g1annis Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να φταίει που οι συντομεύσεις για τα cut, copy, paste (και ίσως κι άλλες) δουλεύουν μόνο όταν έχω το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα αγγλικά? Εξελληνισμένα Ubuntu 5.10 με εγκατεστημένες τις γραμματοσειρές και full ενημερωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Γιατί το code του ctrl+c και ctrl+v είναι διαφορετικό όταν χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες απ' ότι είναι όταν χρησιμοποιείς αγγλικούς. Το 'c' είναι το 'ψ' και το 'v' είναι το 'ω'. Το γραφικό σου περιβάλλον περιμένει συνδιασμό 2 συγκεκριμένων ascii codes και δεν τους βρίσκει όταν πατάς ελληνικά γράμματα αντί για αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μάλιστα. Και τι θα κάνω γι' αυτό? Υπάρχουν άλλες συντομεύσεις στο ελληνικό πληκτρολόγιο? Φαντάζομαι πως θα υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τις δικές μου συντομεύσεις ε? Ξέρεις πως γίνεται? Σε ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το πολύ παλιό συνδιασμό πλήκτρων Ctrl+Insert για Copy και Shift+Insert για paste που είναι ίδια για όλες τις γλώσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ. Μου έχουν πει ότι είναι δυνατό στο Linux να φτιάξεις συντομεύσεις σχεδόν για τα πάντα (να σου φέρνει νερό και τέτοια ). Από που το κάνω αυτό, αν δε σε κουράζω? Ubuntu/gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το ctrl+insert και shift+insert δουλεύει από μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Κάποιος άλλος τρόπος πέρα από το Ctrl+Insert και Shift+Insert δεν υπάρχει; :? Έχω συνηθίσει το Ctrl+c Ctrl+v και δεν είναι εύκολο να το αλλάξω σαν συνήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να φταίει που οι συντομεύσεις για τα cut, copy, paste (και ίσως κι άλλες) δουλεύουν μόνο όταν έχω το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα αγγλικά? Σε κάποιες λίγες εφαρμογές, π.χ., Fx, δεν δουλεύει τίποτα, όχι μόνο τα Ctrl+C, Ctrl+V κλπ. Το είχα κοιτάξει και φαίνεται ότι είναι θέμα εφαρμογών: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=340944 http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=305774 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.