Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 1) Δεν κλαίγομαι λέγοντας απλά ότι να'ναι. Μιλάω με επιχειρήματα και όχι με ειρωνίες. 2) Τα 1400 εισητήρια δεν τα ήθελε ο Ολυμπιακός, γιατί τον προσβάλανε. Γι'αυτό είπε ότι δε θα πάρει καθόλου. Η πρόταση που έκανε για τα 4050 από τα οποία θα έπαιρνε τα 1400 ο Ολυμπιακός, θα έπρεπε να σε πείθει για το πόσο μεγάλη μπλόφα ήταν όλη αυτή η κατάσταση, και για το ότι έγινε μόνο για να μπορούν μερικοί σαν εσένα να λένε "πωπω τι μας κάνανε, ε; Όλα δικά τους τα θέλουνε!". Αφού υπήρχαν 3500 διαρκείας! Γιατί κάνεις μια πρόταση που ΞΕΡΕΙΣ ότι αποκλείεται να εφαρμοστεί; Για να δημιουργήσεις εντυπώσεις προφανώς. Ε;
blueviper Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Εξαιρετική λογική...αν η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα γεμίζει το Νου μονάχα με τα διαρκείας της, οι αντίπαλες ομάδες δε θα πρέπει να πάρουν ποτέ εισιτήρια. Τα ίδια και για τη Μάντσεστερ, τα ίδια για οποιαδήποτε ομάδα που τυχαίνει και μόνο με τα διαρκείας της να γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδό της. Πάπαλα τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και στα παλαιότερα των υποδημάτων μας οι νόμοι. Όσο για το αν ήταν μπλόφα ή όχι, είπαμε...διαθέτεις κληρονομικό χάρισμα που ελπίζω να αξιοποιείς προς ίδιο όφελος. Manuel...συνεχίζω να πιστεύω πως τα επιχειρήματά σου είναι διάτρητα, σαθρά κι ανούσια, ως προϊόν μάλιστα πίκρας και φανατισμού.
adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 ρε παιδια συγγνωμη αλλα αδικα φθειρετε τα πληκτρα 1) το θεμα ειναι για τον Καστιγιο 2) Κοντευει να γινει και ο τελικος
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Εξαιρετική λογική...αν η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα γεμίζει το Νου μονάχα με τα διαρκείας της, οι αντίπαλες ομάδες δε θα πρέπει να πάρουν ποτέ εισιτήρια. Αν μπορείς, γράφε σε αυτά που λέω. Μιλάω ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι ανεφάρμοστη. Δεν λέω ότι μια ομάδα δικαιούται να πουλήσει όλες τις θέσεις του σταδίου της σε διαρκείας. Αλλά αν δημιουργηθεί πρόβλημα από την αστυνομία (που ούτε και αυτό μπορείς να το μαντέψεις) τι μπορείς να κάνεις μετά; Δηλαδή ΕΣΥ τι θα έκανες; Θα σου κάνανε πρόταση να υπάρχουν 4000 στο γήπεδο, και θα έβγαινες και θα έλεγες "Α! Πολύ καλή πρόταση! Όσοι έχετε διαρκείας στις τάδε θύρες, να μην έρθετε στο γήπεδο". Όσο για το αν ήταν μπλόφα ή όχι' date=' είπαμε...διαθέτεις κληρονομικό χάρισμα που ελπίζω να αξιοποιείς προς ίδιο όφελος. Manuel...συνεχίζω να πιστεύω πως τα επιχειρήματά σου είναι διάτρητα, σαθρά κι ανούσια, ως προϊόν μάλιστα πίκρας και φανατισμού.[/quote'] Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο απλό, όπως ότι μια τέτοια πρόταση είναι χαζομάρα, και λες ΕΜΕΝΑ φανατισμένο; Για πικρία δεν το συζητώ. Εμείς περάσαμε πάρα πολύ καλά στον αγώνα. Τέτοιο γέλιο έχω να ρίξω πολύ καιρό. Για να φτάσουμε στο σημείο όταν μπήκε το γκολ να τραγουδάμε τον ύμνο του Ολυμπιακού και να χειροκροτάμε όλα τα σφυρίγματα του Βασσάρα υπέρ του Ολυμπιακού ενώ να γιουχάρουμε τα υπέρ της Λάρισας, σημαίνει ότι είχαμε ξεπεράσει κατα τη διάρκεια του αγώνα την "πίκρα". Και ποιά πίκρα δηλαδή; Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου γιατί το πάλεψαν σαν παλλικάρια. Διεκδικήσαν με πάθος. Εγώ όταν ξεκίνησα εδώ το θέμα, μπήκα να ρωτήσω εσείς πως αισθάνεστε, γιατί μου φάνηκε παράλογο να είστε ευχαριστημένοι. Από την εξέλιξη της συζήτησης όμως κατάλαβα ότι αυτά τα ζείτε χρόνια τώρα και δεν σας κάνουν πια καμία εντύπωση. Σας φαίνονται και φυσιολογικό να παίρνετε σφυρίγματα, αφού η Λάρισα έκανε "ότι μπορούσε" για να χαλάσει το κλίμα: http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=13539 http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=14006 και να προσθέσω σε αυτά την ανακοίνωση που βγήκε μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=14131 Πώς λοιπόν κάναμε ότι μπορούσαμε για να χαλάσουμε το κλίμα; Με το να μην εφαρμόσουμε τα ανεφάρμοστα; Πείτε μου πώς θα γινόταν αυτό. +το ότι εξακολουθείτε να μην μου λέτε πότε έχει ξαναγίνει να πάρει 40% μια φιλοξενούμενη ομάδα +το ότι δεν μου εξηγείτε ποιός θα είχε δίκιο αν συλλαμβανόταν ένα κοριτσάκι επειδή δεν έχει άδεια ποδηλάτου. Και μετά είμαι εγώ ο φανατισμένος. Εδώ δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτονόητα πράγματα. By the way, ένας moderator ας βγάλει την κουβέντα από το Castillo! Ωραίος και ας τη βάλει αλλού, για να μην την σπάμε σ'αυτόυς που θέλουν να συνεχίσουν την κουβέντα.
blueviper Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μ' αρέσει που μου παραθέτεις και link στα οποία μεταξύ άλλων ο Πηλαδάκης ομολογεί: "Δεν υπάρχει παρατυπία εκ μέρους μας, αφού υπάρχει διαθέσιμο το 40% των εισιτηρίων για τον Ολυμπιακό, αλλά αφορούν σε διάφορες θύρες κι αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να διατεθούν όλα. Όντως, ήταν λάθος μας που διαθέτουμε αυτά τα εισιτήρια σε άλλες θύρες. Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, αλλά τυπικά εμείς είμαστε καλυμμένοι". Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Νίκος Προύτζος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ είπε: "Θεωρούμε ότι το ματς έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται. Σύμφωνα με το νόμο, ο φιλοξενούμενος δικαιούται το 40%. Αν η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τόσο μεγάλο αριθμό, τότε τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν το 40%", με το σκεπτικό του Πηλαδάκη να είναι το εξής. "Η προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι για λόγους υψίστης σημασίας και ασφάλειας, η ΕΠΟ δύναται να αλλοιώσει το ποσοστό". Με άλλα λόγια μας λέει ο Πηλαδάκης πως τα καταφέρανε έτσι, ώστε να μην μπορεί τελικά να πάρει ο φιλοξενούμενος το 40%...εκτός κι αν θέλαμε να δούμε σφιχταγκαλιασμένους Λαρισαίους και Ολυμπιακούς σε κάθε κερκίδα. Κατά τα άλλα αποκαλούμε κάποιους άλλους λαμόγια και κουτοπόνηρους. Manuel...πήγαινε άνοιξε ένα thread "Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό...όλα καλά, αρκεί να μην είμαστε το μικρό" να τα πούμε και καλύτερα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 συγγνωμη κιολας, αλλα το εχετε παρα γαμ...ει το θεμα, no offense...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες με αυτό τον τρόπο. Εντάξει. Σταματάμε. Τέλος και χίλια συγγνώμη.
adi32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????????????????????????????????????????????????????
tzinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ρε τετοια γκολ μπενουν highlights στα dvd ton ribo, pele, maradona, van basten......loool. χορις πλακα το παλικαρι χορεψε 3 αμυντικους μεσα σε μισο μετρο!! Μακαρι να μπορεσει καπιος να τον αξιοπιοιησει. Ολυμπιακαρα, δυναστεια τιτλον, ποιοτητα και εμπειρια. Απλα οι καλυτεροι. Δεν πανα να λετε οτι θελετε οι υπολοιποι μεσα στη μιζερια σας.
greekboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 CASTILLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΡΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
sniper_206 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Με λίγα λόγια ο Νέρι-Νέρι έκανε πουταναριό όλη την άμυνα (?) της αεκ και τους ξέσκισε τα δίχτυα! Τρέλα και ηδονή στο μεγάλο λιμάνι! Αυτό είναι σωστό Αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Bougas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ ΚΑΣΤΙΓΙΟ! δρομο γρηγορα..........να σωθεις αγορι μου. σε κατεστρεψαν εδω περα. ΥΓ.τωρα το αλλαζουμε βλεπω ε?εγινε παιχταρας ε?
gokal Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Παιχταρας ΠΑΝΤΑ ηταν κ ειναι .... Εχει ομως κ τη δοση της βλακειας στο κεφαλι ... για να δουμε θα μεινει?
Bougas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 θα μεινει,θα μεινει! ειδες χαμογελακι και πανηγηρισμο του σολιντ στο 3-0?
tzinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 προσεξατε κοκορομαχια μπουλουτ καστιγιο?? οταν πηρε το κυπελο ο μπουλουτ και πηγε προσ την εξεδρα, προσπαθουσε να το αγκιξει ο καστιγιο και δεν τον αφηνε ο μπουλουτ, την ειδε προτεργατησ παλι και πηρε το κυπελο μονος του! Και ο λεμανς μπηκε και αγκαλιαζε τον τζορτζεβιτς στισ αρχεσ τον πανηγυρισμον και του σπασε τα νευρα του τζολε και σα να του κανε με το χερι "παρατα με και συ ρε τυχαιε" λολ. Με πσιλοχαλασανε αυτες οι σκηνες ρε γαμοτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.