Προς το περιεχόμενο

Πως χάσατε τα αρχεία σας;

Rightman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει 2 περιπτώσεις με παράλογο χάσιμο αρχείων:

1.Χωρίς προφανή λόγο μετά από restart είχαν διαγραφεί όλα τα δεδομένα του χρήστη με τον οποίο έκανα login (ότι υπήρχε στο Desctop και τα έγγραφά μου...).

2.Ο σκληρός (και μάλιστα ο πιο καινούριος από τους 2) άρχισε σε τυχαίες στιγμές να λειτουργεί πολύ αργά και διαπίστωσα ότι όταν το πάθενε αυτό τα δεδομένα που αποθήκευα ή διάβαζα αντιγράφονταν λάθος. Μετά τα Χριστούγεννα που ήμουν έτοιμος να τον στείλω για την εγγύηση, απλά σταμάτησε να παρουσιάζει το προβλήματα! Φυσικά έχασα κάποια δεδομένα μέχρι να καταλάβω ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η ταχύτητα. Και ακόμα δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιώ άφοβα αυτό το σκληρό. Δεν είναι και λίγα 200GB αν χαθούν πάντως έχει μήνες να κάνει πρόβλημα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαλασμένο ποντίκι!!

Πριν χρόνια... ο δέικτης του ποντικιου έκανε σαν τρελος, και νομισα πως είχα ιο!!

Κανω format χωροις να εχει προηγηθεί κάποιο σοβαρο backup και...μην τον είδατε τον Παναη!Μετα καταλαβα τι εφταιγε τελικα!!

Δημοσ.
e nai vasika einai ligo dyskolo na xaseis ta arxeia sou me kapoion allo tropo ektos apo to na ta sviseis....to opoio den theoreitai xasimo... Ego eixa 2 diskous se RAID 0 ta paizei o enas...kai exe geia 80GB tragoudia... Eutyxos to 50 apo ta 80 ta eixa dosei se ena filo kai piga kai ta ksanapira...allios tha eixa autoktonisei...

Apo tote enas diakosaris ekteli xrei backup kai oloi oi diskoi pou kouvalane arxeia antikatastathikan apo MAX LINE III pou ypotithetai oti einai professional kai einai gia 24/7...den ksanapathaino ego kardiako agapitoi filoi.... :D

MAX LINE III είναι μάρκα σκληρών δίσκων;

Όταν εφανίζονται bad sectors δεν κοντεύει η ώρα για αλλαγή σκληρού;

Δημοσ.

MAX LINE III einai mia seira diskon tis Maxtor opos gia paradeigma einai kai i DiamondMax 10... Apla ypotithete oti einai pio professional kai einai ftiagmanoi gia servers kai 24/7 douleia... Tora trexa gyreue... Pantos os tora eimai apolyta euxaristimenos apo autous...kai den einai kai thoryvodeis...

Δημοσ.

Egw magkites exw 150GB yliko,se treis 200arides maxtor.Ti sto kalo tha xtypisoun kai oi treis mazi?.Apithano moy fainetai.Mhn empisteyeste pote ta backups se ena disko.Oute kai se cd/dvd, den einai sigouro oti tha dibazontai, meta apo kairo.Apo oti exw akousei, ta tapes einai ta pio sigoura.Einai alhtheia arage?.

Δημοσ.

το καλυτερο πραμα παιδια ειναι να δουλευεις την προηγουμενη μερα κανονικα το pc σου(ειχα δυο σκληρους εναν για windows και programs 120GB και τον αλλο για files 250gb)και την επομενη μερα να ακους το τρομερο ηχο(τακ τακ)απο τον δισκο με τα files και να παθαινεις ταυτοχρονα 2εγκεφαλικα,3 καρδιακα και 10 λιποθυμιες για απλα μολις ειχε αντικαταστησει τον "ετοιμοθανοτο" 80gb οπου ειχες προηγουμενως τα files με τον (κ)ολοκαινουργιο 250gb!!!!!!!

Δημοσ.

gia auto gia na taglitoseis alla na glitoseis kai tin tsepi apo apo ta pola euro pou zitane oi eteries gia na epanaferoun arxeia apo disko tote perne backup.mporei na ine kainourios kai na xtipisei mporei na ine kai 10 xronon ki na ine ok.u never know.

Δημοσ.

η #@^@κια ειναι pouline οτι μολις ειχα κανει την μεταφορα των αρχειων την προηγουμενη μερα και βαριομουν να παρω 70GB backup και λεω δε βαριεσαι θα το κανω αυριο.Αλλα το αυριο ποτε δεν ηρθε..

Δημοσ.

μια μερα, ανοιξα το υ/γ μου, και μου ελεγε οτι το raid 0+2 array μου με τους δυο Samsung Spinpoint 1614c 160GB ειναι offline...

και... και... και..... :cry: :cry: τα εχασα ΟΛΑ! :cry: :cry:

Δημοσ.
μια μερα' date=' ανοιξα το υ/γ μου, και μου ελεγε οτι το raid 0+2 array μου με τους δυο Samsung Spinpoint 1614c 160GB ειναι offline...

και... και... και..... :cry: :cry: τα εχασα ΟΛΑ! :cry: :cry:[/quote']

exo pathei to idio.raid 0 kai mou bgazei oti o enas einai provlima.kano restart xekoumpono koumpono tipota.sto telos to dialio to raid0 to xanaftiaxno xoris format kai pezei(apla den afinoun oloi oi controlers raid na xanaftiaxeis to raid xoris format).distixos.

Δημοσ.
Egw magkites exw 150GB yliko,se treis 200arides maxtor.Ti sto kalo tha xtypisoun kai oi treis mazi?.Apithano moy fainetai.Mhn empisteyeste pote ta backups se ena disko.Oute kai se cd/dvd, den einai sigouro oti tha dibazontai, meta apo kairo.Apo oti exw akousei, ta tapes einai ta pio sigoura.Einai alhtheia arage?.

Κι άμα συμβεί κανένα περίεργο βραχυκύκλωμα στο τροφοδοτικό και σου κάψει τα πάντα, εκεί να σε δω ... :???:

Backup σημαίνει αντίγραφα ασφαλείας σε κάποιο μέσο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από τον υπολογιστή (πχ δισκάκια CD-DVD, άλλος Η/Υ, εξωτερικός δίσκος ο οποίος θα συνδέεται μόνο για το backup και μετά θα είναι off-line, κλπ).

8) 8) 8)

Δημοσ.

θυμάμαι πριν απο 3 χρόνια έκανα merge τα partitions του σκληρού (4 Partitions σε 60άρη WD τι μ........ς) κ κάτι δεν πήγε καλά κ έχασα 10 ημερών δουλειά στη διπλωματική κ καμιά 10gb μουσικής, το 1ο πόνεσε πάρα πολύ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...