Προς το περιεχόμενο

Πως χάσατε τα αρχεία σας;

Rightman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποτυχημένη ένωση partition για μενα.

Τα αρχεια ποτέ δεν χάνονται σε merge, μάλιστα σου λέει και τι όνομα να δώσει στον φάκελο για τα αρχεια του 2ου partition που θα πάνε στον πρώτο και θα γίνουν ένα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pantos ego pisteuo to anapodo.oti to dvd einai pio anthektiko sto xrono.exoun ipervolika skliri epifaneia apo pano kai sinithos ta cd pou DEN ixan gialisteri epifaneia apo pano mou xalasan pio grigora.

Από όσο ξέρω στα CD η επιφάνεια εγγραφής είναι κοντά στην πάνω επιφάνεια και μια στρώση πλαστικού από κάτω, οπότε χαλάνε πολύ ευκολα αν γρατσουνιστούν από πάνω. Το DVD από την άλλη έχει την επιφάνεια εγγραφής στο κέντρο και στώση πλαστικού από πάνω και από κάτω. Από αυτήν την άποψη είναι σίγουρα πιο ανθεκτικά. Αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι πιο πυκνογραμμένα και τα pits είναι μικρότερα, ότι είναι πιο ευπαθή στο χρόνο.. Μια εκτίμηση είναι, έτσι μου έχει κολλήσει, δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό, για να είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

Pedes min mou lete tetia giati exo enan 200aria pou exo ola ta videos mou tin mouski mou ke ola ta programata mou pou eine peripou 85gb!!! An ta xaso den tha ksanaanoisko pc!!! Gia auto agorasa ke enan 120gb ke tha ton exo gia backup!!! Lete na ton kano kesoteriko? I opos eine mesa stin sakoula tin periergi tous sklirou?

Δημοσ.
Από όσο ξέρω στα CD η επιφάνεια εγγραφής είναι κοντά στην πάνω επιφάνεια και μια στρώση πλαστικού από κάτω, οπότε χαλάνε πολύ ευκολα αν γρατσουνιστούν από πάνω. Το DVD από την άλλη έχει την επιφάνεια εγγραφής στο κέντρο και στώση πλαστικού από πάνω και από κάτω. Από αυτήν την άποψη είναι σίγουρα πιο ανθεκτικά. Αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι πιο πυκνογραμμένα και τα pits είναι μικρότερα, ότι είναι πιο ευπαθή στο χρόνο.. Μια εκτίμηση είναι, έτσι μου έχει κολλήσει, δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό, για να είμαι σίγουρος...

pragmati mia gratzounia sto dvd tha katastrepsi pio pola dedomena.alla ti ennoousa ego.ixa parei kati princo ta opoia den ixan gialisteri epifaneia apo pano.kai eno den eixan apolitos kamia gratzounia apo kato den diabazontai pleon.eno ta tdk pou ixan gialisteri diabazontai.les kai diabronetai i epifaneia apo pano kai den mporei na kanei antanaklasi.sta dvd einai skliro to apopano.auta gia tin pano pleura .stin kato pleura an thimame to cd grafetai pio bathia apo oti to dvd opos kai to blue ray grafei para poli konta stin epifaneia opote i paramikri gratzounia ine kai kindinos.auta gia tin kato.an exo kanei lathos diorthoste me.pantos gia mena backup ite se dio diskous ite kai se dvd kai se disko .

Δημοσ.
Αποτυχημένη ένωση partition για μενα.

Τα αρχεια ποτέ δεν χάνονται σε merge' date=' μάλιστα σου λέει και τι όνομα να δώσει στον φάκελο για τα αρχεια του 2ου partition που θα πάνε στον πρώτο και θα γίνουν ένα.[/quote']

kalo auto pou den ta xanei.oraio programmataki.sto raid tha prepe na kanoun merikes diorthoseis alla auto allo ine allo thema.

Δημοσ.

Τα γνήσια δισκάκια είναι ένα σάντουιτσ από δύο πλαστικούς δίσκους που ανάμεσά τους έχουν ένα φύλλο αλουμινίου. Από πάνω δεν πειράζει να γδαρθούν.

Τα εγγράψιμα δισκάκια (είτε είναι CD είτε είναι DVD) αποτελούνται από έναν πλαστικό δίσκο, που στο πάνω μέρος του υπάρχουν δύο στρώσεις υλικού. Η κάτω στρώση είναι η εγγράψιμη και απο πάνω της είναι η προστατετική επίστρωση.

Αν γδαρθεί η προστατευτική επίστρωση, ή αν γράψει κάποιος με μαρκαδόρο (εξαιρούνται οι ειδικοί για CD/DVD) χαλάνε. Ο μαρκαδόρος έχει ουσίες οι οποίες διαλύουν την προστατευτική επίστρωση και στην συνέχεια το οξυγόνο του αέρα διαλύει την εγγράψιμη επιφάνεια.

Δημοσ.

over write, μια και δυό...

Επομένως όλα μου τα αρχεία ποια εκτός από όνομα έχουν και νουμεράκι.

Δημοσ.

eixa 2 diskous se raid 0. eixa kanei partitions gia na kano egatastasi to linux, alla stin egatastasi kati den anagnorise sosta sta partitions (o controler pou eixa itan idiki periptosi) kai exasa to simpan olakero! alla den mporo na po... mou evale to linux :P

Δημοσ.

genikos to kako me to linux pou thimame apo palia itan me to pou tha ginei egkatastasi to linux opos kai to lilo pos to elegan auto pou sou leei se poio litourgiko tha ginei install.

Δημοσ.

vasika afto pou ekane i egatastasi tou linux itan na min anagnorisei oti oi diskoi mou itan raid 0 kai pige kai to ekane egatastasi mono sto 1 apo tous 2 diskous!!! opos katalaveneis xathikan ta panta.

Δημοσ.
vasika afto pou ekane i egatastasi tou linux itan na min anagnorisei oti oi diskoi mou itan raid 0 kai pige kai to ekane egatastasi mono sto 1 apo tous 2 diskous!!! opos katalaveneis xathikan ta panta.

apla mou fenetai poli paraxeno gia ena logo.to raid 0 ftiaxnetai apo to bios tou controller pou ine prin bootarei to pc.pos to linux anerei auto pou blepei kai paei kai grafei se ena disko.px ego perasa windows 98 se raid 0 kai den xriastike disketa.to idan apeuthias dioti auto tous elege to bios tou raid.to linux diladi prepei na ta diabazei mono tou ola auta kai na agnnoei ti ginetai.ti na po.endiaferon pantos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...