Προς το περιεχόμενο

Υπότιτλοι σε ταινία

Fogo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας!!!

Βασικά δεν ξέρω άμα κάνω post στη σωστή ενότητα αλλά δεν βρήκα κάποιο πιο σχετικό!!!

Λοιπόν θέλω να δω ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στο BS player οπότε πετάω μέσα την ταινία και μετά τους υπότιλουε (.srt) όμως με τους εμφανίζει "κινέζικους", μπαίνοντας και στο ίδιο το αρχείο (όχι μέσω του προγράμματος) είναι το ίδιο, κατέβασα και άπο άλλες ταινίες υπότιτλους πάλι έτσι τους δείχνει!!!

Προσπάθησα να αλλάξω τη γραμματοσείρα είτε απο bs player είτε κάνοντας το .txt αλλά δεν έχει την επιλογή για ελληνικούς......

Δημοσ.

theobabis την έχω την επιλογή που μου είπες ήδη και παρολαυτα...

panoulis για να επιλέξω unicode το άνοιξα το αρχείο με word αφού απο .txt δεν γίνεται και γίναν τα γράμματα κουτάκια δεν διαβάζονταν, καθώς τώρα δεν τα εμφανίζει καθόλου με το bs player

Δημοσ.

Ανοιξε υπότιτλους και ταινία με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "κινέζικοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek" και κάνε save.

Δημοσ.

Δυστηχώς ούτε αυτό δούλεψε:cry: :cry: :cry:

Ενώ όντως φαίνονται κανονικά όταν ανοίγω το αρχείο με αυτό το prog και φαίνονται κανονικά (τα κανω και save)

Πάλι μες την ταινία "κινέζικα"

Δημοσ.

Προφανώς είναι πρόβλημα από τον player ( κάποια ρυθμιση ίσως), μια επανεγκατάσταση με default ρυθμίσεις να έλυνε το πρόβλημα.

Μια άλλη λύση είναι η ενσωμάτωση των υπότιτλων στην ταινία. Δοκίμασε το VirtualDub (free)

Δες πως:

http://rapidshare.de/files/13337701/Ensomatosi_ipotitlon___dimiourgia_DVD.pdf.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...