aaret Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Διαβασα το topic που υπαρχει αλλα πιστευω οτι το προβλημα που αντιμετιπιζω διαφερει Με το που ανοιξω και κατεβασω torrents (azureus,bitcomet) σκαει η συνδεση.Αν το κλεισω το προγραμμα δεν εχω προβλημα.Αναλογα το ρουτερακι ή θα με πεταξει και θα παρει αλλη ip ή απλα θα κολισει για λιγο Αυτο απο τι εχω καταλαβει εχει να κανει με το οτι αυτα τα προγραμματα ανοιγουν πολλα connections Υπαρχει τροπος να το αντιμετοπισω? *εχω 2003server
DarkOrion Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Gia na meiwseis ta connections, kathe client exei epiloges gia ton arithmo twn megistwn connection pou mporei na kanei, toso sunolika, oso kai se kathe torrent xwrista. Gia to azureus as poume pas ergaleia>epiloges>metafora kai ekei kaneis tis ruthmiseis pou thes. Tobitcomet den to xrisimopoiw kai den to kserw, alla tha einai kati paromoio fantazomai. Dokimase auto pou lew, na meiwseis to arithmo twn connections kai des an lunetai to provlima sou.
aaret Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 το εχω δοκιμασει αλλα δεν κανει κατι σθνεχιζει και μου ριχνει την γραμμη εκτος αν κλεισω το προγραμμα
broylis1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Και γω πιστεύω οτι είναι θέμα connections.Αντιμέτωπισα το ίδιο πρόβλημα με το e-mule.Μετά απο αρκετά πειράματα και άπειρες φορές που η γραμμή(512 παρακαλώ...) νέκρωνε, βρήκα τη χρυσή τομή, η οποία λόγο ποιότητας DSL στην Ελλάδα ήταν πολύ μακριά,προς τα κάτω φυσικά,απ'ότι αναγραφόταν στους διάφορους οδηγούς...Ψάξου κι'αλλο...Πέσε πολύ πιο κάτω απ'οτι ίσως σου λένε κάποιοι οδηγοί και ίσως να λυθει το πρόβλημα...Ίσως επίσης το router σου να μη μπορεί να αντέξει τέτοιας φύσης προγράμματα...By the way τι γραμμη έχεις και πιο router?
aaret Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 εχω δοκιμασει (παλι καλα) 2 διαφορετικα ρουτερακια zyxel 650r33 και jetspeed 520ι.To zyxel εκλανε εντελως.Εχω την κοπελα μου στον isp και τα logs Που βλεπει εχει να κανει με unknown cause και 90% σημαινει οτι κατι παιζει με το Pc (connections) Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα progz για torrents και με ολα μου γονατιζει την γραμμη και κλινει το δυκτιο.Αν δειτε Pings θα γελατε.εχω 512.θα δω με αλλα Progz στυλ limewire Να δω τι παιζει αν και νομιζω εχω εστιασει το προβλημα με τα torrents.Παντος δεν το ειχα απο την αρχη το προβλημα.ξαφνικα αρχισε. Λυνεται με καποιο καλυτερο routeraki ??
aaret Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 τελικα δεν περιοριζεται μονο σε τορρεντς αλλα και σε αλλα προγραμματα στυλ kazaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.