Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Διαλέξτε 3 παιχνίδια που θα θέλατε να είχατε μαζί σας (που προφανώς σημαίνει ότι θα τα παίζετε για την υπόλοιπη ζωή σας). Εννοείτε ότι δεν επιτρέπονται τα multiplayer. Ξεκίνησα αυτό το Θέμα, έχοντας στο μυαλό μου το Oblivion, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό το παιχνίδι σε 2-3 χρόνια θα το έχεις εξαντλήσει και δε θα υπάρχει τίποτα απολύτως που δε θα έχεις δει, οπότε θα είναι άχρηστο. Βέβαια, αν υπήρχε internet θα ήταν διαφορετικά, γιατί θα κατέβαζες και mods κτλ. Αλλά δεν υπάρχει internet στο νησί. Μόνο ένας high-end Η/Υ και ρεύμα. Επιλέγω λοιπόν: 1) Football Manager 2006 (η σίγουρη επιλογή. Δεν νομίζω ότι θα το βαρεθώ ποτέ). 2) Civilization 4 (δεν το έχω παίξει ακόμα, απλά κρίνω από τα υπόλοιπα civ και υποθέτω ότι θα είναι αντίστοιχη περίπτωση. Αυτό φαντάζομαι ότι σε καμιά 5αριά χρόνια θα το έχω βαρεθεί, αλλά δεν μου έρχεται και τίποτα άλλο). 3) PES5 μάλλον. Δεν ήθελα να το βάλω, γιατί δεν ήθελα να έχω δύο παιχνίδια σε σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά ενώ δεν είμαι και ο πολύ φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, αυτά τα δύο παιχνίδια τα έχω παίξει επι μήνες και δεν τα έχω βαρεθεί στο ελάχιστο. Όλα τα άλλα, κάποια στιγμή με κουράσανε. Περιμένω να δω και τις δικές σας ιδέες, και ίσως να αλλάξω την λίστα μου! Το Oblivion είναι αλήθεια ότι παραμένει υποψήφιο. Το κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Tetix Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Diablo II - Δεν νομίζω να το βαρεθώ Ένα cd με best roms για MAME - μπας και έρθει κανας άλλος και παίζουμε διπλο Kάποιο strategy - δεν ξέρω ακριβώς... Ίσως το civilization Ιnternet Cafe θα έχει; :D:D
giannisk1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δύσκολη απόφαση..χμμμ. Λοιπόν: 1)Sims (μπορώ να πάρω και όλα τα expansions+addons?) 2)Fifa 99 3)Age of Empires 2
snik Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 1)pro evo 5 2)Red alert 3)need for speed most wanted αυτα πιστευω θα ειναι αρκετα μεχρι να με βρουνε
msnhulk Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ego tha eperna merika diskola adventure (ή malo ola osa exo) xoris odigies Episeis tha eperna: GTA 2 (gia na kano megalo score) GTA SanAdreas Most Wanted Call of Duty 2
ekkli Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Manuel, στα 2 πρωτα συμφωνουμε για τριτο εγω προτιμω κατι πιο διαδραστικο κ λεω να παρω cs για να παιζω δικτυακα με το iridium τηλεφωνακι που θα εχω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 έλα τώρα! Μη χαλάτε το παιχνίδι! Ξέρω ότι είναι δύσκολη απόφαση, αλλά πρέπει να επιλέξετε! ekkli, δεν επιτρέπονται διαδικτυακά παιχνίδια, αλλιώς εγώ θα διάλεγα 3 τέτοια (ή μάλλον 2 και το football manager) msnhulk, είπαμε 3 παιχνίδια, αλλιώς και εγώ θα έπαιρνα καμία 50αριά adventures (ε, που θα πάει, θα τη βγάλω για πάρα πολύ καιρό μέχρι να τα λύσω και μετά να τα ξαναπαίξω από την αρχή για να τα θυμηθώ). Tetix, απορρίπτω την επιλογή σου για mame, γιατί προφανώς είναι πολλά παιχνίδια και όχι ένα. Βασικά η ουσία της ερώτησης, είναι "ποιό παιχνίδι θα νομίζατε ότι θα μπορούσατε να παίζετε για μια ζωή χωρίς να το βαρεθείτε και χωρίς multiplayer". Αν και νομίζω ότι μόνο παιχνίδια που έχουν γερές δόσεις στρατηγικής μπορεί να έχουν νόημα. Οποιοδήποτε adventure μόλις το τερματίσεις δεν έχει νόημα να το παίξεις ξανά, ενώ οποιοδήποτε action σε 1-2 χρόνια θα έχει γίνει προέκταση του εαυτού σου και θα νικάς στο πιο δύσκολο επίπεδο σαν να μην τρέχει τίποτα.
Sanctu82 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Tha po afta ta 3 pou paizo afti tin epoxi giati me afta exo skalosei... F.E.A.R. Pro 5 NBA Live 2006
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Hmmm polu duskoli apofasi...tha eperna mono ena:Oblivion.
metmat Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 PES 5 Need For Speed Underground και φυσικά........ Ναρκαλιευτή!!!!!!!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Broodwar (ελπίζω να μου έχουν παρέα και το αρχικό SC για να μη βρεθώ να κοιτάω σαν χάνος το CD) Football Manager NFS Underground I
devil_will_cry Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 h dikh moy apanthsh einai kanena. tha apolambana to nhsi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.