Fan Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε παιδια το STAR το ειπε οτι πηρε το κυπελλο ο Ολυμπιακος, η το ...ξεχασε οπως οταν ηρθε ο Ριβαλντο και το ...θυμηθηκε μετα απο καμια 20αρια μερες ; :-P Το Star είναι αντικειμενικό.....δεν κάνει τέτοια πράγματα
Bougas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε παιδια το STAR το ειπε οτι πηρε το κυπελλο ο Ολυμπιακος, η το ...ξεχασε οπως οταν ηρθε ο Ριβαλντο και το ...θυμηθηκε μετα απο καμια 20αρια μερες ; :-P θυμαμαι οταν νικησαμε 2-1 τη ρεαλ,που το σταρ δεν ειπε τιποτα,παρα μονο για την νικη του παο στο κυπελλο ελλαδος στο μπασκετ αν θυμαμαι καλα!
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μην επαναλαμβανόμαστε αναίτια... Η κριτική στον Καστίγιο ποτέ δεν ακύρωσε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Σε αυτό όλοι βγάζουν το καπέλο. Δε μας έδειξε λοιπόν και χθες κάτι που δε γνωρίζαμε και δεν αναγνωρίζαμε. Ποδοσφαιρική παιδεία του λείπει και μυαλωμένη συμπεριφορά κι επ' αυτού θα ήταν χρησιμότερο και για τον ίδιο να μη διαφωνούσαν και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του. Ίσως να μην είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα από τόσο μικρή ηλικία. Το χθεσινό γκολ ήταν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου κι αυτό δεν αφορά μονάχα την εξαιρετική προσπάθεια του Νέρι, αλλά όλη την κατεβασιά. Από αυτά που θα έπρεπε να χαίρεσαι και που δέχεσαι. [joke]Πολύ χαρούμενος ήταν ο Σόλιντ...βρε λες να έβαλε στοίχημα με το Σώκρατες πως αν βάλει γκολ ο μικρός θα τον ξαποστείλουμε;[/joke]
Bougas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ωραια!ανεβηκε το κασε θα ελεγε ο κροκους χθες! αλλα ο σολιντ γιατι χαμογελασε?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Γιατι τωρα θα τον μοσχοπουλησει στους Μεξικανους
the_maniac Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν τον δινουμε τον Νερι...ο Σολιντ απο οτι διαβασα θα εισηγηθει την παραμονη του Για το Σταρ που ειπε καποιος πριν.....πριν απο λιγο στα αθλητικα ειπε οτι πηρε το κυπελλο η Σεβιλλη :mrgreen: Νομιζα και γω οτι θα το πει δευτερη ειδηση....αλλα μετα εβαλε τον καιρο :mrgreen:
Kandinsky Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Όσο κι αν με στενοχωρεί να βλέπω αναξιοποίητο ένα ταλέντο, με στενοχωρεί περισσότερο το γεγονός ότι για το γεγονός αυτό φταίει κυρίως το μυαλό του ίδιου. Όπως το εδήλωσα και αλλού, αυτή ακριβώς τη στιγμή που πέτυχε ο μικρός αυτό το πολύ ωραίο γκολ, αυτή ακριβώς τη στιγμή του θριάμβου, εγώ θα παραμείνω πιστός στα λεγόμενα μου και θα επιμείνω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά άρα δεν τον θέλω στην ομάδα.
haunter_2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Πάλι τυχερός αυτός ο Kastillo. Πάμε ένα στοίχημα ότι αν δεν έβαζε το γκολ, οι δυο του Ολυμπιακού που ήταν μόνοι τους στην περιοχή θα τον άρχιζαν στα κλωτσομπουνίδια??? Μυαλό πάντως δεν πρόκειται να βάλει οπότε καλύτερα να τον πουλήσουμε στους μεξικάνους.
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 καλα οι 2 που ηταν στην περιοχη αν μπορεσουν ποτε στη ζωη τους να το κανουν αυτο εστω και στο playstation μετα να μιλησουν
Sinclair Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μετανοειτε αμαρτωλοι...ερχεται η οργη του Θεου... :-P
adi32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Πικραμένος δηλώνει στο «GOAL» ο Νέρι Καστίγιο για την μη κλήση του από τη διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου. «Ο πιο σκάρτος άνθρωπος που γνώρισα ο Σούρερ» «Το μετανιώνω, γιατί πήγα να χωρίσω τον Σούρερ με τον Τουρέ. Πίστευα πως είχα φίλο τον Σούρερ, αλλά μετά, όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβα πως ήταν ο πιο σκάρτος άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Κατάλαβα τι άνθρωπος είναι στον αγώνα με το Αιγάλεω, όταν έβαλα το γκολ και αντέδρασε με τον τρόπο αυτό. Έφτασε μέχρι να με χτυπήσει από πίσω στα αποδυτήρια, επειδή έβαλα το γκολ κι έτερε αντί να πανηγυρίσει να με κριτικάρει, που πήγαινε στον κόσμο να το χαρώ… Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του και στα αποδυτήρια. Όλοι οι παίκτες πήγαν πάνω στον Σούρερ αντιδρώντας γιʼαυτό που έκανε. Ξέρω όταν κάνω λάθος και το λέω. Όλοι τα κάνουμε. Το ίδιο και όταν έχουμε δίκιο και εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι είχα δίκιο»." κατι μου λεει οτι εχει δικιο πιστευω οτι δεν πρεπει να φυγει
Bougas Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 να φυγει να παιξει ποδοσφαιρο το παλικαρι. αλλος ενας παιχτης νεος,που κατεστρεψε ο ολυμπιακος.
Cromb Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Το μυαλό του φταίει που δε παίζει μπάλα. Καλύτερα για τον ολυμπιακό να φύγει.Ζημιά κάνει στην ομάδα χαλώντας την ηρεμία. Βοuga, καμία ελληνική ομάδα δεν έχει την υποδομή να φτιάξει παίχτες επιπέδου μεγάλων ευρωπαικών ομάδων. Το πολύ να βγάλει κανα καραγκούνη ή μπασινά. Και να σαι και ευχαριστημένος.
Fan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά τι έγινε τελικά με τον Καστίγιο; Ο Πρωταθλητής γράφει ότι υπόγραψε ενώ το Φώς ότι έφυγε για Ουρουγουάη...........
sniper_206 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εγώ διάβασα ότι μόλις γυρίσει θα του γίνει πρόταση ανανέωσης για 5 χρόνια. Θα του πουν από τώρα ότι θα του κάνουν πρόταση και μόλις γυρίσει θα υπογράψει. Αύριο αναχωρεί για διακοπές ο Νέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.