Προς το περιεχόμενο

Direct X έβαλα και Direct X δέν έχει !!!

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω στο μπρίκι και εγκαθιστώ το CRIMSON SKIES (game με αεροπλάνα και ζέπελιν).Πάω να το τρέξω και μου βγάζει ένδειξη πώς το σύστημα χρειάζεται DIRECT X 7.0 or higher για να δουλέψει.Πάω να εγκαταστήσω τα DIRECT X απο το cd του Crimson και δέν εγκαθίστανται.Οραία λέω, αυτό ειναι λογικο αφού έχω επάνω τα DIRECT X 8.0. Ξαναεγκαθιστώ τα DIRECT X 8.0 και δε΄ν τρέχει το CRIMSON και μου βγάζει την ίδια ένδειξη (οτι θέλει DIRECT X 7.0 και επάνω) .Οραία λέω θα βάλω τα DIRECT X 6.0 .Το κάνω...τίποτα.Λογικό λέω αφού θέλει DIRECT X 7.0 και επάνω.Πάω να εγκαταστήσω τα DIRECT X 7.0 απο το cd του Crimson και μου λέει πως δεν γίνεται αφού υπάρχει νεότερη απο αυτην έκδοση του DIRECT X !!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!! Ας σημειωθεί πώς πριν απο καιρό το παιχνίδι το έπαιζα κανονικά (Μην με ρωτήσετε με τι DIRECT X ;p)<BR>HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!<BR> mad.gif" border="0 shocked.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

kane uninstall, restart kai vale to 8 xana <BR>pigene sta program files kai kane delete to folder pou eixe mesa to directX. xanakane install to 8.0<P>logika tha doulepse!

Δημοσ.

Βρες ένα προγραμματάκι που σβήνει όλες τις εγγραφές των directx από την registry. Λέγετε DX Unistaller 0.xx. Πάντως θέλει πολύ προσπάθεια και χρόνο για να τα καταφέρεις...Εγώ χάλασα 3 ώρες για να σβήσω κάθε εγγαφή και αρχείο του directx 8.1beta :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...