derizio Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εχω ενα WESTERN DIGITAL 120GB ο οποιος ειναι γεματος data και απο εχθες αποφασισε να μην ξαναδουλεψει. Ειδα μεσα στο site της εταιριας και εχει ακομα εγγυηση με χρι τον 1ο του 2007. Νομιζα οτι τον ειχα παρει απο το e-shop και τους πηρα τηλεφωνο για να δω μηπως μου τον αντικαταστησουν αλλα χωρις την αποδειξη γιατι την εχω χασει, και απο οτι μου ειπαν δεν τον εχω παρει απο αυτους. Δεν θυμαμαι απο που τον εχω παρει και ποτε. Τι μπορω να κανω αφου ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση? Μπορω να τον στειλω εξωτερικο για να μου τον αλλαξουν και αν γινεται το εχει κανει κανενας? πως γινεται ολη η διαδικασια ξερει κανεις? Μπορουν αραγε αυτοι να μου σωσουν τα δεδομενα? Ο δισκος δεν μπορει να ξεκινησει και ακουγεται συνεχεια ενα τικ τικ τικ, παει να ξεκινησει δηλαδη και χτυπαει. Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη! Σας ευχαριστω!!!
Donacgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 kalimera file, de mporo na se voithiso sto pou mporeis na steileis ton skliro sou gia na sou ton alaxoune. Ala oso gia to na se sosoune ta dedomena afto ginete. Eixame ena paromkio provlima me ton disko enos pelati sto magazi pou doulevo, kai otan pirame stin WD gia na sosoume ta dedomena pas eipan pos afto ginete ala kostizei apo 200 eos 900 euro analoga me to idos ton dedomenon! kati pou opos katalaveneis einai asimfero an den iparxoun dedomena pou xriazode opos dipote!
derizio Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Φιλε μου mp3 ειναι και οπως καταλαβαινεις δεν αξιζει να δωσεις λεφτα απλως ελεγα μηπως το εκανε η εταιρια αυτο. Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου!
mitsos! Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Maga, to epa8a auto poly prosfata me enan Western digital 160GB P-ATA! (akougetai tik-tik!) Malon, exei pa8ei kati o elegkths tou. Mporeis na pas se kana magazi na ston allajoun... nomizw oti ginetai > Gia rwta...
Geo_2576 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Enos filou mou eixe xalasei enas WD kai auto pou ekane htan na sunenoh8ei me thn etaireia.H etaireia kateu8eian tou esteile ena kainourgio me thn upoxrewsh mono oti otan to parei na paketarei to xalasmeno kai na ton steilei pisw mesa se 15meres!!!
damiano Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 derizio, η εγγύηση είναι για να σου αλλάζουν τον δίσκο και όχι για τα δεδομένα μέσα. Μπες στο site της western digital, έχει αναλυτικές οδηγίες για rma. Geo, είναι το advanced rma της wd αλλά νομίζω πρέπει να τους δώσεις πιστωτική κάρτα (αν στείλεις φυσικά τον χαλασμένο δίσκο δε θα χρεωθείς τίποτα)
dpolal Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Όπως είπε και ο damiano μπές στο site και ψάξε τις οδηγίες για το rma... Θα βρείς ότι χρειάζεσαι. Εδώ μην μπείς στον κόπο να το ψάξεις, από την εταιρεία θα έχεις νέο δίσκο σε περίπου 2 εβδομάδες. Στείλε τον με ταχυδρομείο και όχι με courier γιατί θα πληρώσεις κάμποσα και δεν αξίζει τον κόπο. Aυτοί θα τον επιστρέψουν με courier.
derizio Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Παιδια εγινε το απιστευτο! Αφου πηρα στο e-shop και δεν βρηκαν καταχωρημενη αποδειξη στο ονομα μου με τετοιο δισκο μετα λεω δεν παιρνω και στο πλαισιο μπας και τον ειχα παρει απο εκει? Και ναι λοιπον! βρηκαν στον υπολογιστη τους την αποδειξη και μου ειπαν οτι οποτε θελω να παω να τον αλλαξω! Και τωρα το κουλο! Εγω τον δοκιμασα σε 2 υπολογιστες. τον εβαλε ενας φιλος σε μια εξωτερικη θηκη και δουλεψε κανονικα. Οποτε θα παρω τα δεδομενα μου και μετα θα τον "κουνησω" λιγο για να μην ξαναδουλεψει και θα τον παω πισω για αλλαγη!! Πιστευω οτι θα τα καταφερω να τον "κουνησω" καλα ετσι ωστε να μην ξαναδουλεψει αλλα χωρις να εχει σημαδια απο χτυπημα και δεν μου τον αλλαξουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.