vasgelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ανοίγω τον υπολογιστή και χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα την προηγούμενη μέρα πχ. εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή το κατέβασμα κάποιου e-mail η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που φαίνετε μια ασπρη οριζόντια γραμμή που αναβοσβήνει δηλαδή η γραμμή του κέρσορα όταν είσαι σε περιβάλον DOS. Τι μπορεί να έχει συμβεί;
Donacgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 dokimases na mpeis se safe mode? i oute afto mporeis na kaneis?
Dklearhos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 αν περιμενεις αρκετα λεπτα ανοιγει το λειτουργικο?αν οχι βαλε το cd των windows και κανε εναν ελεγχο δισκων απο την κονσολα του repair.αν δεν γινει τπτ.κανε εκκινηση με επαναφορα στις προηγουμενες γνωστες ρυθμισεις.αν παλι δεν γινει τπτ εδω ειμαστε.
vasgelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 dokimases na mpeis se safe mode? i oute afto mporeis na kaneis? Δεν μπαίνει σε safe mode
PlaStiK Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αποσύνδεσε CD/DVD drives, δεύτερο σκληρό αν έχεις, και όλα τα περιφερειακά σου και δες αν φορτώνει. Οταν λέω αποσύνδεσε, εννοώ και data cables και ρεύμα.
vasgelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 αν περιμενεις αρκετα λεπτα ανοιγει το λειτουργικο?αν οχι βαλε το cd των windows και κανε εναν ελεγχο δισκων απο την κονσολα του repair.αν δεν γινει τπτ.κανε εκκινηση με επαναφορα στις προηγουμενες γνωστες ρυθμισεις.αν παλι δεν γινει τπτ εδω ειμαστε. To λειτουργικό δεν ανοίγει όσο και αν περιμένω.
Highlander Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε ένα PC σε ένα πελάτη. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι στο χώρο του. Έχει γίνει εγκατάσταση 3 φορές τα Windows και μάλιστα την τελευταία το κράτησα και το δούλευα για πάνω από 3 εβδομάδες για να δω αν θα κάνει κάτι. Δεν έκανε το παραμικρό. Μόλις ξαναπήγε στον πελάτη, πάλι τα ίδια. Το μόνο που δεν είχα πάνω, είναι το KEYB & MOUSE της MS ένα Wireless Desktop. Τι να πω. Ακόμα δεν έχω βρει άκρη. Έχω αλλάξει, δίσκο, και μνήμη και VGA. Δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω εκτός από τη μητρική. Είναι και mini pc και δεν με παίρνει να του βάλω άλλη.
djgenesis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Xexxeexxexexexexexexexexexexexe twra an sou pw to koufo mporei kai na mhn me pistepseis: Enas pelaths me paromoio problhma. Sto magazi , tou ekana format, ola doulepsan kanonikotata!!! Sto spiti tou den anoige kan to mhxanhma. Turns out that otan to akoumpouse sto metalliko grafeio tou, geiwne h motherboard kai den 3ekinouse katholou to mhxanhma. Ebgala tis rodeles apo tis baseis ths motherboard sto kouti kai meta ola mia xara
djgenesis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Epishs dokimase allo sklhro , diaforetika IDE, disable to S.M.A.R.T. apo to bios (se periptwsh pou mporei na efage ena reset), trofodotiko kai REYMATA!!!!!! Alhtheia, mporeis na mpeis sto BIOS?
Highlander Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το πρόβλημα βρίσκεται στα Windows. η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που φαίνετε μια ασπρη οριζόντια γραμμή που αναβοσβήνει δηλαδή η γραμμή του κέρσορα όταν είσαι σε περιβάλον DOS. Ακριβώς αυτό. Σαν hardware δεν έχει κολλήσει ποτέ και όλα είναι μετρημένα. Μνήμες, Δίσκοι, κλπ. Δεν έχω βρει ακόμα τι συμβαίνει.
vasgelo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το πρόβλημα βρίσκεται στα Windows. Ακριβώς αυτό. Σαν hardware δεν έχει κολλήσει ποτέ και όλα είναι μετρημένα. Μνήμες' date=' Δίσκοι, κλπ. Δεν έχω βρει ακόμα τι συμβαίνει.[/quote'] Το μηχάνημα είναι τζι-τζι ολοκαίνουργιο σκληρος τροφοδοτικά μητρική δεν έχω εγκατεστημένα παιχνίδια ούτε πολλές πολλές μ..........ς μόνο απεξεργασία βίντεο κάνω που και που. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει. Όσο αφορά την ερώτηση του djgenesis στο bios μπαίνω κανονικά.
Highlander Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Να θέσω 3 ερωτήματα μήπως και βρούμε άκρη: 1. Τι chipset έχει η μητρική ; 2. Μήπως έχεις κάρτα TV Pinnacle ; 3. Μήπως έχεις Microsoft Wireless Desktop ; Ακόμα δεν έχω βρει άκρη...
vasgelo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Να θέσω 3 ερωτήματα μήπως και βρούμε άκρη: 1. Τι chipset έχει η μητρική ; 2. Μήπως έχεις κάρτα TV Pinnacle ; 3. Μήπως έχεις Microsoft Wireless Desktop ; Ακόμα δεν έχω βρει άκρη... Για το πρώτο θα σε γελάσω για το τρίτο όχι δεν έχω Microsoft Wireless Desktop κάρτα της Pinnacle έχω αλλά το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Ο τεχνικός που το είδε μου είπε πως η ζημιά βρισκόταν στον (Θα τα γράψω ελληνικά) μπουτ κάτσερ του σκληρού δίσκου. αυτό μπορεί να έγινε μετά από κακό κλήσιμο του υπολογιστή και το έχει ξανασυναντήσει ειδικά σε σκληρούς SATA. H ουσία είναι ότι γλύτωσα το format και όλα δουλεύουν ρολόι . Αυτά................
djgenesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Mmmmmmm ena fixboot etre3e o typos Kala thn glytwses dike mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.