Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπαρχει κανενα σημερινο ταλεντο που ηθελε να ερθει στον ολυμπιακο, αλλα εφαγε πορτα;

μολις χθες ο ιμπραιμ τουρε.αδερφος του κολοτουρε και του παπου τουρε.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παππους τουρε ποιος ειναι;

Δηλωση Μπουλουτ : "Έίναι μικρός, έχει πολλά να μάθει".

ΛΟΛ ΛΟΛ !!

Δημοσ.
Ναι τον μαλάκα τον μανατζερ... Τι θέλει και μιλάει??? Μπορεί να ήταν καλό παιχτάκι ο Ιμπραήμης...

εγω φιλε,αμα ημουνα κροκους,θα ειχα βαλει φουσκοτους,να τον κανουν σαντουιτς!

και αυτον,και τον μανατζερ του.

Δημοσ.

Περιμενετε να κλεισει καμια 20ετια στου Ρεντη ο Μαστιγιο μπας κ μεγαλωσει κ στρωσει γιατι ειναι μικρος ο καημενος ακομα κ με τετοιες προπονηταρες που χε που να μαθει πειθαρχια...

Ο Moggi παντως χτες που πιναμε καφε μου λεγε πως ακομα τον περιμενει γι αυτο δε δενει η ομαδα...

Αρε παραμυθι που πεφτει κ ποσοι το τρωνε!

Δημοσ.
Ο Moggi παντως χτες που πιναμε καφε μου λεγε πως ακομα τον περιμενει γι αυτο δε δενει η ομαδα...

Πόσα θέλει να του δώσουμε γιά να τον πάρει και να ησυχάσουμε επιτέλους; :lol:

Δημοσ.

Δεν μου ειπε! Ουτε κ ο ιδιος ξερει, το Φως διαβασε κ το μαθε οτι τον θελουμε στην ομαδα, τοτε μετα την 7αρα..!

Ακομα περιμενει την τιμη, γι αυτο μου ζητησε να παρεμβω.

Δημοσ.

O Castillio εφαγε μπουκετο στα αποδητιρια απο τον μαλακα τον Schurer και ο Νερι εκλαιγε....εγω παντως υποστιριζω τον Castillo και να πανε να γαμιθουνε ο Bulut και o Schurer ειναι πολυ μαλακες....ειδικα ο Schurer γιατι ανακατευτηκε????αυτος θα το εκτελουσε???αν ηταν καποιος να νευριασει επρεπε να ηταν ο Μπουλουτ και ο Ταραλιδης που θα εκτελουσαν...το μπασταρδι ο Σουρερ γιατι ανακτευτηκε???

Δημοσ.
O Castillio εφαγε μπουκετο στα αποδητιρια απο τον μαλακα τον Schurer και ο Νερι εκλαιγε....εγω παντως υποστιριζω τον Castillo και να πανε να γαμιθουνε ο Bulut και o Schurer ειναι πολυ μαλακες....ειδικα ο Schurer γιατι ανακατευτηκε????αυτος θα το εκτελουσε???αν ηταν καποιος να νευριασει επρεπε να ηταν ο Μπουλουτ και ο Ταραλιδης που θα εκτελουσαν...το μπασταρδι ο Σουρερ γιατι ανακτευτηκε???

ειδες τι τραβαει το παιδι?

Δημοσ.
μου τα λενε κατι κωλοπαοξηδες και εγω τους πιστευω.. παντως για τον ροναλντινιο που αγορασε τον μισο Αρη δεν μου ειπαν ψεμματα...

btw θα τους πλακωσω την δευτερα στο σχολειο!

ελπίζω να έχεις γερό σβέρκο γιατί θα σου χρειαστεί.. τα μεγάλα τα λόγια στα φορουμ είναι εύκολα.. αντε βγες μια βόλτα και κάνε ντου σε παοκια και έλα μετά να μας πεις τα νέα.. εκτός αν τους πλακώνεις σε κανένα διαδικτυακο παιχνίδι.. τότε' date=' συγγνώμη, εγώ δε κατάλαβα

αυτό με ροναλτίνιο και Αρη που γράφεις φυσικά και δεν ισχύει..

μια απλή συμφωνία σε επίπεδο μανατζερ είναι για διαφημήσεις κτλ

πλακα πλακα μου ειχαν πει και αυτο με τον veron για τον Παναθηναικο!! λες να κυκλοφορει παντου αυτο το ανεκδοτο; :P
αυτό ισχύει

όσο για τον καστίγιο.. είναι το μεγαλύτερο τσογ***νι των ελληνικών γηπέδων και αυτό με τις ευλογίες της διοίκησης του ΟΣΦΠ..

επρεπε ο τρελομαύρος του Ιωνικού πέρσι, o KING, όταν τον έπιασε από το λαιμό να σφίξει λίγο παραπάνω την παλάμη του

δεν είναι τυχαίο που οι συνάδελφοί του του την πέσανε κανονικά.. μιλάμε για ένα κακομαθημένο τσογ***νι.. γιαυτό και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αναντικατάστατο μέλος οποιασδήποτε ομάδας παρά το ταλέντο του

Δημοσ.

ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά αυτοί που τον υποστηρίζετε, σοβαρολογείτε; Δεν έχω καταλάβει. Ξέρετε τι λεφτά παίρνει; Είναι υποτίθεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής. Δεν παίζει στο πάρκο στη γειτονιά του για να κάνει μαγκιές. Θα συμφωνήσω μόνο ότι καλά να πάθουν και οι Ολυμπιακοί που τον κρατάνε. Άκου εκεί "εγώ το έβαλα το γκολ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που μόνο αυτοί μ'αγαπάνε". Άντε στη μαμά σου ρε!

Α! και μια που αναφερθήκαμε στο μεγαλύτερο τσογλάνι, εγώ μέχρι σήμερα ήμουν έτοιμος να πω Τσιρίλο, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα το ξανασκέφτομαι (υπόψιν ότι είχα χάσει τα γεγονότα στην αρχή της χρόνιας. Δεν ξέρω την προϊστορία).

Δημοσ.

Και κατι αλλο...

Ποσο ΜΑΛ*** μας θεωρει για να λεει "Το εκανα για τους φιλαθλους"??

Προφανως ο καθενας που κανει μια μαλακια μεσα σε μια ομαδα μετα παει και στις εξεδρες,για να μπει μετα ο Τσουκαλας και ο καθε Τσουκαλας μπροστα και να φωναζει "Βαλε τον Νερι,Νορβηγε"

Τι σημαινει το εκανα για τους φιλαθλους?Το 5-1 στο 90' εντος εδρας με το Αιγαλεω εκανε,δεν εφερε το Τζ.Λιγκ...Για την παρτη του το εκανε,κανεις φιλαθλος δεν θα ελεγε τιποτα αν τελειωνε στο 4-1

Επομενως,χαζος δεν ειναι,ναρκισσος ειναι και περναει εμας για αφελεις

Και κατι τετοιοι παικτες συνηθως τους τρωει το σκοταδι

Δημοσ.

fact 1 - ο castilio ειναι κολοπαιδαρακι και δεν συμορφονεται.

fact 2 - Mηπος φτενε και αλλοι που δεν μπορουν να του βαλουν μυαλο?? Και αν δεν μπορουν, τι τον κρατουν?

fact 3 - ξερει 100 κιλα μπαλα, φοβερη τροχια στο φαουλ και χορις πολυ σκεπσιμο.

fact 4 - αφου δεν τον συμορφονουν, τουλαχιστον μη του σπανε τα νευρα. ασ τον αφησουν να παει στο μεχικο. Εδο πλεον δεν ασχολειται κανεις μαζι του, πολλες φορες θα μπορουσε να δοσει λυσεις, αλλα μπενει για κανα 10λεπτο μια στο τοσο και πεζει ο babaghinda kai o dani!!! Δεν τον σεβονται και τον εχουν στο περιθοριο.

fact 4 - O castilio ειναι 3-4 χρονια στον ολυμπιακο και ο δεν κανο ουτε για τον ακρατητο bullut κατι μηνες. Προσεκσατε συμπεριφορα του τουρκου οταν τον ροτησε ο castilio να βαρεσει το φαουλ?? τον εσπροκσε πισο υποτιμιτκα χορις κουβεντα και κουνησε το χερι του. Οπα ρε μεγαλε πιος εισαι?? Μηδεν σεβασμος, βεντετισμος και κινηση κσεφτιλισμου προς τον castilio, αν ημοuν ο πιτσιρικας και μου εκανε ετσι πιος ο bullut mesa se gemato karaiskaki θα του σπαγα την μουρη και ασ μην κσαναπεζα μπαλα. Με πιο δικαιομα φερεται ετσι το νουμερο ο χειροτερος παικτης του ολυμπιακου (τα τελευταια 50 χρονια) στον συμπεκτη του, εστο και αν ειναι κολοπεδαρακι?? Για ολα φτεει προτα ο bullut kai μετα h τρελα του πιτσιρικα. Μην πο και για τον schurer, πιος του δοσε το δικαιομα να κρινει και να το πεζει αστυνομος?? ειναι αρχηγος, διοικηση, προεδρος, παλιο μελος του γαυρου, τι σκατα ειναι???

Διοξτε bullut kai schurrer. O ενας ειναι αμπαλος και ο αλλος κοντα στα 35, ελεος! (και αρχισανε να τη βλεπουνε και αρχηγοι μεσα στον ολυμπιακο)!! Και φροντιστε να συμνορφοσετε τον castilio γιατι ειναι παιχταρας, αν δεν μπορειτε κυριοι πουληστε τον, απλα τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...