Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στην ομαδα υπαρχουν χειροτερα κοπροσκυλα που κανουν πολυ μεγαλυτερο κακο απο τον μικρο

Αλλα εκει οι Χελακηδες δε λενε τιποτα για τα εχουν τατσι μιτσι

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ntountou!

σε σεβομαι' date='σε εκτιμω,αλλα να μου βγαζεις αποσπασμα του <<οικονομα euro 2004 με cd&dvd>>,δεν το περιμενα απο σενα!

σοβαρος δημοσιογραφος![/quote']

Δεν παρέθεσα το απόσπασμα γιατί απλά το έγραψε "κάποιος" Χελάκης αλλά γιατί πρώτα απ'όλα συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτά που γράφει για αυτό το θέμα.. σε λίγες γραμμές μέσα αναφέρεται και αναλύει την περίπτωσή καστίγιο με σαφήνεια και ρίχνει ευθύνες εκεί που πρέπει.. κατάτην άποψή μου πάντα

Τώρα αν τα κονόμησε ο Χελάκης από το euro2004 μαγκιά του.. εξάλλου πολλοί φάγανε με χρυσά κουτάλια.. εμένα δε με απασχολεί αυτό.. δε παύει να είναι διευθυντής (ή κάτι τέτοιο) σε πολύ μεγάλη αθλητική εφημερίδα και αθλητικό ραδιόφωνο.. και τέλοσπάντων δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιοτέλεια πίσω από την αναφορά του στον καστίγιο του οποίου η περίπτωση, τουλάχιστον για μένα, θα έπρεπε να έχει λήξη για τον ΟΣΦΠ από καιρό..

Δημοσ.

Οτι θα ερχοταν η μερα που οι γαυροι θα βριζανε τον Χελακη δεν το περιμενα...τι αλλο θα δουμε,να βριζουν τον Νικολακοπουλο?

Δημοσ.
Οτι θα ερχοταν η μερα που οι γαυροι θα βριζανε τον Χελακη δεν το περιμενα...τι αλλο θα δουμε,να βριζουν τον Νικολακοπουλο?

Γιατί το λες αυτό? έχει "κόκκινες" καταβολές ο Χελάκης?

δεν έχω ιδέα (καθότι βόρειος..) γι'αυτό ρωτάω...

Δημοσ.

Ρε παιδες ποσοι απο εσας εχετε παιξει μπαλα?Φασεις σαν την συγκεκριμενη γινονται εκατονταδες σε μια ομαδα.Εχω δει παιχτες να παρακουν προπονητη και να εκτελουν πεναλτι,οχι καν φαουλ,να το χανουν και να μην ανοιγει μυτη.Ποτε ομως δεν εχω δει παιχτει να κραζει συμπαικτη του που σκοραρε.ΠΟΤΕ...

Οσο για τον μικρο οντως ειναι κωλοπαιδι,αληταμπουρας και τα τοιαυτα αλλα το ευκολο ειναι το αναθεμα.Το δυσκολο ειναι να τον στρωσεις και να τον κανεις τον παιχτη που τρεμουν οι αντιπαλοι.Εναν αληταμπουρα που σκιζεται για την ομαδα.Εχουμε πηξει στα καλα παιδια,τυπου Καψη(που καθεται και πληρωνεται να κανει σχολια τυπου "ειμαστε για γελια"),και στους αδαμαντινους χαρακτηρες που οταν κανουν κοντρολ μικροτερο απο μισο στρεμα πανηγυριζουμε.

Οσο για τον Σουρερ αν ηταν σωστος θα επρεπε να τον πιασει τον μικρο και να του τριξει τα δοντια μεσα στα αποδυτηρια ομορφα και ωραια.Οχι να πουλαει ολυμπιακοφροσυνη μπροστα σε 30.000 κοσμο.

Τωρα για τον Μπουλουτ....

Χεσε μας ρε Μπουλουτ...

Δημοσ.
Ρε παιδες ποσοι απο εσας εχετε παιξει μπαλα?Φασεις σαν την συγκεκριμενη γινονται εκατονταδες σε μια ομαδα....

Τωρα μιλαμε για 5X5 ή για τον 9 φορες σε 10 χρονια πρωταθλητη Ελλαδος,για να καταλαβω δηλαδη...

Και για την ακριβεια αυτες οι 100αδες φασεις ας πουμε ΠΟΥ εχουν γινει?Γιατι αν ηταν τοσο απλο δεν νομιζω να ειχε γινει τοσο θεμα

Τεσπα,δεν νομιζω οτι το θεμα ηταν οτι ηθελε να κανει το φαουλ η οτι το πηρε πανω του.Το θεμα ειναι οτι δεν ειπε στον Μπουλουτ "Ακου εδω,εγω θα το κανω το φαουλ,το θελω,το περνω πανω μου,μην το συζητας" αλλα οτι ο αλλος ξεκινησε να εκτελεσει και αυτος ετρεξε σε φαση "μου φαγαν το μπιφτεκει μου" στην ουσια ρεζιλευοντας τον συμπαικτη του και δειχνοντας την εικονα του σκορποχωριου στον κοσμο.Η σωστη ενεργεια θα ηταν αφου ο Μπουλουτ ειναι τοσο μα τοσο ηλιθιος να τον αφησει να κανει του κεφαλιου του και μετα στα αποδυτηρια να ζητησει εξηγησεις.Εκτος αν νομιζει οτι με το να το κανει αυτο θα παιζει απο δω και περα 11αδα

Δημοσ.

καλά ρε ammon, τι είναι αυτά που λες; Που στο καλό έχεις ξαναδει να γίνεται τέτοιο πράγμα στην Α' εθνική (δε συζητώ για εξωτερικό) ; Να δίνεται εντολή να εκτελεστεί το φάουλ από κάποιον και να χώνετε κάποιος και να το χτυπάει πρώτος; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα! Εκτός αν εννοείς ότι αυτά γίνονται σε ομάδες Γ' Εθνικής που θα μπορούσα να το δεχτώ (και για β' πάντως, θα δυσκολευόμουνα πολύ να το πιστέψω). Το ότι δεν έχεις ξαναδει παίχτη να κράζει συμπαίχτη του που σκόραρε, είναι γιατί δεν έχουν ξανασυμβεί αυτές οι συνθήκες. Προφανώς βέβαια, γιατί ποιά ομάδα θα ανεχόταν έναν καστίγιο;

Δημοσ.

Πόσοι αλήθεια προπονητάδες και συμβουλάτορες πέρασαν στα χρόνια που βρίσκεται ο Καστίγιο στην ομάδα? Γιατί αλήθεια συνεχίζει να φέρεται απείθαρχα ο "μικρός"?

Ο σοφός λαός μας έχει καταλήξει πως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα...προφανώς ο μικρός όλη αυτήν την περίοδο έχει κατορθώσει να βγάλει και τα ματάκια του, πέρα από το να φτιάξει όνομα, ως ιδανικός αυτόχειρας. Αντί να ασχολούμασταν με το σπουδαίο υποβόσκον ποδοσφαιρικό του ταλέντο, μας εξανάγκαζε να εξετάζουμε ποιον χτύπησε βρώμικα, με ποιον λογομάχησε και ποιον ρουφιάνεψε (αυτό το τελευταίο χωρίς δική του πάντα υπαιτιότητα...υπάρχουν κι άλλα καλόπαιδα στην ομάδα). Δε λέω πως δεν είναι κι ο εύκολος στόχος, αλλά βρε αδελφέ, όταν ξέρεις τι προκατάληψη υπάρχει απέναντί σου, το πλέον έξυπνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις στη σκιά ως παρατηρητής αποφεύγοντας ακόμα και την υποψία πρόκλησης.

Ο Ολυμπιακός έχει ιστορικό στο κάψιμο παιχτών...το πρόβλημα σίγουρα είναι και στο scouting...μήπως τους περνάμε test Mensa κι επιλέγουμε όσους έχουν iq <74? :P :D

Δημοσ.

Ο Βυντρα πως τους ξεφυγε?

Ο μονος παικτης που καταφερει σε ντερμπυ να ειναι η αιτια που η ομαδα του δεχεται γκολ,να φαει κιτρινη,και ολα αυτα...ενω εκανε προθερμανση!!

Γεια σου ρε Λουκα Γ Ι Γ Α Ν Τ Α

Δημοσ.
καλά ρε ammon, τι είναι αυτά που λες; Που στο καλό έχεις ξαναδει να γίνεται τέτοιο πράγμα στην Α' εθνική (δε συζητώ για εξωτερικό) ; Να δίνεται εντολή να εκτελεστεί το φάουλ από κάποιον και να χώνετε κάποιος και να το χτυπάει πρώτος; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα! Εκτός αν εννοείς ότι αυτά γίνονται σε ομάδες Γ' Εθνικής που θα μπορούσα να το δεχτώ (και για β' πάντως, θα δυσκολευόμουνα πολύ να το πιστέψω). Το ότι δεν έχεις ξαναδει παίχτη να κράζει συμπαίχτη του που σκόραρε, είναι γιατί δεν έχουν ξανασυμβεί αυτές οι συνθήκες. Προφανώς βέβαια, γιατί ποιά ομάδα θα ανεχόταν έναν καστίγιο;

Μαλλον μου κανεις πλακα ετσι?Το πεναλτι που εχασε ο Γκεκας και εσπασε το σερι των συνεχομενων αγωνων με γκολ ξερεις ποιος ειχε εντολη να το κτυπησει?Ο Γκονζαλεζ.Ειδες εσυ κανεναν να κραζει τον Γκεκα?Ισα ισα του ειπαν δεν πειραζει και παμε για αλλα.Εδω ο μικρος εβαλε γκολ και αυτοι που κοπτονται για το καλο του ολυμπιακου αντι να πανηγυρισουν κραζανε.

Δημοσ.

ο καστίγιο έχει δείξει δείγματα τσογλανισμού/αντιεπαγγελματισμού κατ' επανάληψη στο παρελθόν και μάλιστα σε νεαρές ηλικίες που θα έπρεπε να σέβεται συμπαίχτες/συναδέλφους μεγαλύτερης ηλικίας.. ο Γκέκας όχι..

επιπλέον, ο καστίγιο δεν ζήτησε από τους συμπαίκτες του να αναλάβει τη φάση επάνω του, ούτε ήταν καμμια κομπίνα, αλλά χώθηκε την ώρα που ο συμπαίκτης του έπαιρνε φόρα.. σαν να του δείχνει πόσο γραμμένο τον έχει στα @ρχ#%!@ του προκειμένου να κάνει το δικό του (κλασσική περίπτωση κακομαθημένου).. στην περίπτωση του Γκεκα και σε πολλές άλλες αντίστοιχες από Ελλάδα/Ευρώπη προηγείται μια συνεννόηση μεταξύ των συμπαικτών γιαυτό και αν τελικά δε μπει το γκολ του συμπαρίστανται.. γιατί υπάρχει αλληλοεκτίμηση/αλληλεγγύη/συναδελφικότητα... από τον καστίγιο με τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει τόσα χρόνια, και μάλιστα στην ηλικία που είναι, τι να σεβαστείς..?? και επαναλαμβάνω, δεν το κάνει πρώτη φορά.. ήταν πολύ τυχερός που μπήκε το γκολ

τέλος, και μόνο το γεγονός ότι ο Σουρερ (που έχει παίξει και σε πιο σοβαρά πρωταθλήματα απτο δικό μας) που τόσο καιρό τον υπερασπιζόταν του την έπεσε και του φορτωσε κανα-δυο σφαλιάρες λέει πολλά

Δημοσ.

Το οτι ο Καστιγιο ειναι κωλοπαιδι το ξερουμε.Αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Αυτο δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν Σουρερ και Μπουλουτ να κανει μαγκιες μπροστα σε 30.000 κοσμο.Οσο για το αν πηρε αδεια ο Γκεκας και ο καθε Γκεκας θες να μου πεις οτι δεν εχεις δει ποδοσφαιριστη ποτε να εκτελει πεναλτι με το ετσι θελω?Νταηλικι ρε παιδι μου.Θελω να το κτυπησω και θα το κτυπησω.Δεν σου λεω οτι ειναι σωστο σε ρωταω αν το εχεις δει.Να παιρνει την μπαλα μονος του να την στηνει και να εκτελει.Εγω το εχω δει αρκετες φορες και οχι μονο σε πρωταθλημα Γ εθνικης οπως ειπαν καποιοι φιλοι αλλα και σε Α εθνικη και σε Ευρωπη.Συγνωμη που δεν κραταω και αποκομματα απο εφημεριδες για ενα γεγονος που εχει γινετε πολλες φορες κατα την διαρκεια ενος πρωταθληματος.

Οσο για τον Σουρερ που στραβωσε με τον φιλο του Καστιγιο να σε πληροφορησω οτι σε περιπτωση που δεν το ηξερες οι δυο τους δεν τα πηγαινανε και τοσο καλα τωρα τελευταια εξαιτιας του οτι ο Καστιγιο ειχε ζητησει απο τον Σουρερ να πει στον μανατζερ του να του βρει ομαδα απο το Μεξικο.Οταν αυτος του βρηκε και ο Καστιγιο τον εγραψε τοτε στραβωσε μαζι του ο Σουρερ διοτι ενοιωθε οτι εξετεθει απεναντι στον μανατζερ του.Οποτε δεν λεει και τοσα πολλα το οτι του την επεσε.

Σου ξαναλεω τελος οτι δεν διαφωνω με το οτι θελει κωλοχερο ο μικρος αλλα οπως και να το κανεις ειναι χειροτερο να βαζει γκολ η ομαδα σου και αντι να πανηγυριζεις να κραζεις.

Δημοσ.

κρυβονται πολυ περισσοτερα απο οσα φαινονται

Ο σουρερ ειναι πλεον βασικος θελει να μεινει και του χρονου

Ο τουρκος κι αυτος βλεπει να πηγαινει προς εξοδο

Ο καψης εχει τα ψυχολογικα του

Ο μικρος αν και κωλοπαιδο ισως ειναι ο πιο αθωος τελικα

Παντως το θεμα πηρε πααααααααααραααααααα πολυ μεγαλη εκταση για να πουλησουμε και κανα φυλλο παραπανω αφου το πρωταθλημα τελιωσε εδω και μηνες

Δημοσ.
κρυβονται πολυ περισσοτερα απο οσα φαινονται

Ο σουρερ ειναι πλεον βασικος θελει να μεινει και του χρονου

Ο τουρκος κι αυτος βλεπει να πηγαινει προς εξοδο

Ο καψης εχει τα ψυχολογικα του

Ο μικρος αν και κωλοπαιδο ισως ειναι ο πιο αθωος τελικα

Παντως το θεμα πηρε πααααααααααραααααααα πολυ μεγαλη εκταση για να πουλησουμε και κανα φυλλο παραπανω αφου το πρωταθλημα τελιωσε εδω και μηνες

A γεια σου.Συμφωνω απολυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...