xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Γειά χαρά. Έχω βάλει τελευταία τον Opera που υποστηρίζει το κατέβασμα torrents - και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τα αρχεία αυτά. 1) Πού μπορώ να κάνω αναζήτηση torrents (με ασφάλεια)? 2) Έχω βρεί κάποιο site για torrents αλλά αυτό με παραπέμπει στο p...bay.org το οποίο είναι πλήρως εξελληνισμένο. Η ολη ιστορια μου μυρίζει dialers. Το συγκεκριμένο site είναι όντως επικίνδυνο? 3) Γενικά στα torrents ισχύει το οτι πρέπει να μοιράζεσαι για να μπορείς να κατεβάζεις; Οποιος μπορεί ας βοηθήσει...!
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 κατι ασχετο αλλα το opera einai kalytero apo to FireFox?an einai kalitero na to katevaso...
deathlok Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 nai prepei na mirazese (ekei pou se stelnei den iparxoun dialers mia xara einai) prosoxi den peitrepete na dothoun links (den leo pos edoses aplos einai epikindino to thema)
xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 κατι ασχετο αλλα το opera einai kalytero apo to FireFox?an einai kalitero na to katevaso... Εμένα με βολεύει περισσότερο πάντως. Έχω την αίσθηση ότι δείχνει τις σελίδες γρηγορότερα, το interface του με βολεύεει, υποστηρίζει torrents... Έχω και το Firefox αλλά το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια.... (το διόρθωσα το link... Thanks)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.