Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ροτισο κατι, ο παντος δεν πεζει καλα και αριστερο μπακ??

Οχι,Παντοσ-Μαθρογεννιδισ ειναι δεξιοι

ουσιαστικα σημειοση εκανα, δεν ροτουσα, ενοοντας οτι ο παντος ειναι και αριστερο και δεξι μπακ και μπορει να πεζει εκει. Αλλοστε 100% εχει χρησιμοπιηθει παλιοτερα ος αριστερο μπακ. γι αυτο λεο οτι θα μπορουσε να πεζει με παντο/γεοργατο αριστερα και μαυρογενιδη/πατσατσογλου δεξια.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι μπραβο!συγχαρητηρια σε ολους σας' date='που τα ξερετε ολα!

33.000 που τον αποθεωνε,ηντουσαν ΜΑΛΑΚΕΣ ολοι!

εσεις,ειστε οι σωστοι,και ξερετε απο μπαλα.[/quote']

Την επόμενη φορά που θα έχουμε το θράσος να γνωμοδοτήσουμε κατά το δοκούν, να μας υπενθυμίζεις να παίρνουμε την άδειά σου επικυρωμένη. :P

Δεν ξέρω αν κι οι 33.000 ήταν μαλθάκες...στατιστικά αμφίβολο. Να καταθέσω μονάχα την προσωπική μου αίσθηση και μόνο, που θέλει αρκετούς και δει από τους οργανωμένους που παρασιτούν εις βάρος του Ολυμπιακού, να έχουν διαρκείας στην εν λόγω κατηγορία. Η Τσουκαλοποίηση των ολυμπιακών οπαδών μας έχει φέρει σε αυτές τις δυσμενείς εποχές από άποψη οπαδικής ποιότητας.

Είναι οι ίδιοι 33.000 που έβριζαν εν χορώ το Βάτραχο, τη μάνα, τον πατέρα του και τη λοιπή πανίδα ή αλλάζει το δείγμα? Τα ίδια τζιμάνια που σε κάθε ευκαιρία πετάνε μέσα κι από μερικά δακρυγόνα ή τα κάνουν γυαλιά καρφιά για το ανάποδο αράουτ, με αποτέλεσμα να τρώει 2-3 αγωνιστικές η ομάδα? Έχω και βαρύτερους χαρακτηρισμούς πάντως, αν μιλάμε για τους γνωστούς αγνώστους, είτε είναι 3, είτε 33 χιλιάδες.

ΥΓ.blueviper,και εγω ρε φιλε θα το σεβαστω το ψωμι του κοκκαλι.να μπω να παιξω?

Όχι...να κάτσεις σπιτάκι σου να βλέπεις τα ματς και να γουστάρεις, εκτός κι αν θες να σε στείλουν σπίτι σου κακήν κακώς ο Αλέκος κι οι λοιποί. Βλέπεις το ζητούμενο δεν είναι μονάχα ο σεβασμός στο ψωμί...είναι ένας εκ των παραγόντων. Φυσικά και είναι ή πρέπει να είναι προϋπόθεση κι η μεγάλη αγωνιστική αξία του παίχτη. Όταν όμως αυτή η τελευταία υπερκαλύπτεται από τον κωλοχαρακτήρα, τότε φουντάρει η ομάδα κι άντε να τη βρεις.

Τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν τα έκανε ούτε ο Χατζηπαναγής και τα κάνει ένα αρτιδάκι που τον αποθεώνουν με κάθε δεύτερο τακουνάκι στην ποδοσφαιρικά μεσαιωνική μας χώρα. Ο Καστίγιο θα μπορούσε να ήταν μεγάλος παίχτης...τον κατέστρεψε, όπως ανέφερα, η ανοχή και το κακό του το κεφάλι που δε λέει να ισιώσει παρά τις νουθεσίες, τις υποδείξεις και τα συγχωροχάρτια. Μάγκας γίνεσαι μέσα από την ομάδα κι όχι εις βάρος της. Δεν εκβιάζεις με δηλώσεις και πετάγματα φανέλας τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά το κάνεις με την απόδοσή σου και τις εμφανίσεις σου συνολικά. Γι' αυτό κι ο Τζόλε, ο Καρεμπέ, ο Ριβάλντο κι άλλοι θα μείνουν τελικά στη συνείδηση του κόσμου ως παίχτες που πρόσφεραν κι ως άψογοι επαγγελματίες, ενώ ο Καστίγιο ως μια χαμένη ευκαιρία.

Δημοσ.

BOUGAS αφού ζητάς την άδεια μου μπορώ με όλη μου την καρδιά να στη δώσω. Αποθέωστε τέτοια τσογλανάκια, καλό σε μας θα κάνετε.

Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση είσαι σίγουρος ότι θες να σου απαντήσει ο LL_NEO αν θεωρεί 33,000 γαύρους μαλάκες;

Δημοσ.
BOUGAS αφού ζητάς την άδεια μου μπορώ με όλη μου την καρδιά να στη δώσω. Αποθέωστε τέτοια τσογλανάκια' date=' καλό σε μας θα κάνετε.

Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση είσαι σίγουρος ότι θες να σου απαντήσει ο LL_NEO αν θεωρεί 33,000 γαύρους μαλάκες;[/quote']

λοιπον,να μιλησουμε ηρεμα.

εχει κανει απειρες λαλακιες ο καστιγιο.το βλεπω,δεν ειμαι λαλακας.

αλλα μονο αυτος φταιει?

που ειναι η πειθαρχεια στην ομαδα?που ειναι αυτος(δεν ξερω ποιος),που θα του τραβηξει το αυτακι,και θα του δωσει να καταλαβει?

ενταξει,εκανε βλακειες,τιμωρηθηκε με διακοπη συμβολαιου.οταν επεστρεψε,του δωθηκαν ευκαιριες του παιδιου?ξεκινησε σε ενα παιχνιδι βασικος?ολο στο 70' εμπαινε.γιατι? +σε ποσα παιχνιδια μπηκε στο 85'.δεν ειναι σπασιμο αυτο,για ενα ποδοσφαιριστη που προσπαθει να επανορθωσει?

εγω στα 10'λεπτα που επαιξε ο καστιγιο τους τελευταιους μηνες,ειδα αλλαγη.γιατι να μην τον ξεκινησει μια φορα απ'την αρχη?

ΥΓ.για τον τουρε δεν λετε τιποτα.μας εχει κραξει(και καλα ο μανατζερ)!

ΥΓ2.Blueviper,δεν σου ειπα να παρεις αδεια για να πεις την γνωμη σου,καλα κανεις και την λες.

Δημοσ.

BOUGAS...τα παράπονά σου, νομίζω πως πρέπει να έχουν 2 αποδέκτες:

* Πρόεδρα...ας μην τα ξαναπώ. Αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για τα συχνά κρούσματα πειθαρχίας εδώ και χρόνια. Από τότε που έπαψε ο Μπάγεβιτς να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των αποδυτηρίων (όπως πρέπει να είναι κάθε προπονητής) κι ήρθε ο κάθε φίτσουλας να κάνει την πτυχιακή του, το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει σε επίπεδο σεβασμού των κανονισμών ήταν ζήτημα Κόκκαλη. Με πορδές δε βάφονται αυγά όμως, γι' αυτό και πλέον την έχει δει μάγκας ο κάθε τυχάρπαστος.

* Οι οργανωμένοι που άγονται και φέρονται από κάτι τηλεοπτικούς βαρύμαγκες επιπέδου Τσουκαλά (γιατί την ηγεσία της 7 ποιος αλήθεια την ακουμπάει; ) και εν μια νυκτί αποθεώνουν παίχτες φούσκες ή -στην καλύτερη- παίχτες που δεν έδειξαν με συνέπεια την αξία τους. Ήρθε η ώρα όμως να εκτεθούν από την ίδια τους τη στάση. Όταν από το Καλοκαίρι (και πριν ακόμα τον δούμε, για να τον βαφτίσουμε) αναγόρευαν τον Σόλιντ σε εθνικό ήρωα, μόνο και μόνο για να πικάρουν ακόμα περισσότερο εκείνους που πίστευαν στον Μπάγεβιτς, θα ερχόταν η ώρα που θα έπρεπε να πάρουν θέση μεταξύ αυτού και του Καστίγιο. Τι να διαλέξεις...το αγαπημένο αλλά spoiled "παιχταρά", που θήτευσε δίπλα στο μάγο που χανόταν στην Ευρώπη Τζιοβάνι ή το Μεσσία αντικαταστάτη του μισητού Βατράχου; Δύσκολη απόφαση.

Όσον αφορά τον Τουρέ και πάλι ο αποδέκτης πρέπει να είναι ο Σώκρατες...όσο συνεχίζει να ανέχεται καθυστερήσεις και τερτίπια, τόσο θα διαιωνίζονται αυτά τα φαινόμενα. Αυτονόητο.

Δε μιλάει όμως το πουλάκι μου γιατί σκοπεύει να τον μοσχοπουλήσει αύριο μεθαύριο που πιθανότατα θα μπορεί να πιάσει καλή τιμή. Δυστυχώς το Νέρι θα οτν πάρει η Μπαρτσελόνα όταν χάσει το δεξί του πόδι από αυτοκινητιστικό ο Μέσι. :P :D

Δημοσ.

αδικεις τη θυρα 7 και τον τσουκαλα.μεγαλος λαλακας,αλλα εχει και ενα καλο!

τι?1-0 απ'τον οφη?παρτε τις ροδες των αυτοκινητων σας στο χερι,και την επομενη φορα,να ξανακανετε τα ιδια αν θελετε;-)

τι?1-2 απ'τον παοκ?ελατε αυριο για προπονηση!!!!

τουλαχιστον με την θυρα 7,η ομαδα ειναι καταδικασμενη παντα να νικαει.και δεν στηνει παιχνιδια,σε αντιθεση με αλλες ομαδες που δεν εχουν θυρα 7.

Δημοσ.

Κανένα καλό δεν έχει ο Τσουκαλάς...το χειρότερο πρόσωπο του οπαδισμού είναι ο εν λόγω "κύριος" και γι' αυτό είναι υπόλογη η Θύρα 7 (και το κανάλι φυσικά) που έχει επιλέξει να την εκπροσωπεί τηλεοπτικά (μαζί με τα υπόλοιπα τζιμάνια). Δεν αδικώ εγώ την 7, αλλά η ίδια την ιστορία της και το παρελθόν της. Και για να καταφανεί πόσο χαμηλά έχει πέσει, είναι η μοναδική οπαδική εκπομπή αυτή του Τσουκαλά που έχει και σηματάκι "ακατάλληλο διά ανηλίκους" λες και βλέπεις τσόντα (η αλήθεια είναι πως η φάτσα του λειτουργεί ανασταλτικά για το ερωτικό σκίρτημα). :P

Αυτό που αναφέρεις ως "ένα καλό", είσαι βέβαιος πως έχει έτσι? Είναι καλό δηλαδή να απειλείς ως δερβέναγας παίχτες με κορνέδες και τσαμπουκάδες, λες και η ομάδα είναι τσιφλίκι σου? Βρε ουστ...παράσιτα και λαμόγια που πουλάτε ολυμπιακοφροσύνη στους χαφτανάδες κι αφελείς. Η ομάδα νικούσε και προ Θύρας 7 εποχή, έχανε και με Θύρα 7 (εκτός αν στα πέτρινα χρόνια δεν υπήρχε η 7).

Όσο για το αν έστηνε ή στήνει η ομάδα παιχνίδια, αν και γαύρος θα μου επιτρέψεις να μην είμαι τουλάχιστον ανόητος. Ο Ολυμπιακός κάνει, ό,τι λίγο πολύ έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν ή θα έκαναν στη θέση του...αν τώρα είναι λιγότερο ή περισσότερο από άλλους, λίγη σημασία έχει. Τι να σκοτώσεις 100, τι να σκοτώσεις 101.

Δημοσ.
αδικεις τη θυρα 7 και τον τσουκαλα.μεγαλος λαλακας' date='αλλα εχει και ενα καλο!

τι?1-0 απ'τον οφη?παρτε τις ροδες των αυτοκινητων σας στο χερι,και την επομενη φορα,να ξανακανετε τα ιδια αν θελετε;-)

τουλαχιστον με την θυρα 7,η ομαδα ειναι καταδικασμενη παντα να νικαει.και δεν στηνει παιχνιδια,σε αντιθεση με αλλες ομαδες που δεν εχουν θυρα 7.[/quote']

Αληθεια,το αυτοκινητο του Τζιοβανι τοχει σπασει ποτε?

Δημοσ.
Όσο για το αν έστηνε ή στήνει η ομάδα παιχνίδια, αν και γαύρος θα μου επιτρέψεις να μην είμαι τουλάχιστον ανόητος.

επειδη δεν τα <<πιανεις>> αμεσως,θα σου πω τι εννοω σε 3 αγωνιστηκες,οταν θα παιξουμε τελευταιο παιχνιδι στη λειβαδια,και ο λεβαδιακος θα καιγεται για τους βαθμους.(τωρα μ'επιασες?).

επισης χαιρομαι,που εισαι αυτος,που θα λυσει ολα τα προβληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου!

αν η θυρα 7,φταιει για ολα τα κακα του ολυμπιακου οπως λες,τοτε οφειλεις να παραδεχτεις σαν <γνησιος> φιλαθλος,οτι τα 9 πρωταθληματα τα πηρε η 7.

ΥΓ1.ο τσουκαλας δεν ειναι τιποτα απολυτος στην 7.ο προεδρος της λεγεται μιχαλης οικονομου.

ΥΓ2.αν δεν ηταν η 7,να ταρακουναει λιγο τα κεφαλακια σε κατι κατι εκατομυριουχου$ που παιρνουν 6 βαθμους διαφορα,τα γραφουν ολα στα @@ τους,και μου χανουν απο οφ-ακια και ηρακλ-ακια..............

ΥΓ3.δεν πειραζει,για τα αυτοκινητα τους.εχουν λεφτα αυτοι!!!

Δημοσ.
Αληθεια,το αυτοκινητο του Τζιοβανι τοχει σπασει ποτε?

για να μαθαινουμε..........

το αυτοκινητο του ζιοβανι σπαστηκε 2 φορες.

στο 7-0 απο τη γιουβεντους

και στα καπακια 3-0 τον αρη(που πανηγηριζαν σαν τρελοι,χωρις να θυμουνται τι παθανε 4 μερες πριν!).

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ:ειμαι κατα αυτων των περιστατικων.απλα καμοια φορα οταν οι ποδοσφαιριστες προκαλουν,χρειαζετε που και που.

Δημοσ.
επειδη δεν τα <<πιανεις>> αμεσως,θα σου πω τι εννοω σε 3 αγωνιστηκες,οταν θα παιξουμε τελευταιο παιχνιδι στη λειβαδια,και ο λεβαδιακος θα καιγεται για τους βαθμους.(τωρα μ'επιασες?).
κΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο Λεβαδιακος του Λεμονη ετσι?Α,και για το Λαρισα-ΠΑΟ 2-0.Στο εγγυςμαι εγω,ΑΝ περασουμε απο Καυταντζογλιο η πιο γενικα αν παμε τελευταια αγωνιστικη στο Αλκαζαρ και με νικη βγαινουμε 2οι σε παιζω ενα μπετ επι τοπου οτι θα φυγουμε με την νικη.

ΥΓ3.δεν πειραζει,για τα αυτοκινητα τους.εχουν λεφτα αυτοι!!!

Εχεις λεφτα να παρεις καινουριο mp3 player?Γιατι σκεφτομαι ναρθω να στο σπασω για να δειξω τι μαγκας ειμαι

Δημοσ.
για να μαθαινουμε..........

το αυτοκινητο του ζιοβανι σπαστηκε 2 φορες.

Ασε με να θυμηθω,ειναι ο ιδιος "Ζιοβανι για παντα στο λιμανι"?

Δημοσ.
αδικεις τη θυρα 7 και τον τσουκαλα.μεγαλος λαλακας' date='αλλα εχει και ενα καλο!

τουλαχιστον με την θυρα 7,η ομαδα ειναι καταδικασμενη παντα να νικαει.και δεν στηνει παιχνιδια,σε αντιθεση με αλλες ομαδες που δεν εχουν θυρα 7.[/quote']

Πας καλά? Τι χρειάζεται "που και που"? Να σπάμε την περιουσία ενός ανθρώπου και να τον τρομοκρατούμε επειδή δεν κλώτσησε καλά το τόπι?

Με ποιο δικαίωμα? Σε ποιες εποχές ζούμε? Νομιμοποιείς τη ζούγκλα?

Δημοσ.
Πας καλά? Τι χρειάζεται "που και που"? Να σπάμε την περιουσία ενός ανθρώπου και να τον τρομοκρατούμε επειδή δεν κλώτσησε καλά το τόπι?

Με ποιο δικαίωμα? Σε ποιες εποχές ζούμε? Νομιμοποιείς τη ζούγκλα?

ποσο μ'αρεσει να σας βλεπω να τσιμπατε δεν λεγεται!!!

ΥΓ.Ο επομενος παρακαλω!

YΓ2.μπα!γινανε ανθρωποι τα κολοπαιδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...