Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με καμερα!

andre_1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκοπευω να αγορασω ΑΥΤΗ την καμερα η οποια ειναι DV.η απορια μου ειναι οτι εχει firewire αλλα θα μπορω να ριξω τις εγγραφες στο pc για να τις γραψω σε dvd με την θυρα firewire που εχει η mobo η χρειαζετε να παρω αλλη καρτα?η δεν γινετε να περασω με τπτ το video στο pc

Δημοσ.

Αν έχεις ήδη θύρα firewire, τοτε κανένα πρόβλημα για να περάσεις στο pc το βίντεο σου. Φυσικά πρέπει να έχεις κάποιο πρόγραμμα video capturing, δεν μπορείς να ανοίξεις π.χ τον explorer και να κάνεις drag n' drop το βίντεο απο την κάμερα στο σκληρο. :)

Δημοσ.

Πιθανόν να δίνει η κάμερα, αν όχι τότε ψάξε στο google για "freeware dv capture" αν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα.

Υπάρχουν πολλά εμπορικά προγράμματα γι'αυτή τη δουλειά, άλλα πολύ εύκολα και απλά, και άλλα επαγγελματικού επιπέδου. Κάνε search για "Video editing".

Άσχετο: Στη σελίδα του e-shop που έδωσες, είδα μια σημείωση σχετικά με την κάμερα που λέει: Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης.

Αυτό άραγε είναι νόμιμο; Είχα την εντύπωση πως ό,τι εισάγεται πρέπει να έχει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά...

Δημοσ.

.... Δινει η καμερα μαζι της προγραμματα. Ωστοσο το NeroVision Express 2 SE που δινεται μαζι με DVD-RWs ή CD-RWs κανει πολυ καλυτερο capture απο firewire απο οτι τα προγραμματα που εχει μαζι της η καμερα...

Δημοσ.
...Ωστοσο το NeroVision Express 2 SE που δινεται μαζι με DVD-RWs ή CD-RWs κανει πολυ καλυτερο capture απο firewire απο οτι τα προγραμματα που εχει μαζι της η καμερα...

ωραια το εχω αυτο μεσα στο πακετο του Nero

Δημοσ.

Eγω ειχα προβληματα με το NeroVision Express 2 SE.Μολις πηγαινε να εντοπισει εναν ανταπτορα απο VHS σε Mpeg ετρωγε τρελα κολληματα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το pinnacle studio 9 για capture και δεν εχω προβληματα...

Αν δεν εχει ελληνικο εγχειριδιο φυσικα και ειναι παρανομο.Ειναι νομος του Υπουργειου Εμποριου.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μπηκα στην JVC Hellas και τους εστειλα μαιλ να μου στειλουν manual του μοντελου στα ελληνικα!!! για να δουμε.... θα παρω απαντηση?!?!? :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...