Θοδωρής Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ποιες οι διαφορες τους ρε παιδιά ξέρει κανείς; Η audigy 4 κατα την διάρκεια παιχνιδιου τρωει πορους απο την cpu;
Θοδωρής Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Θελω να παω σε λίγο στο πλαισιο να πάρω την audigy 4 να το κάνω η όχι; Τα λεφτά μου μεχρι αυτη μπορώ να παρω.
giankyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 σε forum μπήκες, όχι σε γραφείο εξυπηρέτησης προβληματισμένων αγοραστών τι κάρτα έχεις τώρα, onboard? πόσα λεφτά διαθέτεις? θα πρότεινα να πας σε X-Fi καλύτερα από Audigy 4 εφόσον μιλάμε για Creative.
eliask Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Καλά πριν λίγες μέρες δεν έλεγες πως είχες Audigy 2 και ρώταγες τις διαφορές τους?
Θοδωρής Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Την χάρησα στον αδερφό μου γιατί μου εκανε κάτι προβλήματα με το ενισχυτη που το είχα συνδέσει. είχα προσπαθησει να την κάνω Audigy 2 zs με ένα κόλπο που είχα διαβάσει κάποτε σε ένα περιοδικό και μάλλον απέτυχε. Γι`αυτό δεν ξέρω αν ξαναπάρω την ίδια η την 4.
qspock Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κολπο? Μα αυτο ειναι πανευκολο, σε A1 ή A2 στηνεις τους Drivers της Α2 ZS αφου τους πατσαρεις πρωτα με καποιο mod. Εχει αναφερθει πολλες φορες. Δε ξερω τι παραπανω προσφερουν τα προγραμματα της A4 απο αυτα της ZS. Απο οσα ξερω, σε επιπεδο hardware δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι 3 καρτες: Α2, Α2 ZS, Α4. Η Α1 μονο απεχει αρκετα (ειναι χειροτερη) σε ποιοτητα λογω DACs.
Θοδωρής Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δεν ξερω ακριβως γιατι το έκανε ένας φίλος μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.