KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Eγω παλι επιμενω οτι θα παιζεις σε κανενα 7χ7 ή Ηρακλη Ηρακλειου και μεταφερεις τις εκει εμπειριες σου..Αλλα βεβαια,αφου χρησιμοποιεις μονιμως μια φαση που συμφωνα με τα δικα σου μαλιστα λογια δικαιολογειται(ο "Ισπανος" ειδε το τερμα εκτος θεσης) σε ενα ματς ΟΥΕΦΑ πριν 10 χρονια απο παικτες του Ευρωπαικου μεγαθηριου της Τενεριφης για το οποιο μαλιστα εισαι σιγουρος οτι δεν σχολιαστηκε επειδη εμενες και Ισπανια τοτε...και,επαναλμβανω,μιλας για μια φαση που δικαιολογειται,ο Τενεριφιος αποτι λες ειδε τον Ταληκριαδη εκτος θεσης Λοιπον,αφου ειναι τοσο συχνο φαινομενο περιμενω 10 παραδειγματα Ευρωπαικης διοργανωσης μετα το 2000
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ρε φιλε πλακα μας κανεις?Μας λες οτι δεν το εχεις ξαναδει και μας λες οτι αυτα γινονται μονο στα τοπικα πρωταθληματα και σστα 5χ5.Σου αναφερουμε φαση απο ευρωπαικο αγωνα κυπελλου ουεφα και μας λες οτι εγινε πριν απο δεκα χρονια,και μαλιστα δικαιολογεις τον Ισπανο που ειδε το τερμα εκτος θεσης αλλα δεν δικαιολογεις τον Νερι που επισης ειδε οτι ηταν λαθος στημενο το τειχος.Στο Ελλαδα Δανια 2-1 εντολη να εκτελει τα φαουλ ειχε ο Καραγκουνης απουσια του Τσαρτα.Βλεπει ο Ζαγορ κενο περνει φορα το βαραει μεσα.Μιλησε κανεις?Ή μηπως εκατσε να το συζητησει με τον Καραγκουνη και το Ρεχαγκελ? Αλλα οπως σου ειπαν μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε σου μπαλα και γι'αυτο σου φαινεται τοσο περιεργο αυτο το πραγμα.Προσεχε την επομενη φορα που θα βρεις καποια μπαλα στα ποδια σου μην πας να την παραδωσεις στην αστυνομια.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ!!!
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ο Τενεριφιος εχει καμια συγγενεια με το αμνοεριφιο? :D
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 εμενα ξερετε τι μου κανει εντύπωση????το ποσο πολυ εχει κρατησει αυτο το θέμα!!!εγω περιμενα να κρατησει το πολυ 4-5 σελιδες αλλα εχει φτασει εσίως στις 9:!::!::!:
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 λοιπον αποδοση να φτασει τις 10 σελιδες 1,05 να μεινει οπως ειναι 5,00 να κλειδωθει 2,00
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 λοιπον αποδοση να φτασει τις 10 σελιδες 1' date='05να μεινει οπως ειναι 5,00 να κλειδωθει 2,00[/quote'] Καλό, καλό!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μας λες οτι δεν το εχεις ξαναδει και μας λες οτι αυτα γινονται μονο στα τοπικα πρωταθληματα και σστα 5χ5.OXI σου λεω δεν το εχω ξαναδει στον πρωταθλητη 9 φορες τα τελευταια 10 χρονια Σου αναφερουμεΤο πρωτο πλυθηντικο καλυτερα να το αφηνες φαση απο ευρωπαικο αγωνα κυπελλου ουεφα και μας λες οτι εγινε πριν απο δεκα χρονια,και μαλιστα δικαιολογεις τον Ισπανο που ειδε το τερμα εκτος θεσης αλλα δεν δικαιολογεις τον Νερι που επισης ειδε οτι ηταν λαθος στημενο το τειχος.Στο Ελλαδα Δανια 2-1 εντολη να εκτελει τα φαουλ ειχε ο Καραγκουνης απουσια του Τσαρτα.Βλεπει ο Ζαγορ κενο περνει φορα το βαραει μεσα.Μιλησε κανεις?Ή μηπως εκατσε να το συζητησει με τον Καραγκουνη και το Ρεχαγκελ? Την παλευεις?Αφενος σου εχω αναφερει 4 επιχειρηματα γιατι το παραδειγμα με την Τενεριφη δεν στεκει και απαντας μονο στο 1 λεγοντας για το τειχος και πως το ειχε δει ο Καστιγιο.ΑΡΧΙΔΙΑ ειχε δει,και ο Μπουλουτ και ο Καστιγιο μαζι ξεκινησανε,το τειχος θα εμενε στην ιδια θεση ειτε το βαραγε ο Μπουλουτ ειτε ο Καστιγιο.Η περιπτωση Ζαγορακη δεν εχει καμια σχεση,δεν ξεκινησε κανενας Καραγκουνης να σουταρει για να παει να του το κλεψει ο Ζαγορακης Αλλα οπως σου ειπαν μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε σου μπαλα και γι'αυτο σου φαινεται τοσο περιεργο αυτο το πραγμα.Σε αυτο ταιριαζουμε,ουτε εσυ εχεις παιξει ποτε μπαλα.Α,ναι μωρε,ξεχασα στον ΑΟ Ρουφ που πας σιγουρα ολο κατι τετοια κανετε στις προπονησεις Προσεχε την επομενη φορα που θα βρεις καποια μπαλα στα ποδια σου μην πας να την παραδωσεις στην αστυνομια.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ!!! Και ο θειος μου στην Αμερικη δερνει τον θειο σου γιατι ο θειος μου στην ΑΜερικη ειναι νιντζα και πλουσιος.Και νιντζα. υ.γ. Περιμενω ακομα τα 10 παραδειγματα Ευρωπαικων αγωνων που εχουμε δει κατι αναλογο την τελευταια 10ετια.Να περιμενω ή να πεταχτω για κανα καφε?Η καλυτερα να παω να προπονηθω γιατι με ...στην μπαλα και δεν το αντεχω?
blueviper Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, αλλά επειδή έχω παίξει το σενάριο "και 10η σελίδα", προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι να τις φτάσουμε...
ntountou Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 υ.γ. Περιμενω ακομα τα 10 παραδειγματα Ευρωπαικων αγωνων που εχουμε δει κατι αναλογο την τελευταια 10ετια.Να περιμενω ή να πεταχτω για κανα καφε?Η καλυτερα να παω να προπονηθω γιατι με ...στην μπαλα και δεν το αντεχω? Kaizer βάλτο στους γρίφους, εκεί με τη φόρα που έχουμε πάρει η λύση θα βρεθεί πολύ πιο γρήγορα απ' το να περιμένεις εδώ
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ΑΡΧΙΔΙΑ ειχε δει χαλαρη κουβεντουλα,σε κοσμιο επιπεδο...........
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Γκολ ρε τρελαρα καστιγιο!!!!! παρτε τα ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! το φαγατε το παλικαρι
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 EΤΣΙ ΕΤΣΙ Νερι ΥΓ ρε συ μη γραφεις κεφαλαια απαγορευονται μονο οι χριστοπαναγιες και οι βρισιες επιτρεπονται
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 απορω γιατι δεν τον εβρισε ο Μπουλουτ που δεν τον αφησε να ερθει να το βαλει αυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.