Fogo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Χαιρετώ σας!!! Βασικά δεν ξέρω άμα κάνω post στη σωστή ενότητα αλλά δεν βρήκα κάποιο πιο σχετικό!!! Λοιπόν θέλω να δω ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στο BS player οπότε πετάω μέσα την ταινία και μετά τους υπότιλουε (.srt) όμως με τους εμφανίζει "κινέζικους", μπαίνοντας και στο ίδιο το αρχείο (όχι μέσω του προγράμματος) είναι το ίδιο, κατέβασα και άπο άλλες ταινίες υπότιτλους πάλι έτσι τους δείχνει!!! Προσπάθησα να αλλάξω τη γραμματοσείρα είτε απο bs player είτε κάνοντας το .txt αλλά δεν έχει την επιλογή για ελληνικούς......
theobabis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 στο control panel/regional and language options εχεις βαλει κατι επιλογες που εχει για ελληνικα;
panoulis23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 apla apothikeyse to srt arxeio me kodikopoihsh unicode kai tha eisai ok
Fogo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 theobabis την έχω την επιλογή που μου είπες ήδη και παρολαυτα... panoulis για να επιλέξω unicode το άνοιξα το αρχείο με word αφού απο .txt δεν γίνεται και γίναν τα γράμματα κουτάκια δεν διαβάζονταν, καθώς τώρα δεν τα εμφανίζει καθόλου με το bs player
kastel Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ανοιξε υπότιτλους και ταινία με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "κινέζικοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek" και κάνε save.
Fogo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Thanks μήπως ξες που μπορώ να βρω το prog?
kastel Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Thanks μήπως ξες που μπορώ να βρω το prog? Εδώ (it's free) http://www.urusoft.net/downloads/subtitleworkshop251.zip
Fogo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δυστηχώς ούτε αυτό δούλεψε :cry: Ενώ όντως φαίνονται κανονικά όταν ανοίγω το αρχείο με αυτό το prog και φαίνονται κανονικά (τα κανω και save) Πάλι μες την ταινία "κινέζικα"
kastel Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Προφανώς είναι πρόβλημα από τον player ( κάποια ρυθμιση ίσως), μια επανεγκατάσταση με default ρυθμίσεις να έλυνε το πρόβλημα. Μια άλλη λύση είναι η ενσωμάτωση των υπότιτλων στην ταινία. Δοκίμασε το VirtualDub (free) Δες πως: http://rapidshare.de/files/13337701/Ensomatosi_ipotitlon___dimiourgia_DVD.pdf.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.