Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη δεν τα <<πιανεις>> αμεσως,θα σου πω τι εννοω σε 3 αγωνιστηκες,οταν θα παιξουμε τελευταιο παιχνιδι στη λειβαδια,και ο λεβαδιακος θα καιγεται για τους βαθμους.(τωρα μ'επιασες?).

Ευτυχώς που τα "πιάνουν" οι άλλοι και μου τα κάνουν νιανιά για να τα κατανοώ καλύτερα. :P

Φαίνεται πως "στήσιμο" από "στήσιμο" έχει διαφορά και μάλιστα ποιοτική. Άλλο πράγμα να τα "φτιάχνεις" για την πάρτη σου κι άλλο για να καθορίζεις τα ζητήματα των άλλων. Μα είναι αστείο...

Δεν εθελοτυφλώ...ράμματα για τη γούνα όλων υπάρχουν και σε αφθονία. Βελτιωνόμαστε όταν τα παραδεχόμαστε ως στοιχείο μιας δυσώδους πραγματικότητας, όχι κρύβοντάς τα όπως η γάτα τα κακά της.

επισης χαιρομαι,που εισαι αυτος,που θα λυσει ολα τα προβληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου!

Που ακριβώς το υποστήριξα αυτό? Σε καλώ να παραθέσεις το σημείο εκείνο που ομολόγησα κάτι τέτοιο. Αλλιώς δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση. Μη νομίζεις...κι εγώ μπορώ να σε ειρωνευτώ με ευκολία, επιλέγω όμως να μιλάω καταθέτοντας τη γνώμη μου για όσα θεωρώ δεινά, σεβόμενος την όποια σου αντίθεση.

αν η θυρα 7,φταιει για ολα τα κακα του ολυμπιακου οπως λες,τοτε οφειλεις να παραδεχτεις σαν <γνησιος> φιλαθλος,οτι τα 9 πρωταθληματα τα πηρε η 7.

Bougas...για να μην αρχίσει κανένα περιττό flame, θα σε παρακαλέσω ή να διαβάζεις καλύτερα τα όσα γράφω ή να μην απαντάς καθόλου αν υπάρχει αβεβαιότητα και σύγχιση. Ποτέ δεν ανέφερα πως η Θύρα 7 ευθύνεται αποκλειστικά για τα μύρια κακά του Ολυμπιακού. Ούτε φυσικά θα κατηγορούσα συλλήβδην κάθε οργανωμένο που βρίσκεται υπό την σκέπη της. Συνήθως οι ηγεσίες βρωμάνε περισσότερο από τους απλούς "φαντάρους" που στελεχώνουν τους στρατούς. Ίσως να προτιμάς να βλέπεις τη Θύρα 7 ως τον αγγελικά πλασμένο χώρο μέσα στον οποίο εμφωλεύουν τα ολυμπιακά ιδανικά κάθε αγνού κόκκινου οπαδού μπλα μπλα μπλα. Δικαίωμά σου. Δικαίωμα δικό μου να θεωρώ πως αποτελούν άλλη μια παθογόνα εστία διασποράς του φανατισμού και της καφρίλας.

Αν εσύ πάλι θεωρείς πως τα 9 πρωταθλήματα τα πήρε η 7, προτείνω από του χρόνου να αποδεσμεύσει ο Σώκρατες τους παίχτες, να απολύσει προπονητές και τεχνικό τιμ και να πορευτούμε με τον Τσουκαλά φουνταριστό και τον Αλέκο στο ΤσουΛού. Δεν παραγνωρίζω καμία συμμετοχή σύσσωμου του κόσμου του Ολυμπιακού (κι όχι μόνο της Θύρας 7) σε κάθε πρωτάθλημα, δεν πρόκειται όμως στη δική μου συνείδηση να υποκαταστήσουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μόνο και μόνο για να το παίζω καμπόσος ως οπαδός.

ΥΓ1.ο τσουκαλας δεν ειναι τιποτα απολυτος στην 7.ο προεδρος της λεγεται μιχαλης οικονομου.

Δε πα να λέγεται και Μιχάλης Βιολάρης...το ίδιο μου κάνει. Το ουσιώδες είναι τι αίσθηση αφήνει στον κόσμο η παρουσία του Τσουκαλά στο γυαλί με τις ευλογίες της Θύρας 7. Εσύ νομίζεις πως ο κόσμος, σε αντίθεση με σένα και μένα που μπορεί και να γνωρίζουμε 2 πράγματα παραπάνω, δεν πιστεύει πως ο Τσουκαλάς ράβει και δένει εκεί μέσα, όταν κάνει την εκπομπή της 7 και σηκώνει τα κύπελα δίπλα στο Τζόλε? Και καλά κάνει στην τελική, από τη στιγμή που προβάλλεται ως τηλεοπτικός οπαδικός αστέρας. Προσωπικά με στενοχωρεί να γνωρίζω πως αυτή η καρικατούρα ταυτίζεται με τον μέσο Ολυμπιακό οπαδό. Αν εσύ αισθάνεται κομπλέ με αυτήν την ταύτιση, πάω πάσο.

ΥΓ2.αν δεν ηταν η 7,να ταρακουναει λιγο τα κεφαλακια σε κατι κατι εκατομυριουχου$ που παιρνουν 6 βαθμους διαφορα,τα γραφουν ολα στα @@ τους,και μου χανουν απο οφ-ακια και ηρακλ-ακια..............

ΥΓ3.δεν πειραζει,για τα αυτοκινητα τους.εχουν λεφτα αυτοι!!!

...και...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ:ειμαι κατα αυτων των περιστατικων.απλα καμοια φορα οταν οι ποδοσφαιριστες προκαλουν,χρειαζετε που και που.

Διάλεξε μονάχα, γιατί το "λίγο έγγυος" δεν παίζει. Ή είσαι εναντίον και τα καταδικάζεις ή δεν είσαι. Τα "ναι μεν, αλλά" σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο υποκριτικά. Η βία είναι βία και δε θα έπρεπε να έχει χώρο στον αθλητισμό (ή πρωταθλητισμό αν θες). Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Τσουκαλάς ως τραμπούκος και να απειλεί Θεούς και Δαίμονες...ώπα ρε μάγκα. Την επόμενη φορά προτείνω να γράψει ο Ριβάλντο 1000 φορές στο τεφτέρι του Τσουκαλά τη φράση "δεν ξαναχάνω φάουλ" μπας και συνετιστεί.

Και μετά φταίει ο Νέρι (για να επανέλθω και στο θέμα). Το παιδί είναι πανέξυπνο...σου λέει "ποιος διοικεί τον Ολυμπιακό?", οι οπαδοί του φυσικά. Κάτσε λοιπόν να τους ρίξω και καμία μπλούζα να γουστάρουν τριπλά. ;)

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Bouga έτσι από περιέργεια, είσαι μέλος ?

οχι βεβεα.απλα φιλε μου,νευριαζω να βλεπω οπαδους της ομαδας μου,να χαιδευουν σωκρατη-παιχτες,και για ολα να φταιει η θυρα 7(της οποιας και δεν ειμαι μελος).κατανταει εκνευριστικο αυτο το ''τσουκαλαδες και αλεκου και tv magic'',ειναι εκνευριστικο.

εχασε ο ολυμπιακος?θυρα 7!

καστιγιο?θυρα 7!

7-0 απο γιουβεντους?θυρα 7!

εκλασε ο τζολε?θυρα 7!

ας σταματησει επιτελους αυτη η καραμελα.να κοιταξουν τον ολυμπιακο που οπως λενε οι ιδιοι αγαπανε,και ας αφησουνε την θυρα 7.τι τους νοιαζει τι κανει η 7?τι εκανε επιτελους η 7?

Αν και ολυμπιακος,ειμαστε τοσο κομπλεξικοι οπαδοι,που για να καλυψουμε ολα τα στραβα μας,τα ριχνουμε ολα στην 7!

αυτοι ειναι οι ολυμπιακοι!και το λεει ενας ολυμπιακος δυστυχος.:oops:

Δημοσ.

δεν εχω κανενα προβλημα με τον φιλο blueviper,τον οποιο και συμπαθω ιδιαιτερα,και διαβαζω ολα τα ποστ του παντα.

απλα ας δουμε λιγο,οτι εχουμε την πιο απειθαρχη ομαδα στον πλανητη,και ας αφησουμε τον τσουκαλα και τον καθε τσουκαλα να παει στο καλο.

ακουω το ''τσουκαλαδες'' 100000000 φορες την ημερα.βαρεθηκα.

Δημοσ.

Μολις ΤΩΡΑ,ειπανε στο σπορ φμ,οτι πηγε ο καστιγιο και ειπε του μπουλουτ να εκτελεσει το φαουλ,και ο μπουλουτ του ειπε,φυγε απο δω,μην σου κοψω το λαιμο!

μπραβο,παλι ο καστιγιο φταιει!

Δημοσ.

Ναι,ετσι εγινε,καιγω απο τον ΑΛΦΑ εκει που συζητουσανε ειδα ενα φιλαθλο που ειχε παει και ελεγε να το ριξει αυτος.Τελικα αυτος θα ακουσε τον παραπανω διαλογο

Δημοσ.

Ο Καστίγιο το 'πε αυτό; Ο ίδιος Καστίγιο που όταν είχε πρωτοέρθει ο Ριβάλντο και έκανε τον διερμηνέα του, τα μετέφραζε λάθος στους δημοσιογράφους για να δημιουργήσει θέμα προπονητή; Αϊντέ...

Σωκράτης, ο πιο καλός βοσκός.....;-)

Δημοσ.

Tο αν του ειπε θα σου κοψω τον λαιμο δεν το ξερω...παντως οπως φανηκε απο την τηλεοραση ο Νερι πηγε να εκτελεσει το φαουλ και ο Μπουλουτ τον εδιωξε...

Για μενα δεν φταιει ουτε η 7 ουτε ο Τσουκαλας...ο προεδρας φταιει και το κατσικι που ειναι στον παγκο:evil:

Πριν μερικα χρονια εφερνε κατι παιχτες....τωρα που οπως λεει και ο ιδιος παμε για τελικο μου φερνει κατι κατσικια και ανανεωνει τον Ριμπο.

Δεν ξερω αν αληθευει αλλα βγηκε δημοσιευμα οτι η Φενερ εκλεισε τον Καρλος για 2 μυρια ευρω...εμεις γαμω την τρελα μου δεν εχουμε 2 μυρια να δωσουμε;

Οχι οτι ειναι ο τελειος παιχτης....αλλα γιατι να παει Τουρκια και μεις να παιρνουμε κατι παλτα απο την Αφρικη;:evil:

Και μετα εχουμε τον κατσικο στον παγκο....μου ξεκιναει τον Μπαμπα και τον Καστιγιο τον γραφει...λογικο ειναι να αντιδρασει ο αλλος.

Χανουμε και βγαινει και λεει οτι παιξαμε καλα....

Καταφερε να φαμε 4 μεσα στο Καραισκακι....απο ομαδα που ηταν να πεσει β εθνικη....πρεπει να του δωσουμε κανενα οσκαρ για αυτο:evil:

Και κανει χτες και την κορυφαια δηλωση....δεν εχω ξαναδει να πετανε φανελα:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εμ ρε αχρηστε γιδοβοσκε ...αφου δεν εχεις ιδεα απο μπαλα....πηγαινε παιξε λιγο ταβλι...πλυνε κανα πιατο....μην μας πρηζεις αλλο:evil:

Anyway....καλα εκανε ο Νερι χτες...στο κατω κατω αυτος το κερδισε το φαουλ....

Ο Σουρερ πως την ειδε;Του πε κανεις οτι ειναι ο μπατσος του Θρυλου;

Να παρει τα πραγματακια του και να φευγει σιγα σιγα...μαζι με το φιλαρακι του τον Τουρκο:evil:

Στο καλο και να μην μας γραφεις:mrgreen:

P.S. Αμα εχει τα @@ ο προεδρας και θελει να κανει κατι ας φερει τον Ροναλντο να γινει χαμος:-D

Δημοσ.
δεν εχω κανενα προβλημα με τον φιλο blueviper' date='τον οποιο και συμπαθω ιδιαιτερα,και διαβαζω ολα τα ποστ του παντα.

απλα ας δουμε λιγο,οτι εχουμε την πιο απειθαρχη ομαδα στον πλανητη,και ας αφησουμε τον τσουκαλα και τον καθε τσουκαλα να παει στο καλο.

ακουω το ''τσουκαλαδες'' 100000000 φορες την ημερα.βαρεθηκα.[/quote']

Ούτε εγώ έχω κανένα πρόβλημα φίλε Bouga. Αυτό έλειπε να κρατάμε και μούτρα σε όποιον τυχαίνει να διαφωνούμε σε ζητήματα αισθητικής πρωτίστως.

Επειδή ακριβώς κι εμένα με ενοχλεί η μόνιμη επίκληση του Τσουκαλά, εναντιώνομαι στην παρουσία του στις οθόνες μας. Δώσαμε άλλοθι στον εκάστοτε πικραμένο να μας "χτυπάει", εξαιτίας μερικών ανόητων που λειτουργούν ως ο χαμένος κρίκος του ανθρώπου με τον πίθηκο. Αν δε με "πονούσε" το γεγονός, δε θα το σχολίαζα.

Μολις ΤΩΡΑ,ειπανε στο σπορ φμ,οτι πηγε ο καστιγιο και ειπε του μπουλουτ να εκτελεσει το φαουλ,και ο μπουλουτ του ειπε,φυγε απο δω,μην σου κοψω το λαιμο!

Είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους είδηση, γιατί κάνει κρα το πράγμα σε τέτοιες περιπτώσεις πως πέφτει πολύ παραμύθι ένθεν κακείθεν. Άντε τώρα να βρεις άκρη ποιος το σφύριξε, ποιος το μετέφερε και τι συμφέροντα χρειάστηκε να εξυπηρετηθούν. Παίζονται πολλά κι ώρες ώρες οι δημοσιογραφίσκοι μας πασάρουν κουτόχορτο.

Στη δική μου συνείδηση αρκεί να γνωρίζω πως ο Καστίγιο (κι ο κάθε Καστίγιο...δεν το προσωποποιώ) δεν ακολούθησε τις οδηγίες που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές εκ των προτέρων. Είναι γνωστό φερ' ειπείν πως τα πέναλτι τα βαράει ο Τζόλε. Κάτι ανάλογο προφανώς ισχύει ως καθεστώς για τα φάουλ, έπειτα από συνεννόηση που έχει προηγηθεί με τον προπονητή. Είναι ανεπίτρεπτο να εναντιώνεται μέσα στο παιχνίδι οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής κάνοντας του κεφαλιού του, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι το ό,τι μπορεί να έχει προσυμφωνηθεί. Είναι ζήτημα πειθαρχίας κι όχι εγωισμού ή προσωπικού συμφέροντος.

Το γκολ μπήκε...λίγη σημασία έχει από πλευρά ουσίας. Άλλωστε ο Ολυμπιακός προηγείτο 4-1. Ακόμα όμως κι αν ήταν 1-1 το σκορ, με την ίδια θέρμη θα ήμουν αντίθετος με αυτήν την απόφαση του Νέρι. Μερικές νίκες μπορεί να γίνουν και Πύρρειες αν δεν εξεταστούν τα συνολικά αποτελέσματα σε μια ομάδα. Δε θεωρώ, να το ξαναπώ αυτό, τυχαίο πως του την έπεσε (αν αληθεύει) κι ο Σούρερ ακόμα, όταν ήταν ο τελευταίος που θα του την "έλεγε" με βάση τις προϋπάρχουσες αρμονικές τους σχέσεις (ο Καστίγιο ήταν αυτός που είχε πάρει το μέρος του στον καυγά με τον Τουρέ). Μπήκε ένα γκολ...ο Καστίγιο έκανε το κομμάτι του...τα αποδυτήρια όμως έγιναν μπάχαλο. Κι όλα αυτά για ένα πείσμα...

Δημοσ.

αντιγράφω το κομμάτι από το κυριακάτικο άρθρο του Γ.Χελάκη στη Sportday που αναφέρετεστο θέμα του Καστίγιο.. είναι μικρό αλλά χαρακτηριστικό

...Η συμπεριφορά του Καστίγιο ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες του προπονητή και πάει στου... παιδοψυχολόγου. Το μέγα ταλέντο του, αντί να γίνει αφορμή για αξιοθαύμαστη καριέρα, γίνεται αιτία για τη διαμόρφωση μιας προβληματικής προσωπικότητας με τάση αυτοκαταστροφής. Το «μπιζάρισμα» της εξέδρας επιτείνει την προβληματική κατάσταση.

Ο σκληρός πρόεδρος, που έδειξε «πόρτα» στον επηρμένο μάνατζερ, ας τιθασεύσει τον νεαρό, που ρεζιλεύει τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Κρίμα που δεν τον πρόλαβε ο Σούρερ για ένα γερό χαστούκι. Τώρα το χαστούκι το έδωσε ο Νέρι κι έσκασε στο μάγουλο του Ολυμπιακού.

Θα πείτε –και δικαιολογημένα– ότι σε μια ομάδα στην οποία τον τόνο δίνει το θυμικό του προέδρου και των οπαδών, ποιος άλλος εκτός από τον Σόλιντ θα ψάξει ψύλλους στ' άχυρα; Πιθανώς οι αγανακτισμένοι συμπαίκτες του νεαρού, τους οποίους αγνόησε επιδεικτικά...

όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν

Δημοσ.
...εξαιτίας μερικών ανόητων που λειτουργούν ως ο χαμένος κρίκος του ανθρώπου με τον πίθηκο.

Respect...:mrgreen:

Δημοσ.

επειδη διαβασα σχεδον ολο το τοπικ...διαβασα τοσες @@ες που πραγματικα βαριεμαι να κατσω να σχολιασω...ενιγουει ον τοπικ τωρα,ο καστιγιο επρεπε να εχει φυγει απο τον ολυμπιακο εδς και πολυ καιρο...δεν νοειται σοβαροσ συλλογοσ να ανεχεται αυτα τα πραγματα...

Δημοσ.
Εγώ θα γούσταρα τρελά αν ΔΕΝ έβαζε γκολ ο Καστίγιο !!

ναι φαντασου τι θα γινοτανε!!!!!δεν θα ειχε βγει απο το καραίσκακι

Δημοσ.
αντιγράφω το κομμάτι από το κυριακάτικο άρθρο του Γ.Χελάκη στη Sportday που αναφέρετεστο θέμα του Καστίγιο.. είναι μικρό αλλά χαρακτηριστικό

όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν

ntountou!

σε σεβομαι,σε εκτιμω,αλλα να μου βγαζεις αποσπασμα του <<οικονομα euro 2004 με cd&dvd>>,δεν το περιμενα απο σενα!

σοβαρος δημοσιογραφος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...