doubleh Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μάλλον 1ο μου ποστ εδώ. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες; Κοιτάξτε το παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη. Ο Παπαδόπουλος κάνει βουτιά και δίνει πέναλτι. Αν ήταν ο βάζελος (ή γενικώς άλλος) στη θέση μας θα άρχιζε τους θεατρινισμούς για το άδικο που τον πνίγει αντί να παίξει μπάλα. Φυσικά θα έχανε και μετά θα έφταιγε ο διαιτητής. Όμως τελικά, δεν έφταιγε. Η ομάδα που έπαιξε μπάλα, νίκησε. Με άλλα λόγια, και η παραμικρή εύνοια προς τον Ολυμπιακό γίνεται χτυπητή γιατί απλά η ομάδα κερδίζει ενώ η εύνοια προς τους αντιπάλους κρύβεται πάλι γιατί ο Ολυμπιακός κερδίζει. πχ. Τούμπα. Το πρώτο φάουλ του ΠΑΟΚ με φάουλ δεν ξεκίνησε; Αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τότε θα φαινόταν η "μεγάλη" αδικία και το "κατεστημένο" της Θεσ/νίκης. Τώρα που κέρδισε ο Θρύλος η ευνοια προς τον ΠΑΟΚ πέρασε σε 2η μοίρα. Το ίδιο ισχύει για την "κωλοφαρδία" του βάζελου στην Ευρώπη. Φαίνεται γιατί την εκμεταλλεύεται, ενώ εμείς μινάρουμε και εμφανιζόμαστε ως άτυχοι, γκαντέμηδες κλπ. πχ Με τη Ρεάλ δεν ήμασταν τυχεροί; Ένα τσουβάλι φάσεις έβγαλε η Ρεάλ. Αν παίρναμε καλό αποτέλεσμα θα ήμασταν τυχεροί. Τώρα, που το φάγαμε στο 90 είμαστε καταραμένοι... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όσο για τον Καστίγιο. Όσο πιο σημαντικός ο ρόλος ενός ατόμου σε μια ομάδα, τόσο μεγαλύτερη υπευθυνότητα πρέπει να επιδεικνύει, αλλιώς δεν αξίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Να τον βάλει βασικό δηλαδή και να κρέμεται όλη η ομάδα από τις "κ@Υλες" του μικρού δηλαδή; Τσακώθηκε με τον χ ψ συμπαίκτη του και δεν τραβάει σήμερα, δεν του έκατσε η γκόμενα χτες και βαριέται, ξύπνησε στραβά και πήρε κόκκινη; Ο Τζόλε είναι ηγέτης γιατί ό,τι κι αν γίνεται αυτός είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα) μπροστά, με υπευθυνότητα, σταθερότητα και συνέπεια. Και ο Καστίγιο, λόγω ταλέντου μόνο ηγετικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει. Αυτά
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 δεν μιλουσα για τον χθεσινοβραδινο αγωνα εγω, δεν τον ειδα, ειχα μαθημα σχολη δυστυχως... γιατί, νομίζεις ότι τον είδε ο adi; Αν κρίνω από αυτά που λέει, είδε τις φάσεις που έδειξαν τα αθηναϊκά. Τέλος πάντων, ένας δικός σας κάποτε είπε, ότι τους αγώνες μπορεί να τους κρίνει μόνο αυτός που ήταν στο γήπεδο, γιατί από την τηλεόραση...
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 λαθος φιλε μου απο το γηπεδο δε βλεπεις τιποτα το μονο που κανεις ειναι να κραζεις το διαιτητη σε ΚΑΘΕ αποφαση
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δε θα σε ρωτήσω καν πως καταφέρατε να "ανεβείτε" ως φρόνιμες παρθένες, άμωμες κι αναμάρτητες μέσα στο γενικότερο χαμό της βου εθνικής. Τέτοιο θαύμα κι ο Ιησούς θα το άφηνε για κανέναν άλλο... Να με ρωτήσεις ρε. Γιατί εγώ δε φοβάμαι να πω ότι μας ευνοήσαν στην β' εθνική (όπως και μας αδικήσαν, αλλά κυρίως μας ευνοήσαν). Εγώ βλέπω και τα δικά μου τα σκ... Δεν είπα ποτέ ότι είμαστε παναγίες ή κάτι τέτοιο. Όταν είμαστε εμείς οι ισχυροί, τα ίδια κάνουμε. Ή καλύτερα τα ίδια γίνονται, γιατί το πρόβλημα είναι γενικότερης νοοτροπίας διαιτητών, καναλιών κτλ. Κι επειδή σου έχει μείνει το Γιούρο απωθημένο και το λες και το ξαναλές. Η Ελλάδα' date=' σύμφωνα πάντα με το δόγμα σου, έβαζε γκολ και νικούσε μολονότι χειρότερη. Χτύπησε τίποτα δίχτυα στο παρόν παιχνίδι η Λάρισα και της το ακύρωσε το κοράκι μας?! Νικούσε 3-0 και ρίξαμε κακήν κακώς τα φώτα με sniper? Δε νομίζω...θα το θυμόμουν. Βεβαίως η απάντηση είναι πάλι έτοιμη και στο χείλος..."μας μας άφησαν να βάλουμε γκολ;". Γι' αυτό σου λέω...άσ' το να πάει στο Βελζεβούλη, καλή του η ώρα.[/quote'] Καλά, μόνος σου τα λες, μόνος σου απαντάς; Εν πάσει περιπτώσει, σου εξήγησα πώς στήνονται οι αγώνες. Εννοείτε ότι δε θα σου ακυρώσουν γκολ όταν το βάλεις και είναι καθαρό. Αλλά όταν εσύ κάνεις χέρι στο κέντρο του γηπέδου, θα φας κίτρινη. Όταν το κάνει του Ολυμπιακού, τίποτα. Όταν ακουμπάς τον αντίπαλο σου, θα παίρνει φάουλ (σε όλο το α' ημίχρονο βαράγατε φάουλ, που ούτε τα μισά δε θα δίναν σε εμάς αν μας τα κάνατε εσείς!), τα offside ήταν σαφώς περισσότερα από ένα. Επειδή δεν σας τα έδειξαν σε replay στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι δεν έγιναν. Στην ευθεία ήμουν και ξέρω. Τέλος πάντων, αν δε μου απαντήσεις για το ποιά παιχνίδια έχετε πάρει άδικα, δεν συνεχίζω. Η συζήτηση είναι αστεία. Απλούστατα, εσύ βασίζεις το επιχείρημα σου στο ότι "αφού θα νικάγαμε ούτως ή άλλως αφού η Λάρισα δεν έπαιξε καλά, δεν έχει σημασία πόσο κακή ήταν η διαιτησία". Μόνο αν χάνατε λόγω διαιτησίας θα είχε σημασία, ε; Γι'αυτό ακριβώς το λόγο η διαιτησία είναι όπως είναι. Γιατί ξέρουν ότι αν νικούσε η Λάρισα σήμερα, όπως και να παίζανε, το παιχνίδι θα έμπαινε κάτω από το μικροσκόπιο και όλοι θα ψάχναν να βρούν που ακριβώς έγιναν λάθη από τους διαιτητές, τι συνέβη κτλ. Ενώ αν νικήσει ο Ολυμπιακός: "έλα μωρέ! Και τι έγινε που σφυρίχτηκαν ένα κάρο λάθη! Αφού και κανονικά να παιζόταν το παιχνίδι, πάλι εμείς θα νικούσαμε!" Το euro λοιπόν, εκεί κολλάει. Όπως είπα και πριν, το πήραμε δίκαια, αλλά γιατί μας άφησαν να παίξουμε με μια τακτική, που κατα κανόνα τιμωρείται. Παίζεις άμυνα, πας να πάρεις μια δυο φορές την μπάλα, σου σφυράει φάουλ. Ε, μετά εκνευρίζεσαι και εσύ, και τα φάουλ είναι πια αληθινά. Δε θέλει και πολύ. Στο euro δε σφυρίξανε καθόλου ανύπαρκτα φάουλ! Τέλος πάντων, εγώ δεν ήθελα ούτε το κύπελλο ούτε τίποτα. Ήθελα την ευκαιρία να δω ένα φυσιολογικό παιχνίδι όπου θα έχω αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, και όχι στο 55' να σκέφτομαι "ε, ότι και να κάνουν τα παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουν να νικήσουν, γιατί απλούστατα θα φανεί αδικία και θα τα βάλουν όλοι με τους διαιτητές, οπότε χαζοί είναι και οι ίδιοι να ανοίξουν ιστορίες; Άσε να νικήσει ο Ολυμπιακός, που ούτως ή άλλως θα νικούσε". Πάντως για αυτό λέω ότι είστε χέστηδες. Γιατί ενώ ΕΙΣΤΕ καλύτεροι και ΕΧΕΤΕ τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσετε, θέλετε ΚΑΙ να σας προστατεύουν, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά.
zaxoys Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Castillo : Υπάρχει θεός και βλέπει ,θεία δίκη το γκολ που πέτυχα στο τέλος ... Τι να σχολιάσουμε εμείς μετά από αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 λαθος φιλε μου απο το γηπεδο δε βλεπεις τιποτατο μονο που κανεις ειναι να κραζεις το διαιτητη σε ΚΑΘΕ αποφαση Ότι κράζεις το διαιτητή σε κάθε απόφαση, ισχύει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε βλέπεις κίολας ότι έχεις άδικο να κράζεις σε ορισμένες περιπτώσεις που ήταν σωστό το σφύριγμα. Απλά το κράξιμο είναι μέρος της όλης πλάκας. Εμένα συχνά μου συμβαίνει να ακούω από γύρω μου "Τι;! Τι σφυράς ρε!" και αμέσως μετά από τον ίδιο, αλλά χαμηλόφωνα "βέβαια έχει δίκιο εδώ που τα λέμε". Πάντως για το "φάουλ" που έκανε ο Έλντερ στον Καστίγιο, όλοι ας πούμε από την τηλεόραση είδατε ότι τον ανέτρεψε. Εγώ που στεκόμουν ακριβώς στην ευθεία, είδα τον Καστίγιο να κάνει θέατρο.
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Το κακό είναι ότι ακόμα και αν πιστεύεις ότι τον κράζεις άδικα και το κάνεις μόνο γιά πλάκα, ακούγοντας το κράξιμο από άλλα 10000-20000 άτομα αρχίζεις να αμφιβάλεις γιά αυτό που πιστεύεις και τελικά πείθεις τον εαυτό σου ότι όλες οι αποφάσεις του διαιτητή είναι εναντίον της ομάδας σου και ότι ενώ θα μπορούσες άνετα να πατήσεις κάτω και την Μπαρτσελόνα, το κοράκι δεν σε άφησε. Και μετά βγαίνεις στα forums και στα ραδιόφωνα και γιά όλα τα στραβά που γίνονται στην Ελλάδα φταίει ο Κόκαλης και οι τσάτσοι του
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τέλος πάντων, αν δε μου απαντήσεις για το ποιά παιχνίδια έχετε πάρει άδικα, δεν συνεχίζω. Η συζήτηση είναι αστεία. Να το δω και να μην το πιστέψω. Με κούρασες Manuel. Ντάπα ντούπα το δικό σου χτυπάς και περιμένεις να σε πείσουμε για πράγματα που δεν είσαι διατεθειμένος να αποδεχτείς όπως και να έχει. Ανήκω σε αυτούς που σε άλλα thread έχουν κατακεραυνώσει τον Καστίγιο και τα έχουν χώσει στην 7 και τον Κόκκαλη. Μακρυά λοιπόν από μένα οι κατηγορίες περί κολλήματος και εμμονών. Που να είχες απέναντί σου και κανέναν πραγματικά πορωμένο τι θα γινόταν. Πάντως για αυτό λέω ότι είστε χέστηδες. Γιατί ενώ ΕΙΣΤΕ καλύτεροι και ΕΧΕΤΕ τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσετε, θέλετε ΚΑΙ να σας προστατεύουν, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Προφανώς τις 4άρες και τις 3άρες τις έφαγες όλες από διαιτητική εύνοια και στήριξη. Χέστηδες εμείς στην άλφα, χέστηδες εσείς στη βήτα κι έχει ο Θεός. Γενικά μέσα στα κόπρανα επιπλέουμε όλοι μας.
geovard Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Γενικά μέσα στα κόπρανα επιπλέουμε όλοι μας. Γιατί όταν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο δεν θέλω να είμαι Έλληνας?
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 α ρε φιλε εχεις απολυτο δικιο, τελικα η Πορτογαλια δεν μας διδαξε κατι...
the_maniac Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Τέλος πάντων' date=' εγώ δεν ήθελα ούτε το κύπελλο ούτε τίποτα. Ήθελα την ευκαιρία να δω ένα φυσιολογικό παιχνίδι όπου θα έχω αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, και όχι στο 55' να σκέφτομαι "ε, ότι και να κάνουν τα παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουν να νικήσουν, γιατί απλούστατα θα φανεί αδικία και θα τα βάλουν όλοι με τους διαιτητές, οπότε χαζοί είναι και οι ίδιοι να ανοίξουν ιστορίες; Άσε να νικήσει ο Ολυμπιακός, που ούτως ή άλλως θα νικούσε". [/quote'] Θελατε φυσιολογικο παιχνιδι αλλα 5 μερες κανατε οτι ηταν δυνατο για να μην ειναι φυσιολογικο το παιχνιδι. Και μετα εφταιγε παλι ο θρυλος!!! Επειδη εσεις τυπωσατε εισιτηρια πριν την ωρα τους!!!! Ε ημαρτον.....μηπως επειδη κατεβασε πολυ νερο ο Πηνειος φταιει παλι ο Θρυλος; Αν ειναι να το κανονισουμε την αλλη φορα....να πουμε του θεου να μην κατουραει τοσο πολυ Αντε γεια τωρα....τα λεμε την Κυριακη παλι
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το κακό είναι ότι ακόμα και αν πιστεύεις ότι τον κράζεις άδικα και το κάνεις μόνο γιά πλάκα' date=' ακούγοντας το κράξιμο από άλλα 10000-20000 άτομα αρχίζεις να αμφιβάλεις γιά αυτό που πιστεύεις και τελικά πείθεις τον εαυτό σου ότι [b']όλες[/b] οι αποφάσεις του διαιτητή είναι εναντίον της ομάδας σου και ότι ενώ θα μπορούσες άνετα να πατήσεις κάτω και την Μπαρτσελόνα, το κοράκι δεν σε άφησε.Και μετά βγαίνεις στα forums και στα ραδιόφωνα και γιά όλα τα στραβά που γίνονται στην Ελλάδα φταίει ο Κόκαλης και οι τσάτσοι του Βρε dim_b εσύ με ξέρεις καιρό τώρα που γράφω στο φόρουμ. Με έχεις για στενόμυαλο άνθρωπο; Ειδικά αυτό που λες αποκλείεται να ισχύει, γιατί την εύνοια του Ολυμπιακού την βλέπω σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και όταν τον υποστηρίζω γιατί θέλω για παράδειγμα να χάσει η Ξάνθη ώστε να την φτάσουμε. Και αν γίνεται ας σταματήσετε να γράφετε ότι εγώ πίστευα ότι μπορούσαμε να νικήσουμε άνετα και απλά δε μας άφησαν. Νομίζω ότι το έχετε παρακάνει πια. Το λέτε και το ξαναλέτε συνέχεια λες και είμαι κανας ηλίθιος και δεν είδα τον αγώνα. Είπα ότι είχαμε λίγες πιθανότητες. 1 στις 5 θέλεις; Εντάξει. Αλλά από το 1/5 να το κάνουμε 1/100, ε με πειράζει βρε παιδί μου! blueviper δεν χρειάζεται να διαβάζεις αυτά που γράφω και να κουράζεσαι. Ούτως ή άλλως οι απαντήσεις που δίνεις από την αρχή δεν προσθέτουν τίποτα. Απλά ειρωνεύεσαι. Αν εγώ μιλούσα σαν εσένα, θα έπρεπε να γράφω πράγματα του τύπου "Α τους καημένους τους Ολυμπιακούς. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν για ένα δίκαιο πρωτάθλημα, και εμείς οι κακοί αντί να το εκτιμήσουμε τους βρίζουμε. Ντροπή μας! Θα στείλω γράμμα στον Κόκκαλη να του ζητήσω συγγνώμη. Αχ βρε καημένε! Και που να μίλαγες με κανέναν πιο περίεργο από μένα!" Βγάζεις εσύ άκρη από αυτά τα πράγματα; the_maniac τα απαντήσαμε παραπάνω αυτά. Αν έχεις όρεξη, διαβασέ τα. Το θέμα με τα εισητήρια δεν ξεκίνησε από εμάς, αλλά από την παράλογη απαίτηση του Ολυμπιακού. Και απάντα μου εσύ αφού δεν αξιώθηκε κανείς άλλος μέχρι τώρα: Έχεις δει ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια, να γίνεται αγώνας όπου ο φιλοξενούμενος να παίρνει το 40% των εισητηρίων;
the_maniac Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Καλα τωρα πλακα κανεις ετσι; Η απαιτηση του Ολυμπιακου αρχισε πολυ αργα. Η ΕΠΟ εστειλε στη Λαρισα τα θεωρημενα εισιτηρια και η ΑΕΛ τα εβγαλε στα εκδοτηρια χωρις να χει γινει καμια συσκεψη για εισιτηρια. Ο ιδιος ο προεδρος της ΑΕΛ βγηκε και ειπε οτι εκανε λαθος. Δηλαδη εδω πως φταιει ο θρυλος παλι; Και δεν θεωρω παραλογη την απαιτηση για τα εισιτηρια....τοσα λεει ο νομος....τοσα θελω να παρω....απλο το πραγμα. Γι αυτο που ρωτας δεν εχω απαντηση...ειλικρινα δεν θυμαμαι τι γινονταν σε αλλους αγωνες.....αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει κιολας. Εκτος αν αρχισουμε να αμφισβητουμε οτι υπαρχει αυτος ο νομος!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ο νόμος είναι νόμος όταν τον τηρούμε. Αν κάποιος σου κάνει μύνηση επειδή πέρασες με κόκκινο το φανάρι των πεζών ή επειδή δεν έχεις άδεια στο ποδήλατο, μπορεί τυπικά να έχεις άδικο, εννοείτε όμως ότι τυπικά έχεις δίκιο. Όσο για τον πρόεδρο, εννοείτε ότι κάνει διπλωματία. εδιτ: Δηλαδή οι δικοί μας που να φανταστούν ότι θα ανοίξει τέτοιο θέμα που δεν έχει ανοίξει εδώ και 10 χρόνια; Τα νύχια τους να μυρίσουν; Βλέπε παράδειγμα με άδεια ποδηλάτου.
blueviper Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 blueviper δεν χρειάζεται να διαβάζεις αυτά που γράφω και να κουράζεσαι. Ούτως ή άλλως οι απαντήσεις που δίνεις από την αρχή δεν προσθέτουν τίποτα. Απλά ειρωνεύεσαι. Αν εγώ μιλούσα σαν εσένα, θα έπρεπε να γράφω πράγματα του τύπου "Α τους καημένους τους Ολυμπιακούς. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν για ένα δίκαιο πρωτάθλημα, και εμείς οι κακοί αντί να το εκτιμήσουμε τους βρίζουμε. Ντροπή μας! Θα στείλω γράμμα στον Κόκκαλη να του ζητήσω συγγνώμη. Αχ βρε καημένε! Και που να μίλαγες με κανέναν πιο περίεργο από μένα!" Βγάζεις εσύ άκρη από αυτά τα πράγματα; Σε αυτό το επίπεδο επέλεξες να κοινωνήσεις τις απόψεις σου ευθύς εξαρχής...κανένας λόγος να ζητάς και τα ρέστα. Ούτε ο Βασιλάκης Καΐλας δε θα καθόταν να μεμψιμοιρεί κατ' επανάληψη για την άδικη κοινωνία που άγεται και φέρεται από τον Ολυμπιακό και τον Σώκρατες. Τα είπες μία, δύο, εκατόν δύο...συμφώνησα μαζί σου μπας και μειωθεί η πίκρα. Σε συμπόνεσα για το κακό που υφίστασαι, μολονότι όπως ομολογείς κι εσύ τα ίδια κάνεις στους πλέον αδύναμους (επομένως ποιος ο λόγος να κλαιγόμαστε?!)...υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή απλώς θα συνεχίσεις και για τις επόμενες 15 μέρες να βγάζεις τα εσώψυχά σου εν είδει εξομολόγησης κι αυτοθεραπείας? Edit: @the_maniac Τι προσπαθείς να βρεις κι εσύ καλέ μου φίλε...σε λίγο θα μας πείσουν πως στο παιχνίδι με τη Λάρισα τα επεισόδια από την παρουσία 4.000 Ολυμπιακών, θα ήταν περισσότερο ακόμα κι από την αναμέτρηση Ισραηλινών με Παλαιστίνιους. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι Ολυμπιακοί με τους Λαρισαίους έχουν προ-αιώνια κόντρα κι οποιαδήποτε συνύπαρξή τους θα οδηγούσε σε αιματηρό εμφύλιο. Φυσικά ούτε η πρόταση της διοργανώτριας αρχής για τη συνολική κοπή 4050 εισιτηρίων, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τα 1400 που του αναλογούσαν νομίμως (και μπορούσε να προστατεύσει κι η αστυνομία) άρεσε στη Λάρισα...βλέπεις είχε φροντίσει να πουλήσει 7.500 αδιαφορώντας για τους νόμους και χωρίς προηγουμένως να κάνει το μίνιμουμ, δηλαδή μια συνεννόηση με τους καθύλην αρμοδίους. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο...αλλά είπαμε...ο παραλογισμός του Ολυμπιακού έφταιγε που ζήτησε το 40% (παγκόσμια πρωτοτυπία ) κι η μετέπειτα αναπροσαρμογή στα 1400 εισιτήρια. Η διοίκηση της Λάρισας κινήθηκε με βάση το πρωτόκολλο και προστάτευσε το ποδοσφαιρικό συμφέρον...όλα άψογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.