N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Παντως ρε παιδια,ενας τρελα αντιπαθητικος δημοσιογραφος,ο Νικολακοπουλος(σορρυ κιλοας,απο τους 3 που ακουω 12-2 στο ραδιο μονο αυτος τα βλεπει τοσο μονοπαντα,ουτε ο Νικολογιαννης ουτε ο Σαμπρακος) ελεγε χτες ειρωνικα "Μην ανησυχειτε Λαρισνοι,αυριο δεν θα παρουμε πεναλτι"...ε ρε μαγκες ειλικρινα,τι να πω,σε προκαλουσε να παιξεις κανα 100ευρο στο πεναλτυ του Ολυμπιακου συμφωνω μαζι σου, και εγω δεν τον μπορω με τιποτα αυτον, ειναι πολυ βλα...ας, ακουγα τις προαλλες, να του πεταει ο καρπετοπουλος μπιχτες για το οτι ο Ολυμπιακος ευννοειται απο την διαιτησια ολα αυτα τα χρονια, και αυτος να παραληρει πως κατι τετοιο δεν ισχυει και πως ο Ολυμπιακος νικαει ΠΑΝΤΑ δικαια και με την αξια του...τι να πει κανεις. Ενω ο Νικολογιαννης και ο Σαμπρακος σου εμπνεουν αξιοπιστια και αντικειμενικοτητα στο λογο τους.
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Manuel...λυπάμαι που με υποχρεώνεις να στο ξαναπώ, αλλά δεν έχεις συναίσθηση κάποιων πραγμάτων. Τι διάολο νόημα έχει να μιλάμε ακόμα για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, από τη στιγμή που τέλειωσε το παιχνίδι και είδαμε πως έπαιξε η κάθε ομάδα και τι ευκαιρίες είχε?! Άγιες μέρες έρχονται, αλλά δεν το βλέπω να αγιάζω με όσα διαβάζω... Ο Χέλντερ δεν τον ακούμπησε σε εκείνη τη φάση. Θέατρο έκανε ο Καστίγιο. Και συνέχισε να παίζει ενώ είχε σφυρίξει ο Βασσάρας, και έκανε και θέατρο. Και την πλήρωσε πάλι ο δικός μας φυσικά. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να το παίρνω στην πλάκα...πως να κάνεις σοβαρή συζήτηση άλλωστε. Αδικήθηκε ο Χέλντερ. Του ζητάμε κι αυτουνού συγγνώμη. Θα καλέσουμε τους οπαδούς της Λάρισας στην εκπομπή "Έχεις Γράμμα", όπου και θα εκφράσουμε συνολικά τη λύπη μας για τα οδυνηρά συμβάντα που έστειλαν το ποδόσφαιριο δεκαετίες πίσω. Εκτός κι αν θέλετε το "Πάμε Πακέτο", να βάλουμε και το κύπελο μέσα (αν το πάρουμε).
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ΟΚ blueviper. Εγώ σου απάντησα στην μια ερώτηση που μου έκανες. Σου έχω κάνει ένα κάρο ερωτήσεις στις οποίες δε μου έχεις δώσει απάντηση. Περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτές και μετά μπορούμε αν θέλουμε (και είμαστε ξύπνιοι) να συνεχίσουμε. Όσον αφορά το ότι με λες γραφικό, μέσα από την ειρωνία (που δε το βρίσκω κακό. Και εγώ ειρωνεύομαι συχνά), προφανώς δεν έχεις ζήσει την κατάσταση που είπα πιο πάνω με τις ΗΠΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Θα σου θυμισω το ανεκδιηγητο:ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στο μπασκετ και σηκωνεται ο Στογιακοβιτς για 3ποντο. Εκφωνητης: Ωχ' date=' ωχ[/quote'] ο άλλος ο καθηγητής διαιτησίας στο supersport; Σχολιάζει εκείνο το γκολ του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό που δε μέτρησε γιατί δεν είχε περάσει τη γραμμή (λέμε τώρα). Οπότε αφού βγάζει έναν λόγο όπου λέει "ναι, δε φαίνεται, δεν είμαστε σίγουροι" και όλα τα σχετικά, στο τέλος λέει "Και να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους του Ιωνικού που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η μπάλα δεν πέρασε". ΝΤΕΟΝ! Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να το δούμε (και πως να το δείς δηλαδή, που η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή μισό μέτρο)
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Βασικα και ο Νικολογιαννης μπασταρδος και λακες του Τζιγγερ ειναι αλλα τουλαχιστον δεν τα βλεπει ολα πρασινα.Δηλαδη ειναι της λογικης "να,μας αδικησε εκει αλλα και εμεις δεν καναμε αυτο" οπου αυτο δεν φταιει ΠΟΤΕ ο Τζιγγερ φταιει οποιος θελει ο Τζιγγερ..Τι μας βολευει αυτη την βδομαδα?Οι παιχτεσ?Οι παιχτες.ο Μαλεζανι?Ο Μαλεζανι.ο Κοσμος?ο κοσμος... Γενικα για τον Μπασταρδογιαννη φταιει ο κοσμος διοτι δεν μπορουμε να πουμε οτι φταιει ο Μαλεζανι ο τρομπας και τα παλτα ο Σεριτς με τον Νιλσον γιατι ειναι επιλογες Βαρδινογιαννη,οποτε φταιει ο κοσμος
geovard Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 τοσο τραγικο ηταν αυτο που εκανε ρε dim_b?το παλικαρι απλα' date='ειναι αρρωστο γαυρακι και γουσταρε να σκοραρει.κακο ειναι?[/quote'] Μισθοφόροι καί άρρωστοι πατριώτες δεν υπάρχουν. Εδώ πού τα λέμε το παιδί χρωστάει καπίκια.Κρίμα γιατί φαίνεται πως το ξέρει το τόπι.Αλλά θα μείνει εκεί.
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ΟΚ blueviper. Εγώ σου απάντησα στην μια ερώτηση που μου έκανες. Σου έχω κάνει ένα κάρο ερωτήσεις στις οποίες δε μου έχεις δώσει απάντηση. Περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτές και μετά μπορούμε αν θέλουμε (και είμαστε ξύπνιοι) να συνεχίσουμε. Quotation έκανα πριν κάθε σου παράγραφο σχεδόν...να τα ξαναπώ δηλαδή για να τα ακούω εγώ? Τι άλλο θες δηλαδή για να σε ικανοποιήσω...email στο Σωκράτη θα στείλω. Στο "Έχεις Γράμμα" θα παρευρεθώ για να ζητήσω κι ο ίδιος συγγνώμη και ήμαρτον για την κάρτα στο Χέλντερ που έκρινε μεταξύ άλλων το αποτέλεσμα και δεν επέτρεψε στη Λάρισα να κάνει το 2-0 με βάση την εξαιρετική της απόδοση και τα πολλά γκολ που κακώς της ακυρώθηκαν. Και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να απευθυνθώ προσωπικά αν χρειαστεί, αρκεί να γλυτώσω από τη γκρίνια και το μανιαμουνισμό που μας κατατρέχει και κατατρύχει σε οπαδικό επίπεδο. Αν διαβάσω άλλη μια φορά για ένα ανάποδο off-side θα βγω ο ίδιος off... Να με συμπαθάς...έχω κι εγώ τα όριά μου και σίγουρα χρησιμότερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω σε ερωτήσεις που ουδόλως θα αλλάξουν κάτι στη συνείδησή σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Quotation έκανα πριν κάθε σου παράγραφο σχεδόν...να τα ξαναπώ δηλαδή για να τα ακούω εγώ? ...και ήμαρτον για την κάρτα στο Χέλντερ που έκρινε μεταξύ άλλων το αποτέλεσμα Να με συμπαθάς...έχω κι εγώ τα όριά μου και σίγουρα χρησιμότερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω σε ερωτήσεις που ουδόλως θα αλλάξουν κάτι στη συνείδησή σου. Απάντησες μόνο σε ότι σε βολεύει. Δεν μου απάντησες στο παράδειγμα με το euro. Δεν μου απάντησες αν κατά την αντίληψη σου έχετε ποτέ κερδίσει παιχνίδι άδικα ή αν θεωρείς ότι είστε παναγίες. Εν πάσει περιπτώση, διαπιστώνω και εγώ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στις απόψεις σου, γιατί αυτά τα πράγματα τα έχετε ζήσει τόσες πολλές φορές, που τώρα πια σας φαίνονται και φυσιολογικά. Εμείς όμως που ήρθαμε τώρα στην Α' εθνική, καταλαβαίνουμε πόσο άρρωστη είναι η κατάσταση. Εσείς συνεχίστε να νομίζετε ότι έχετε την ομαδάρα που νικάει πάντα δίκαια, και συνεχίστε ακόμα να απορείτε "μα γιατί βρε παιδί μου δεν τα πάμε καλά στην Ευρώπη; Γιατί δε μας δίνουν πέναλτυ όταν κάνουμε βουτιές; Που στο καλό εκπαιδεύτηκαν αυτοί οι διαιτητές;". στο ρυθμό του "είμαστε δυό, είμαστε τρεις": Και νάτοι αυτοί, οι οπαδοί, δεν ξέρουν λύπη τι θα πει! Ξερούν μονάχα από χαρές, και όχι από Γ' εθνικές, αυτούς μ....κές να τους λες. Μα εμείς εδώ, για μια ζωή, σε α' γ' εθνική, σε όλα τα γήπεδα στη γη, όπου κι αν παίζεις θα'μαι εκεί. Άντε τα λέμε αύριο.
nmtray2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αμ το αλλο το θυμαστε? Ποιους δηλητηριασε ο ΟΣΦΠ στο μπασκετ για να κερδισει? (συγγνωμη, δεν επρεπε να το πω ετσι, δεν αποδειχτηκε τιπτις. Απλα ολοι τρεχαν στη τουαλετα με διαρροια καπου αναμεσα σε τζαμπολ και σφυριγμα ληξης)
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Παίρνεις πρωτοβουλίες ως εκπρόσωπός μου, μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα εκ μέρους μου και γενικώς δανείζεσαι τη φωνή μου κατά το δοκούν. 10 πέτρινα χρόνια έχω περάσει...όλο και κάτι θυμάμαι. Αν πάντως περίμενες να φτάσεις πρώτα στην 1η εθνική για να δεις πόσο άρρωστη είναι η κατάσταση, γιατί δεν επιστρέφεις στη 2η; Αλλά ξέχασα...αυτή ήταν ΤΟ μπουρδέλο (για να δανειστώ τα λόγια σου) μια κι εκεί δεν τα έδειχνε κι η τηλεόραση. Δε σε βρίσκει πουθενά κανείς...τα είπαμε. Δε θα σε ρωτήσω καν πως καταφέρατε να "ανεβείτε" ως φρόνιμες παρθένες, άμωμες κι αναμάρτητες μέσα στο γενικότερο χαμό της βου εθνικής. Τέτοιο θαύμα κι ο Ιησούς θα το άφηνε για κανέναν άλλο... Κι επειδή σου έχει μείνει το Γιούρο απωθημένο και το λες και το ξαναλές. Η Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με το δόγμα σου, έβαζε γκολ και νικούσε μολονότι χειρότερη. Χτύπησε τίποτα δίχτυα στο παρόν παιχνίδι η Λάρισα και της το ακύρωσε το κοράκι μας?! Νικούσε 3-0 και ρίξαμε κακήν κακώς τα φώτα με sniper? Δε νομίζω...θα το θυμόμουν. Βεβαίως η απάντηση είναι πάλι έτοιμη και στο χείλος..."μας μας άφησαν να βάλουμε γκολ;". Γι' αυτό σου λέω...άσ' το να πάει στο Βελζεβούλη, καλή του η ώρα.
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ρίχτε τώρα που γυρίζει... Να παρακαλέσω με τη σειρά μου τους συντονιστές να μετονομάσουν το thread σε "Βρωμιές, ρεμούλες και λαμογιές του Ολυμπιακού ανά τους αιώνες" για να μπορούν να γράφουν άνετα όλα τα υπόλοιπα καλόπαιδα του ποδοσφαιρικού χώρου, που δεν ξέρουν τι θα πει λάδωμα, πίεση, χρηματισμός, κουμπούρια, απειλές, στρατοί, σβηστά φώτα, φυσούνες, φουσκωτοί, πεσίματα κοκ. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος ο μη oλυμπιακός...
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 καλα οι Λαρισινοι τι θελουν δεν καταλαβα ? 3 φορες περασαν τη σεντρα και ηθελαν να βαλουν 2 γκολ με μια ευκαιρια στο 85? Ο βασαρας τους εφταιξε που παιζουν το συστημα Αεκ με 100 φαουλ το λεπτο? και το γλυψιμο παει συννεφο και απο την Ερασπορ για τη Λαρισα Δεν καταλαβαινω τι εχει παραπανω απο την Ξανθη πχ
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ο βασαρας τους εφταιξε που παιζουν το συστημα Αεκ με 100 φαουλ το λεπτο? οπα, χαλαρωσε σε παρακαλω, μην πετας σαχλαμαρες... γιατι στον μεταξυ μας αγωνα καποια δικα σας φαουλ δεν τα ειδε ο Τσικινης και δεν δωθηκαν καρτουλες... Να σου πω για τις αγκωνιες του μεγα ηρωα Ριμπο απο το 1ο λεπτο? Να σου πω για κανα δυο εγκληματικα τακλιν του Τζολε? Να σου πω για τους θεατρινισμους του Οκκα και του Τζορτζεβιτς που οποτε τους επαιρνε ξαπλωναν στο χορταρι σαν οσιες παρθενες? Και ναι, δεν λεω οτι εμεις δεν καναμε φαουλ, και οτι ειμασταν καλυτεροι, βλεπω και τα δικα μου τα στραβα, τα εγκληματικα τακλιν του Γεωργεα, του Τσανκο κτλ... Μην τα βλεπετε ολα ροδινα, δεν ειστε ουτε υπερομαδα, ουτε θεοι, ουτε τιποτα αλλο, ευννοειστε απο το κατεστημενο τοσα χρονια και εχετε τυφλωθει γιατι σας συμφερει, δεν λεω, καλα κανετε, και αλλοι στην θεση σας αν ηταν τα ιδια θα κανανε. Αλλα τουλαχιστον ανοιξτε τα ματια σας παιδια, και δειτε λιγο αντικειμενικα τα πραγματα...δεν υπαρχει μονο ο Ολυμπιακος στο χορτο...
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εμεις βλεπουμε τα ασχημα της ομαδας μας και τα λεμε Αυτο που βλεπω ειναι οτι ολοι οι αλλοι θεωρουν οτι ΟΛΕΣ οι νικες μας ειναι ψευτικες ΟΛΑ τα πρωταθληματα καλπικα ΟΛΕΣ οι αποφασεις των διαιτητων στημενες................. Μεχρι το βασαρα τον βγαλανε Ολυμπιακο χτες και για ποιο λογο? που δεν εδωσε το 2ο πεντακαθαρο πεναλτυ στον Οκκα ? ή που εδωσε δευτερη κιτρινη στον αλλο που με χτυπημα τσακυ τσαν πεταξε κατω εκτος φασης το παλιοπαιδο Καστιγιο ? οσο για το πεναλτυ που ζηταει η Λαρισα ηταν μετα απο καθαρο επιθετικο φαουλ απο κει και περα τα λαθη ηταν απο 1 οφσιντ σε καθε ομαδα
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 δεν μιλουσα για τον χθεσινοβραδινο αγωνα εγω, δεν τον ειδα, ειχα μαθημα σχολη δυστυχως... αναφερθηκα στο Ολυμπιακος-Αεκ στο καραισκακη... και δεν λεω οτι ολα τα πρωταθληματα που πηρατε ηταν καλπικα, μερικα δεν λεω τα πηρατε με την αξια σας, αλλα μερικα ηταν .... βρωμικα και μυριζε απο αποσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.