retzosd Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Όταν το υποτιθέμενο defragment utility κάποιας καλής εταιρίας, κάνει πατάτα και το NTFS πάει εκεί που ξέρουμε (στον Bill ;-)) Έτσι την έπαθα και εγώ εδώ και λίγο καιρό, αλλά με partition utility. Βέβαια ακόμη προσπαθώ μήπως και ανακτήσω τίποτα (~143GB) αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Το πιο περίεργο ήταν σε ένα WD200AB που μια μέρα, με το που έπιασα το κουτί με χτύπησε ρεύμα και ο δίσκος έχασε ξαφνικά το ένα partition (και λόγω του κ. Merfy είχα τα πάντα εκεί). Μετά από λίγο παρέδωσε εντελώς πνεύμα.
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Αύγουστος 2000 απόγευμα. Σε μία από τις καταιγίδες της εποχής κάηκε λόγω κεραυνού μητρική, δίσκος (4.2 ολόκληρα Gb), τροφοδοτικό, cd-rom, και ένα παλιό ψυγείο που είχαμε.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 firewalker pare ups.retzosd easy recovery professional gia ta data ta 143 gb i akoma kalitera file scavenger.
retzosd Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 firewalker pare ups.retzosd easy recovery professional gia ta data ta 143 gb i akoma kalitera file scavenger. Αν αναφέρεσαι στο Ontrack Easy Recovery Pro το δοκίμασα πρώτο-πρώτο στην τελευταία έκδοση (6.10.07) και ακολούθησαν άλλα 4-5 προγράμματα data recovery. Το File Scavenger δεν το είχα ακουστά και θα το δοκιμάσω, βρήκα μια έκδοση 3.0.1, θα δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 to file scavenger itan to mono pou mou ixe epanaferei dedomena apo raid 0 = stripping.panta auto xrisimopoio.kai grigoro einai.
Rightman Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 To defragment utility δεν κάνει απλά ανασυγκρότηση δίσκου;
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 To defragment utility δεν κάνει απλά ανασυγκρότηση δίσκου; akrivos.to poli ama o diskos exei bad sectors na bgalei kana error message kai na kolisei ekei.
MasterX Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Και εγώ συμφωνώ με τον poulinos. Πιστεύω ότι το καλύτερο backup είναι σε εξωτερικό σκληρό και ταυτόχρονα σε DVD. Μερικά πολύ σημαντικά αρχεία και διπλό αντίγραφο σε DVD και αν είναι μικρά σε CD που νομίζω είναι λίγο πιο ανθεκτικό στο χρόνο. Πάντως τα DVD καλό είναι κάθε χρόνο να ξανααντιγράφονται σε νέο DVD..
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Και εγώ συμφωνώ με τον poulinos. Πιστεύω ότι το καλύτερο backup είναι σε εξωτερικό σκληρό και ταυτόχρονα σε DVD. Μερικά πολύ σημαντικά αρχεία και διπλό αντίγραφο σε DVD και αν είναι μικρά σε CD που νομίζω είναι λίγο πιο ανθεκτικό στο χρόνο. Πάντως τα DVD καλό είναι κάθε χρόνο να ξανααντιγράφονται σε νέο DVD.. pantos ego pisteuo to anapodo.oti to dvd einai pio anthektiko sto xrono.exoun ipervolika skliri epifaneia apo pano kai sinithos ta cd pou DEN ixan gialisteri epifaneia apo pano mou xalasan pio grigora.episis kalo backup einai ka ise 2 exoterikous ama xriazetai na ta allazeis sinexeia auta pou exeis mesa.
tech25 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Trofodotiko tou ko%oy kai ena proi tak tak tak.... Toulaxiston prolava kai esosa ta simantika i akoma kalitera file scavenger. Nai einai poli kalo....
haunter_2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σε προ Ups εποχή, έγινε μια μεταβολή στην τάση του δικτύου, στράβωσαν οι κεφαλές και άρχισαν να χαράζουν το δίσκο (τουλάχιστον έτσι μου είπαν πως έγινε). Ο σκληρός πήγε άκλαφτος! Ευτυχός ήταν σχετικά παλιός και έγινε αντικείμενο προς έκθεση στο μάθημα της πληροφορικής.
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Για ακουστε και το αλλο τραγικο... Συναδελφος μου εδω μια μερα του σκαει η μητρικη (κατι πυκνωτες ειχαν σκασει)..... 300gb δισκος ΤΙΓΚΑ στα MP3, ακλαφτος... ο παλιος 80αρης με το λειτουργικο μια χαρα... Εγω παντως περα απτο backup που προσπαθω να παιρνω, ότι έχει να κανει με σημαντικη δουλειά το αποθηκευω και internet στο streamload. Τωρα το να κανεις φορματ, merge partitions κλπ κλπ με διπλωματικη μεσα ειναι απλα αφέλεια......
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Παντως και εγω η μοναδική μου απώλεια δεδομένων ήταν το 2001, σε 10gb δισκο που ειχα τοτε εκανα merge το partition & χαθηκαν ολα. Το ασχημο ηταν οτι εχασα αρκετες φωτογραφιες (σκαναρισμένες αλλά και αρκετές απο μια ψηφιακή του 1ΜΡ) που για καποιο λογο δεν ειχα παρει backup... Eπισης μια φορα ξεχασα να παρω backup τα folders του outlook express με αποτελεσμα να χασω emails 6μηνων (εχω ενα κολλημα να κραταω τα emails μου, φυσικά οχι τα forwards)...
dterzakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Φόρτωνα το pc με καινούργιο hardware... έφτασα στα 327W (πληροφορία από site) και είχα 300W τροφοδοτικό. Άκουγα ένα τικ και έκλεινε ο σκληρός ενώ το pc ήταν on. Μια - δυο του κλέφτη?!? "Hard disk is not formatted"...τα έχασα όλα. Μικρή βέβαια ζημιά αλλά πολύ δουλειά...
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 merikoi pate gireuontas.dterzakis ta kala trofodotika grafoun px 300 alla peak bgazoun parapano.polaki otan kaneis merge oso xero panta ta sbinei ola ta arxeia.haunter2 na stravosoun oi kefales einai pragmati ligo akraio.malon ta paraipan.i kefali kanonika aiorite pano apo to disko ektos an tou travixeis kamia klotsia.ta tak tak oso xero ine i kefali pou xanagirnaei stin arxiki tis thesi alla kapos apotoma eno den eprepe kai oxi sirsimo stin epifaneis ektos an kano lathos.an thes na sourthei i kefali pare ena disko laptop kai epidi exoun malako sidero piese to otan litourgei.polaki autos me ta backup tha xtipage oxi o palios.o nomos tou merfi.xixi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.