paschalia Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 To mail που μου ήρθε είναι σε αυτή την μορφή . Ξ�Ξ±Ξ»Ο�Ο�Ξ�Ο�ΞΈΞ±Ο�Ξ΅ Ξ�λΡνα Ο�Ο�ΞΏ Newsbox.gr! Ξ�ΞΉΞ± Ο�Ξ·Ξ½ ολοκλΞ�Ο�Ο�Ο�Ξ· Ο�Ξ·Ο� ΡγγΟ�Ξ±Ο�Ξ�Ο� Ο�Ξ±Ο� Ο�Ξ±Ο�Ξ±ΞΊΞ±Ξ»Ο� Ξ΅Ο�ΞΉΟ�ΞΊΞ΅Ο�Ο�ΡίΟ�Ξ΅ Ο�Ξ·Ξ½ Ο�Ξ±Ο�Ξ±ΞΊΞ¬Ο�Ο� διΡΟ�ΞΈΟ�Ξ½Ο�Ξ·: Εχω αλεπού . Υ.γ. Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει κ μια κατηγορία γενικού ενδιαφέροντος ?
bandito Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 To mail που μου ήρθε είναι σε αυτή την μορφή . Εχω αλεπού . Υ.γ. Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει κ μια κατηγορία γενικού ενδιαφέροντος ? πρέπει να κάνεις το encoding -> utf8 Κατι δεν πάει καλά με τον mail header. Ποια news δεν χωράνε σε καμία κατηγορία;
paschalia Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Για μαγειρικη π.χ. Η αυτη που εβαλα για το γυμναστηριο κ την εβαλα αναγκαστικα στις επιστημες ...
nemlah Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Fixed και ένα μικρό rendering bug se konqueror. Η paschalia έχει δίκιο με τις κατηγορίες. Θα πρέπει να μπέι ίσως και μια γενικού ενδιαφέροντος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω γιατί αλλά σε Safari (MacOS X) δεν γίνεται αυτόματα login στο account μου. Πρέπει να βάλω username/password κάθε φορά που μπαίνω στη σελίδα. Φυσικά τα cookies είναι ενεργοποιημένα.
panagioths Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Πολύ καλή κίνηση :D Μερικά συν που προλαβα να δω και θα επανέλθω: 1. κωδικοποιηση utf8 2. το site αλλα και το περιεχομενο που μπαινει ειναι SEO (optimised για μηχανες αναζητησης). Και οτι νεο μπαινει φτιαχνονται αυτοματα τα friendly urls. Θα ανεβει πολυ γρηγορα στην google και θα ασχετο εχετε κοσμο μεσω μηχανων. 3. Καθαρο template. Μου αρεσει που ειναι λιτο, ομορφο με καθαρα χρωματα. 4. Σωστη κατηγοριοποιηση. 5. Γρηγορη αποκριση σαν cms και σαν σερβερ (με dsl ειμαι) Αυτα προς το παρων.... Καλη συνεχεια!!!
ekkli Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ελπιζω να φταιει ο ff μου ή να ειναι προσωρινο, ενω εβαλα κανονικα live bookmark: live bookmark feed failed to load απο το λινκ της αρχικης σελιδας αυτο εντιτινκ, ιδεα: τα λινκς των ειδησεων να ανοιγουν σε νεο παραθυρο (ή καρτελα, οπως εχουμε μαθει εμεις). γινεται? εντιτινκ 2: κατι δε παει καλα με τη συνδεση στο σάιτ, εκανα εγγραφη, μπηκα απο το λινκ του μέιλ, εδωσα κ παλι ονομα χρηστη κ πας, αλλα εξακολουθει να εχει το παραθυρο της συνδεσης πανω δεξια. για να το τσεκαρω προσπαθησα να υποβαλλω κ ειδηση, αλλα ζηταει συνδεση κ οταν τα δινω με πηγαινει στην αρχικη παλι.
nemlah Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Paredwse έχεις κανένα spare Mac να μου δανείσεις να το κάνω debug? (Θα το checkaroume στον Konqueror πού νομίζω έχει το ίδιο engine) ekkli - Αυτό με το life bookmarks θα το κοιτάξουμε αν και εδώ στο google desktop μου τα βγάζει οκ. Οσο για την εγγραφή σου, όλα οκ φαίνονται στην βάση, κάνε άλλη μια προσπάθεια αν μπορείς να κάνει login. Μετα το κλικ στον σύνδεσμο του mail πρεπει να δώσεις user/pass για να γίνει η πραγματική συνδεση (to link είναι για πιστοποίηση email).. Ευχαριστούμε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Paredwse έχεις κανένα spare Mac να μου δανείσεις να το κάνω debug? (Θα το checkaroume στον Konqueror πού νομίζω έχει το ίδιο engine)[...] Για τους φίλους του bandito, κερνάω και καφέ στη Ραφήνα. Όντως ο Safari στηρίζεται κατά 90%+ στον Konqueror.
2arkoudi Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Poli kali kinisi bravo pedes! Ean ypraxi mia eidisi k theloume na tin anaferoume sto site mas mporoume ? legontas kai poia einai i pigi tis vevea.
paschalia Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Να ρωτησω κατι . Ο ga25 μπαινει με το ιδιο ψευδωνυμο κ εδω ? Αν ναι , μπορει να στειλει ενα π.μ που θελω να τον ρωτησω κατι ?
nemlah Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 >>Για τους φίλους του bandito, κερνάω και καφέ στη Ραφήνα. It is a deal ...Αμα μου δώσει και την μηχανή τωρα ο bandit... >>Ean ypraxi mia eidisi k theloume na tin anaferoume sto site mas mporoume ? legontas kai poia einai i pigi tis vevea. Εννοείτε. Και αντίστροφα άμα υπαρχει κάτι ενδιαφέρον στο site σας να το postarete στο Newsbox... Έχω δεί πολλα καλά άρθρα/site τα οποία χάθηκαν στα resultpages του γούγλη.
ekkli Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μήπως τα links να άνοιγαν σε new window? πες τα ρε παιδακι μου κ συ ιδεα: τα λινκς των ειδησεων να ανοιγουν σε νεο παραθυρο (ή καρτελα, οπως εχουμε μαθει εμεις). γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.