Προς το περιεχόμενο

Πως χάσατε τα αρχεία σας;

Rightman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποια στιγμή τα παίζουν οι hd, δεν κρατάνε για πάντα.

Αυτός είναι ο συνηθέστερος λόγος που έχω συναντήσει.

/sc

Δημοσ.

e nai vasika einai ligo dyskolo na xaseis ta arxeia sou me kapoion allo tropo ektos apo to na ta sviseis....to opoio den theoreitai xasimo... Ego eixa 2 diskous se RAID 0 ta paizei o enas...kai exe geia 80GB tragoudia... Eutyxos to 50 apo ta 80 ta eixa dosei se ena filo kai piga kai ta ksanapira...allios tha eixa autoktonisei...

Apo tote enas diakosaris ekteli xrei backup kai oloi oi diskoi pou kouvalane arxeia antikatastathikan apo MAX LINE III pou ypotithetai oti einai professional kai einai gia 24/7...den ksanapathaino ego kardiako agapitoi filoi.... :D

Δημοσ.

Όταν το υποτιθέμενο defragment utility κάποιας καλής εταιρίας, κάνει πατάτα και το NTFS πάει εκεί που ξέρουμε (στον Bill ;-))

Δημοσ.

εξωτερικός σκληρός σε τσάντα, ακουμπάω την τσάντα σε μια θέση στο λεωφορείο να χτυπήσω το εισητήριο και ο οδηγός πατάει ένα φρένο ο @#!$τ15 και φέυγει η τσάντα και πέφτει κάτω. Ε από τότε τα τίναξε και έχασα τα δεδομένα.

Δημοσ.
Όταν το υποτιθέμενο defragment utility κάποιας καλής εταιρίας, κάνει πατάτα και το NTFS πάει εκεί που ξέρουμε (στον Bill ;-))

Ωωωχχχ γιατί νομίζω οτι σε νοιώθω καλά τι εννοείς;

Μήπως την πάτησα κι εγώ εδώ και ένα μήνα ακριβώς έτσι και μετά από το γ....νο εκείνο restart το pc μου απλά δεν ήξερε που του παν τα 4;

ευτυχώς που τα backup μου αρκούσαν για να αποφύγω το καρδιακό!

Τόοοοσα λεφτά πλέον για pc-ιά που έχουμε δώσει και να μας τα πάρουν εις 10 πλούν οι τρελλογιατροί;;;; Δε λέει

Δημοσ.

Παιδιά μέρος της δουλειάς μου είναι και η ανάκτηση δεδομένων και η χειρότερη που έχω συναντήσει είναι σκληρός δίσκος με στραβωμένα τα platters, ένας άλλος που ήταν επί μήνες μέσα σε νερό και κάτι σπασμένα DVD. Υπάρχουν δίαφορες μέθοδοι να γίνει ανάκτηση ακόμα και από bad sectors.

Ανάλογα με την περίσταση τα άλλα δεδομένα δε χάνονται απλώς υπερκαλύπτονται από άλλα οπότε δε καθίσταντε αναγνώσιμα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να δεις τα ονόματα των αρχείων τουλάχιστον.

Δημοσ.

arxeia polla den exo xasei. ala prin kapoia xronia otan asxolomoun me programmatismo kai ekana ena programma gia video club se CLIPPER exontas faei peripou 3 mines douleia gia ton kodika! kai ligo prin tin oloklirosi tou programmatos eipa na kano FORMAT. ti to ithela etsi apothikevo ton kodika se mia disketa vlepete den eixa parei tote akoma cd recorder mias kai itan panakriva akoma! kai kano format! meta tin oloklirosi ton egatastaseon pao na xana valo ton kodika gia na doulepso kai diapistono oti itan xalasmeni i disketa :( e apo tote de xana xrisimopoiisa disketa pira cd recorder kai den xana asxolithika sovara me programmatismo pote xana! akoma kleo tin douleia mou!

Δημοσ.
Παιδιά μέρος της δουλειάς μου είναι και η ανάκτηση δεδομένων και η χειρότερη που έχω συναντήσει είναι σκληρός δίσκος με στραβωμένα τα platters' date=' ένας άλλος που ήταν επί μήνες μέσα σε νερό και κάτι σπασμένα DVD. Υπάρχουν δίαφορες μέθοδοι να γίνει ανάκτηση ακόμα και από bad sectors.

Ανάλογα με την περίσταση τα άλλα δεδομένα δε χάνονται απλώς υπερκαλύπτονται από άλλα οπότε δε καθίσταντε αναγνώσιμα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να δεις τα ονόματα των αρχείων τουλάχιστον.[/quote']

Και ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μη διαβαστούν με τίποτα τα περιεχόμενα τους σκληρού ούτε από εσάς?

Δημοσ.

Εκτος απο αστοχια hardware, με τον εξης τροπο:

cd ..

cd ..

cd ..

cd lala

cd lala

... και μερικα αλλα, επειδη ηξερα το path απ'εξω και στο τελος:

rm *

Και φυσικα ημουν σε αλλο directory απο οτι νομιζα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...