Sadako Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες, πάω να μπω σε κάποια sites με τον ΙΕ, και με πετάει σε μια σελίδα, που λέει ISU Blocked URL, Access to the requested URL is not allowed! Please, fill out the form below if you believe the requested page should not be blocked: Form for URL unblocking request Please, send other sites you feel should be blocked using the following form: Blocking Request Form -------------------------------------------------------------------------------- This page was generated by riy01che03-04.isu.net.sa on Mon, 10 Apr 2006 11:11:35 GMT Και κάτι αράβικα στο ενδιάμεσο.. Τι παίζει? Έκανα έλεγχο για spyware, αυτά που βρήκε τα καθάρισα, αλλά πάλι δε μπαίνει με ΙΕ. Με firefox μπαίνει κανονικά, αλλά δυστυχώς είναι ακόμα κάποια sites που δεν ανοίγουν καλά με το firefox..
yannis27gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 De mou les, mpaineis me kanena proxy sto internet? http://www.isu.net.sa/index.htm Nomizo oti exeis balei proxy apo Saoudikh Arabia ki auto sou kobei tis selides giati exoun anhthiko periexomeno!
Sadako Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Πωπω.. Να'σαι καλά φίλε. Είχα βάλει ένα πρόγραμμα για proxies, αλλά τελικά ούτε που το χρησιμοποιούσα. Το έκλεινα μετά την έναρξη, αλλά αυτό προλάβαινε να μου αλλάξει τον proxy σε έναν σαουδαράβικο.. ΥΓ. Ε τώρα δε νομίζω να είναι και τόσο ανήθικο να στέλνεις sms απο το site του mycosmos
yannis27gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ΥΓ. Ε τώρα δε νομίζω να είναι και τόσο ανήθικο να στέλνεις sms απο το site του mycosmos Οι Σαουδάραβες έχουν άλλη άποψη. Τσαντόρ έβαλες στο sms σου; Δεν έβαλες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.