innersilence Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ανοίγω σήμερα τον υπολογιστή στη δουλειά και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Warning!CPU has been changed or CPU ratio changed fail.Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit. Τώρα πως άλλαξαν οι ρυθμίσεις ούτε κι εγώ ξέρω να σας πω.Αποκλείεται κάποιος να τις πείραξε αφού μόνο εγώ χειρίζομαι το μηχάνημα. Να κάνω load default settings λέω αν και ό,τι έχει σχέση με μητρικές και επεξεργαστές τα ψιλοφοβάμαι μη γίνει τπτ... έχετε να μου προτείνετε κάτι εκτός από αυτό? Ευχαριστώ...
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εχει κατι σαν default ρυθμισεις το bios.Να τις επαναφερεις και μαλλον θα δουλεψει.
innersilence Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Κι εγώ εκεί ποντάρω...ίδωμεν...ελπίζω να μη γίνει τπτ και τρέχουμε γιατί το αφεντικό θα με κυνηγάει...απλά απορώ πως άλλαξαν οι ρυθμίσεις του BIOS εφόσον εγώ δεν πείραξα τίποτα...μήπως λόγω ρεύματος άλλαξε κάτι???Απίθανο ε?
Donacgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 de nomizo na ginei tipota! logika prepei na sou leei press F1 to continue kai bootari kanonika to sistima. an einai etsi tote alaxe tis rithmiseis sto BIOS kai eisai ok.
Dklearhos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 επειδη μου εχει ξανατυχει μην αγχωνεσαι,απλα επανεφερε τις default ρυθμισεις και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Τελικα τι εκανες?Λογικα με τα defaults θα πρεπει να εισαι οκ.
ntouzieras Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 dokimase na kaneis default to bios mesa apo to jumperaki tis mitrikhs
sarakinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Kane Clear CMOS apo to Jumperaki tis mitrikis opos sou eipe o ntouzieras...tora gia na xathikan ta proigoumena settings pithanotata na exei eksasthenisei i mpataria pou exei pano i Mobo...allakse tin kai pes mas ta apotelesmata
S2Katana Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Kαι αυτο που λεει ο sarakinos παιζει, αλλα απο την αλλη τοσο παλια ειναι η mobo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.