp3,μαζεμένα με αίμα και ιδρώτα,56Κ modem γαρ.

Ηθικό δίδαγμα: "Οι ιοί δέν κάνουν διακρίσεις"

"Ο Νόρτονας ειναι τυφλός"

Δημοσ.

Αν δεν την πατήσεις από φίλους... από ποιους θα την πατήσεις?

(Οι φίλοι έχουν σαφώς προτεραιότητα) :)

Πριν μερικά χρόνια ένας γνωστός μου έκανε διπλωματική.Το έτερο ήμιση τον είχε στην "νηστεία" ;) και βολευόταν με τσάρκες στα απανταχού τσοντοsites!Κόλλησε ιό φυσικά' date='αλλά κατάφερε να σώσει 50σελ. της διπλωματικής σε μια 1,44" δισκέτα.Σάν καλός μαλ...εεε, φίλος,προσφέρθηκα να τον βοηθήσω.Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε...

-20GB mp3,μαζεμένα με αίμα και ιδρώτα,56Κ modem γαρ.

Ηθικό δίδαγμα: "Οι ιοί δέν κάνουν διακρίσεις"

"Ο Νόρτονας ειναι τυφλός"[/quote']

Δημοσ.

Πριν 5-6 χρόνια η μητέρα μου θέλησε να κάνει αλλαγές στο δωμάτιο ενώ έλειπα . Γυρνάω σπίτι, βλέπω τις αλλαγές, πάω να ανοίξω τον υπολογιστή και "non system disk or system error" (ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πως το λέει)

- Μάνα τι έγινε?

- Τι έγινε?

- Χάλασε ο σκληρός?

- Και εμένα τι μου το λες?

- Έκανες τίποτα τον υπολογιστή

- Τίποτα. Απλά εκεί που τον μετέφερα έπεσε λίγο κάτω ....

Δημοσ.

to na xaseis tragoudia ok to na xaseis ergasia einai friki.kai ola auta gia aperiskepsia na min tis soseis se ena floppy.oso gia auto me tis mamades neuriazo akoma kai an blepo na exei xeskonisei to pc.mou exoun spasei keyboard etsi.kait o kazzaa einai pixtra ston io.kalitera dc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...