Dream Walker Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Hello. Θέλω μια βοήθεια. Έχω ένα βίντεο κατεβασμένο και θέλω να φοτογραφήσω κάποιες σκηνές.Επίσης έχω το WINDVD PLATINUM 7. Κάνω pause στο video και δεν μαφήνει να την φωτογραφήσω δηλαδή δεν είναι επιλεγμένο το εικονίδιο. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να έχει αυτή την δυνατότητα?
kallair Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 to acdsee exei epilogi gia snapshot oloklirou i merous tis othonis sou, tou parathirou pou exeis sto proskinio, i oti allo thes.
erwtokritos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εγώ αυτή τη δουλειά την έκανα μιά χαρά με το PowerDVD.Τώρα σε pause δεν το έχω δοκιμάσει,τα περισσότερα screenshots τα έπαιρνα ενω έπαιζε η ταινία,δε νομίζω όμως να παίζει πρόβλημα.
Dklearhos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ο πιο απλος και μπακαλιστικος τροπος που παντα δουλευει ειναι να κανεις pause το video και να κανεις printscreen.Σωστος?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Στο winamp που το είχα προσπαθήσει,δεν γινόταν. Πάντως για screen capture κάνει το BS Player.
Bomber-21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Screen capture γινεται ευκολα με το bsplayer και το WinDvd απλως πατωντας το C.
vasgelo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Screen capture γινεται ευκολα με το bsplayer και το WinDvd απλως πατωντας το C. Συμφωνώ με τον συνάδελφο
kazantzidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nomizw oti to print screen de doulevei se tainies. Toylaxiston mia fora pou piga na kanw print screen se mia skini apo to tainia, molis tin ekana epikollisi, mou ta ebgaze ola kala, alla tin skini, mavrh! de 3erw
realestate Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 cyberlink power cinema 4 http://www.cyberlink.com/multi/download/trials_12_ENU.html
Καριώτης1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nomizw oti to print screen de doulevei se tainies. Toylaxiston mia fora pou piga na kanw print screen se mia skini apo to tainia, molis tin ekana epikollisi, mou ta ebgaze ola kala, alla tin skini, mavrh! de 3erw Το WinDVD 4 δουλεύει άριστα σε ταινίες (όσο αφορά το picture capture) μην το συζητάς καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.