Προς το περιεχόμενο

Pexnidi san to CS 1.6

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι online ελληνικοί servers είναι πολύ λίγοι ( άσε που είναι περιορισμένοι σε έναν πολύ μικρό αριθμό games ) και έχουν και σχετικά λίγο κόσμο ( άντε βγάλε τους Camper-Strike servers, όπου σχετικά γίνεται χαμός ) [ βεβαίως γίνεται χαμός και από aimbot kiddies, που χαίρονται την ****** τους ]

There's a big world out there...εγω παίζω κυρίως έξω, μιας και τα games που παίζω κυρίως δεν έχουν ελληνικό κοινό ( άντε, πολύ λίγο )

Δημοσ.

CS:Source, SoF2, SWAT4, America's Army, Medal of Honor, Call of Duty, Tom Clancy series (Rainbow Six, Ghost Recon etc) και πολλά άλλα. Τα περισσότερα είναι πολύ πιο strategic απο το cs βέβαια αλλά μην σε τρομάζει αυτό.

Δημοσ.
Re sy bill ithela kai go na se rotiso,ti leei to camper strike,kai ti diafores exei apo to counter strike? Thelei pio skill gia na pekseis e?

Ναι, όντως, το Camper-Strike θέλει πολύ skillz για να κατασκηνώνεις @ spawn :D

Δημοσ.
Ναι, όντως, το Camper-Strike θέλει πολύ skillz για να κατασκηνώνεις @ spawn
Eidika mou tin spaei otan kati pedakia xonoun cheats ke meta lene den exo cheat!!! Imarton!!! Billpepas se pious servers pezeis ke me ti onoma mpeneis?
Δημοσ.

@Shadow

Σε οποιοδήποτε online game παίζω, με βρίσκεις με το όνομα |M.I|BillGreen

p.s. στους ελληνικούς δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο...τυχαία...και ψιλοσπάνια

Δημοσ.

Billpeppas, να παιξουμε καμια φορα UT2004 που μου αρεσει και δεν βρισκω Ελληνες να το παιζουν.Πμ να κανονισουμε αμα θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...