Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εχω μια ταινια δε δυο αρχεια avi αλλα ενα αρχειο srt με τους υποτιτλους ολους μαζι.Πως μπορω να δημιουργησω dvd με την ταινια που να τα περιεχει ολα ???? Με το film machine γινεται ??? Ευχαριστω. :-D Για την ταινια αυτη εχω και δυο αρχεια (μαλλον υποτιτλων) με ταληξη .sub αλλα με το Film machine που δοκιμασα δεν βλεπω υποτιτλους.
marios1957 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αν τα δύο αρχεία sub που έχεις ταιριάζουν με τα αρχεία εικόνας,μετάτρεψέ τα σε srt,με το SubTitle Workshop.Open το αρχείο και save as (SubRip) srt.Τρία clicks και πέντε δευτερόλεπτα.Αν δεν ταιριάζουν,άρχισε κοπτοραπτική.Δηλ κοίτα που αρχίζει να μιλάει η αν είναι κείμενο,σημείωσε κάπου τον χρόνο,πήγαινε με το slide στο τέλος που λένε την τελευταία κουβέντα και ξανασημείωσε χρόνο.Μετά Copy+Paste και save as txt και ένα πέρασμα για συγχρονισμό με Time Adjuster... Τέλος,ένας εύκολος τρόπος αποφυγής όλων των παραπάνω,πες μου για ποιά ταινία πρόκειται.
kastel Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μπορείς να ενώσεις τα 2 avi αρχεία σου σε ένα με το VirtualDub.
nontasg Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εχω μια ταινια δε δυο αρχεια avi αλλα ενα αρχειο srt με τους υποτιτλους ολους μαζι.Πως μπορω να δημιουργησω dvd με την ταινια που να τα περιεχει ολα ???? Με το film machine γινεται ??? Ευχαριστω. :-D Για την ταινια αυτη εχω και δυο αρχεια (μαλλον υποτιτλων) με ταληξη .sub αλλα με το Film machine που δοκιμασα δεν βλεπω υποτιτλους. Ένωσε τα avi με το avi joiner και μετά χρησιμοποίησε convertxtodvd για να μπορέσεις στο DVD να βάλεις και τους υπότιτλους.Θα πρέπει όμως να συγχρονίσεις πρώτα τους υπότιτλους με το subtitle workshop.ΟΚ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.