Rightman Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εκτός από την ολική διαγραφή(format) πια ήταν η αιτία που προκάλεσε το κακό;
madsc Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Κάποια στιγμή τα παίζουν οι hd, δεν κρατάνε για πάντα. Αυτός είναι ο συνηθέστερος λόγος που έχω συναντήσει. /sc
Steven Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 e nai vasika einai ligo dyskolo na xaseis ta arxeia sou me kapoion allo tropo ektos apo to na ta sviseis....to opoio den theoreitai xasimo... Ego eixa 2 diskous se RAID 0 ta paizei o enas...kai exe geia 80GB tragoudia... Eutyxos to 50 apo ta 80 ta eixa dosei se ena filo kai piga kai ta ksanapira...allios tha eixa autoktonisei... Apo tote enas diakosaris ekteli xrei backup kai oloi oi diskoi pou kouvalane arxeia antikatastathikan apo MAX LINE III pou ypotithetai oti einai professional kai einai gia 24/7...den ksanapathaino ego kardiako agapitoi filoi....
silencer51 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Κι εγώ όπως ο Steven την πάτησα... IBM DeskStar a.k.a. DeathStar + RAID 0 array + click of death = pwned
StavrosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Όταν το υποτιθέμενο defragment utility κάποιας καλής εταιρίας, κάνει πατάτα και το NTFS πάει εκεί που ξέρουμε (στον Bill ;-))
zaxoys Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 bad sectors τους λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε ...
getty Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 εξωτερικός σκληρός σε τσάντα, ακουμπάω την τσάντα σε μια θέση στο λεωφορείο να χτυπήσω το εισητήριο και ο οδηγός πατάει ένα φρένο ο @#!$τ15 και φέυγει η τσάντα και πέφτει κάτω. Ε από τότε τα τίναξε και έχασα τα δεδομένα.
giannisk1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 bad sectors συνήθως... ps.ο πιο σπαστικός τρόπος πάντως,ήταν όταν έκανα φορμάτ λάθος partition..
STEVEtheGREEK Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Όταν το υποτιθέμενο defragment utility κάποιας καλής εταιρίας, κάνει πατάτα και το NTFS πάει εκεί που ξέρουμε (στον Bill ;-)) Ωωωχχχ γιατί νομίζω οτι σε νοιώθω καλά τι εννοείς; Μήπως την πάτησα κι εγώ εδώ και ένα μήνα ακριβώς έτσι και μετά από το γ....νο εκείνο restart το pc μου απλά δεν ήξερε που του παν τα 4; ευτυχώς που τα backup μου αρκούσαν για να αποφύγω το καρδιακό! Τόοοοσα λεφτά πλέον για pc-ιά που έχουμε δώσει και να μας τα πάρουν εις 10 πλούν οι τρελλογιατροί;;;; Δε λέει
Alien Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Παιδιά μέρος της δουλειάς μου είναι και η ανάκτηση δεδομένων και η χειρότερη που έχω συναντήσει είναι σκληρός δίσκος με στραβωμένα τα platters, ένας άλλος που ήταν επί μήνες μέσα σε νερό και κάτι σπασμένα DVD. Υπάρχουν δίαφορες μέθοδοι να γίνει ανάκτηση ακόμα και από bad sectors. Ανάλογα με την περίσταση τα άλλα δεδομένα δε χάνονται απλώς υπερκαλύπτονται από άλλα οπότε δε καθίσταντε αναγνώσιμα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να δεις τα ονόματα των αρχείων τουλάχιστον.
bchris Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Mia erwtisi apo apli periergeia: Apo ta spasmena DVD pws pairneis ta arxeia pisw? Me logo stigmis?
Donacgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 arxeia polla den exo xasei. ala prin kapoia xronia otan asxolomoun me programmatismo kai ekana ena programma gia video club se CLIPPER exontas faei peripou 3 mines douleia gia ton kodika! kai ligo prin tin oloklirosi tou programmatos eipa na kano FORMAT. ti to ithela etsi apothikevo ton kodika se mia disketa vlepete den eixa parei tote akoma cd recorder mias kai itan panakriva akoma! kai kano format! meta tin oloklirosi ton egatastaseon pao na xana valo ton kodika gia na doulepso kai diapistono oti itan xalasmeni i disketa e apo tote de xana xrisimopoiisa disketa pira cd recorder kai den xana asxolithika sovara me programmatismo pote xana! akoma kleo tin douleia mou!
getty Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Παιδιά μέρος της δουλειάς μου είναι και η ανάκτηση δεδομένων και η χειρότερη που έχω συναντήσει είναι σκληρός δίσκος με στραβωμένα τα platters' date=' ένας άλλος που ήταν επί μήνες μέσα σε νερό και κάτι σπασμένα DVD. Υπάρχουν δίαφορες μέθοδοι να γίνει ανάκτηση ακόμα και από bad sectors.Ανάλογα με την περίσταση τα άλλα δεδομένα δε χάνονται απλώς υπερκαλύπτονται από άλλα οπότε δε καθίσταντε αναγνώσιμα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να δεις τα ονόματα των αρχείων τουλάχιστον.[/quote'] Και ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μη διαβαστούν με τίποτα τα περιεχόμενα τους σκληρού ούτε από εσάς?
eurander Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εκτος απο αστοχια hardware, με τον εξης τροπο: cd .. cd .. cd .. cd lala cd lala ... και μερικα αλλα, επειδη ηξερα το path απ'εξω και στο τελος: rm * Και φυσικα ημουν σε αλλο directory απο οτι νομιζα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.