Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 εχω σε divx την ταινια Nightwalkers. το προβλημα ειναι οτι το divx εχει μεσα αγγλικους υποτιτλους ενσωματωμενους. βγαινουν με το directvobsub ενω τρεχω το divx, αλλα δεν μπορω να βαλω αυτους που εχω. δεν τους εμφανιζει. μπορει καποιος να βοηθησει; Ειμαι ελεος!! ακυρο παιδια.. τωρα οποιος θελει να μαθει τι εγινε ας το πει.. θα γινω ρομπα!!
kastel Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αν θες απλώς να δεις την ταινία χρησιμοποίησε τον BS Player, αν θες να τους ενσωματώσεις πάνω στην ταινία το VirtualDub και αν θες να γίνει DVD το DivX2DVD ή και το WinAvi Video Converter με το VobSub (το προτείνω)
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ξερεις απλως τι εγινε. η ταινια που κατεβασα ειχε μεσα στον φακελο τυος υποτιτλους με ονομα ιδιο με αυτο της ταινιας. ετσι το bsplayer ανοιγε αυτοματα τους υποτιτλους και ετσι προσπαθουσα αδικα να βαλω με drag and drop τους δικους μου, αφου ηδη ειχαν ανοιξει αυτοι που υπηρχαν στο φακελο. βεβαια εχω δεν ειχα δει αυτα τα αρχεια για αυτο και ειχα ανησυχησει στην αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.