Προς το περιεχόμενο

Ανοίγω τον υπολογιστή και ....................

vasgelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω τον υπολογιστή και χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα την προηγούμενη μέρα πχ. εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή το κατέβασμα κάποιου e-mail

η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που φαίνετε μια ασπρη οριζόντια γραμμή που αναβοσβήνει δηλαδή η γραμμή του κέρσορα όταν είσαι σε περιβάλον DOS.

Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Δημοσ.

αν περιμενεις αρκετα λεπτα ανοιγει το λειτουργικο?αν οχι βαλε το cd των windows και κανε εναν ελεγχο δισκων απο την κονσολα του repair.αν δεν γινει τπτ.κανε εκκινηση με επαναφορα στις προηγουμενες γνωστες ρυθμισεις.αν παλι δεν γινει τπτ εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Αποσύνδεσε CD/DVD drives, δεύτερο σκληρό αν έχεις, και όλα τα περιφερειακά σου και δες αν φορτώνει. Οταν λέω αποσύνδεσε, εννοώ και data cables και ρεύμα.

Δημοσ.
αν περιμενεις αρκετα λεπτα ανοιγει το λειτουργικο?αν οχι βαλε το cd των windows και κανε εναν ελεγχο δισκων απο την κονσολα του repair.αν δεν γινει τπτ.κανε εκκινηση με επαναφορα στις προηγουμενες γνωστες ρυθμισεις.αν παλι δεν γινει τπτ εδω ειμαστε.

To λειτουργικό δεν ανοίγει όσο και αν περιμένω.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε ένα PC σε ένα πελάτη.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι στο χώρο του.

Έχει γίνει εγκατάσταση 3 φορές τα Windows και μάλιστα την τελευταία το κράτησα και το δούλευα για πάνω από 3 εβδομάδες για να δω αν θα κάνει κάτι.

Δεν έκανε το παραμικρό.

Μόλις ξαναπήγε στον πελάτη, πάλι τα ίδια.

Το μόνο που δεν είχα πάνω, είναι το KEYB & MOUSE της MS ένα Wireless Desktop.

Τι να πω. Ακόμα δεν έχω βρει άκρη.

Έχω αλλάξει, δίσκο, και μνήμη και VGA.

Δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω εκτός από τη μητρική. Είναι και mini pc και δεν με παίρνει να του βάλω άλλη.

Δημοσ.

Xexxeexxexexexexexexexexexexexe twra an sou pw to koufo mporei kai na mhn me pistepseis:

Enas pelaths me paromoio problhma. Sto magazi , tou ekana format, ola doulepsan kanonikotata!!!

Sto spiti tou den anoige kan to mhxanhma.

Turns out that otan to akoumpouse sto metalliko grafeio tou, geiwne h motherboard kai den 3ekinouse katholou to mhxanhma. Ebgala tis rodeles apo tis baseis ths motherboard sto kouti kai meta ola mia xara :D

Δημοσ.

Το πρόβλημα βρίσκεται στα Windows.

η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που φαίνετε μια ασπρη οριζόντια γραμμή που αναβοσβήνει δηλαδή η γραμμή του κέρσορα όταν είσαι σε περιβάλον DOS.

Ακριβώς αυτό.

Σαν hardware δεν έχει κολλήσει ποτέ και όλα είναι μετρημένα. Μνήμες, Δίσκοι, κλπ.

Δεν έχω βρει ακόμα τι συμβαίνει.

Δημοσ.
Το πρόβλημα βρίσκεται στα Windows.

Ακριβώς αυτό.

Σαν hardware δεν έχει κολλήσει ποτέ και όλα είναι μετρημένα. Μνήμες' date=' Δίσκοι, κλπ.

Δεν έχω βρει ακόμα τι συμβαίνει.[/quote']

Το μηχάνημα είναι τζι-τζι ολοκαίνουργιο σκληρος τροφοδοτικά μητρική δεν έχω εγκατεστημένα παιχνίδια ούτε πολλές πολλές μ..........ς μόνο απεξεργασία βίντεο κάνω που και που. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει.

Όσο αφορά την ερώτηση του djgenesis στο bios μπαίνω κανονικά.

Δημοσ.

Να θέσω 3 ερωτήματα μήπως και βρούμε άκρη:

1. Τι chipset έχει η μητρική ;

2. Μήπως έχεις κάρτα TV Pinnacle ;

3. Μήπως έχεις Microsoft Wireless Desktop ;

Ακόμα δεν έχω βρει άκρη... :(

Δημοσ.
Να θέσω 3 ερωτήματα μήπως και βρούμε άκρη:

1. Τι chipset έχει η μητρική ;

2. Μήπως έχεις κάρτα TV Pinnacle ;

3. Μήπως έχεις Microsoft Wireless Desktop ;

Ακόμα δεν έχω βρει άκρη... :(

Για το πρώτο θα σε γελάσω για το τρίτο όχι δεν έχω Microsoft Wireless Desktop κάρτα της Pinnacle έχω αλλά το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Ο τεχνικός που το είδε μου είπε πως η ζημιά βρισκόταν στον (Θα τα γράψω ελληνικά) μπουτ κάτσερ του σκληρού δίσκου.

αυτό μπορεί να έγινε μετά από κακό κλήσιμο του υπολογιστή και το έχει ξανασυναντήσει ειδικά σε σκληρούς SATA. H ουσία είναι ότι γλύτωσα το format και όλα δουλεύουν ρολόι .

Αυτά................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...