blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τι εγινε ρε παιδια? Οποιος σας παιζει 50-50 ειναι αντιολυμπιακος? Φυσικά και όχι...δεν είναι όμως και φίλος σου, όπως προσπαθούν να μας πείσουν αυτή τη στιγμή. Διαφωνείς;
nmtray2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Φυσικά και όχι...δεν είναι όμως και φίλος σου, όπως προσπαθούν να μας πείσουν αυτή τη στιγμή. Διαφωνείς; Οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιογκουρτ ε?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Παντως ρε παιδια,ενας τρελα αντιπαθητικος δημοσιογραφος,ο Νικολακοπουλος(σορρυ κιλοας,απο τους 3 που ακουω 12-2 στο ραδιο μονο αυτος τα βλεπει τοσο μονοπαντα,ουτε ο Νικολογιαννης ουτε ο Σαμπρακος) ελεγε χτες ειρωνικα "Μην ανησυχειτε Λαρισνοι,αυριο δεν θα παρουμε πεναλτι"...ε ρε μαγκες ειλικρινα,τι να πω,σε προκαλουσε να παιξεις κανα 100ευρο στο πεναλτυ του Ολυμπιακου
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ναι ρε παιδια μπορει καποιος να εξηγησει τι εγινε στη φαση της κιτρινης;Γινεται τακλιν εντος περιοχης.....ή δινεις στον εναν κιτρινη για θεατρο ή δινεις κοκκινη και πεναλτι στον αλλον. 2 κιτρινες πως γινεται να δωσεις;:???: Αν κατάλαβα καλά, ο Καστίγιο πήρε την κίτρινη επειδή συνέχισε την φάση ενώ είχε σφυρίξει ο Βασσάρας και ο παίκτης της Λάρισας επειδή του την "έπεσε" μετά. Βέβαια υποθέσεις κάνουμε αφού replay δεν είδαμε ποτέ.
nmtray2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αν κατάλαβα καλά' date=' ο Καστίγιο πήρε την κίτρινη επειδή συνέχισε την φάση ενώ είχε σφυρίξει ο Βασσάρας και ο παίκτης της Λάρισας επειδή του την "έπεσε" μετά.Βέβαια υποθέσεις κάνουμε αφού replay δεν είδαμε ποτέ.[/quote'] Γιατι αραγε?
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Επειδή η ΝΕΤ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Σωστά;
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιογκουρτ ε? Διατροφολόγος ή θυμόσοφος απλός; O Καστίγιο πήρε κίτρινη επειδή συνέχισε τη φάση ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει...το άλλο το παληκάρι πιθανότατα επειδή του έσκασε κλωτσιά στα πλευρά. @dim_b Έχεις πλέον καμία αμφιβολία πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μην εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού; Εγώ πλέον πείστηκα!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 αλλά και πάλι φαίνεται πως κι αυτός είναι δεμένος στο άρμα του Σώκρατες και τρέχει όποτε του βάλουν το καρότο του χρήματος εγώ δε μίλησα για χρήματα. Πιστεύεις ότι ο καλύτερος τρόπος (σήμερα) για να έχεις έναν διαιτητή δικό σου, είναι να τον πληρώσεις; Δεν νομίζω. Εννοείτε βέβαια ότι δεν έχω αποδείξεις, αλλά μου φαίνεται αυτονόητο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει εμπλακεί όλη η μαφία. Στείλε κι εσύ ένα email όπως εγώ και ζήτησε από τον πρόεδρό σου να πάρει την ομάδα στη Β' εθνική που είναι πιο καθαρά τα πράγματα ή -ακόμα καλύτερα- μεταναστεύστε στην Αγγλία. Θα προτιμούσα να παίζαμε Δ' εθνική στην αγγλία, παρά α' εδώ πέρα. Από την β' πάντως είναι καλύτερα, πρέπει να το παραδεχτώ (καλά στην β' ήταν ΤΟ μπουρδέλο. Δεν ασχολιόταν και η τηλεόραση και κάναν ότι θέλανε). Δεν είναι θέμα προσπάθειας...όταν έχεις να κάνεις με τις εμμονές και την πίκρα του άλλου, άκρη δε βρίσκεις. Νύχτα θα 'ναι, τα παραθυρόφυλλα θα ανοίγει για να δει τον ήλιο. Ρε συ άσε την πίκρα και τις εμμονές κατα μέρος. Ειδικά για την πίκρα, θα σου αποδείξω στο μέλλον ότι δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνει πάντα για δικαιολογίες. Όταν χάνουμε δίκαια, δε με πειράζει καθόλου. Τώρα όσον αφορά την εμμονή, προφανώς η κατάσταση έχει γίνει τόσο απαράδεκτη, που έχουμε καταλήξει γραφικοί. Τι να γίνει; Δεν ξέρω τι πολιτικών πεποιθήσεων είσαι, αλλά αν τυχαίνει να είμαστε των ίδιων, είναι το αντίστοιχο πράγμα που κάνουν οι ΗΠΑ. Μετά από λίγο έρχεται ο άλλος και σου λέει "Ε, καλά. Εσείς οι Ελληνες, ότι και να γίνει τις ΗΠΑ κατηγορείτε, λες και οι ΗΠΑ φταίνε για όλα". Αν το έχεις ζήσει, ξέρεις. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σε κάποιο άλλο thread είχες γράψει πως εσείς μπορούσατε να φέρετε 4.000 Λαρισαίους στο Καραϊσκάκη και διαμαρτυρόσουν που πήρατε 300 εισιτήρια μονάχα (η απορία μου αν είχατε ζητήσει περισσότερα και δε σας δόθηκαν, παραμένει αναπάντητη). Αν λοιπόν μπορούσε λοιπόν η Λάρισα να κατεβάσει αυτό το μέγεθος οπαδών, θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως η πλέον λαοφιλής στατιστικά ομάδα της Ελλάδος θα μπορούσε επίσης να το κάνει. είχα πει για 1000-1500 και το είχα πει, γιατί σε κάθε παιχνίδι φέτος εκτός έδρας στέλνουμε από 800-2000 φιλάθλους. Μου είχε κάνει εντύπωση τότε, αλλά φυσικά υπέθεσα ότι είχε γίνει για λόγους ασφαλείας, όπως γίνεται ΣΥΝΕΧΩΣ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Εγώ δεν έγραψα ότι δε θα εβρίσκαν να πουλήσουν τα εισητήρια. Αυτό που εννοούσα, είναι ότι θα γινόταν ο ΧΑΜΟΣ! Θα γινόντουσαν επεισόδια σίγουρα! Φαντάζεσαι 8000 Λαρισαίους απέναντι σε 4000 Ολυμπιακούς; Πόσους αστυνομικούς να βάλεις στο γήπεδο ώστε να μην συγκρουστούνε; Εγώ προσωπικά δε υπήρχε περίπτωση να πήγαινα αν ερχόντουσαν 4000. Και δεν έχω δει ΠΟΤΕ να γίνεται τέτοιο πράγμα. Σε ποιόν αγώνα έχεις δει εσύ να τηρείτε το 40% Βρε Manuel...σύνελθε! Σε εκλιπαρώ. Έχεις συναίσθηση τι γράφεις?! Ο νόμος είναι συγκεκριμένος, αν κι έχει αλλάξει άρδην αρκετές φορές. Μα αλήθεια, αγνοείς τις, κάτω από το τραπέζι πολλές φορές, συμφωνίες των διοικήσεων για μη μετακίνηση οργανωμένων εντός κι εκτός (και στους 2 δηλαδή γύρους); Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν το επέβαλε κανένας γραπτός νόμος, αλλά η λογική κι η κοινή εξυπηρέτηση συμφερόντων. Αν λοιπόν ο ΠΑΟ παρά τα συμφωνηθέντα δεν έπαιρνε εισιτήρια, όταν στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε πάρει, τότε φυσικά και θα "μας" έκραζα για ασυνέπεια. Αν κάποιος δικαιούται κάτι και δεν του το δίνεις με αστήριχτες προφάσεις, είσαι υπόλογος στη συνείδησή μου. Η Λάρισα τι ακριβώς φοβόταν? Εννοείτε ότι ξέρω για τις συμφωνίες. Σου απάντησα όμως παραπανω τι φοβόταν η Λάρισα και περιμένω να μου πεις σε πόσες περίπτωση έχει συμβεί να δωθούν 40% σε μια ομάδα. Ποτέ δεν είπα πως ήταν αδύνατο να νικήσετε...τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα εκ των υστέρων με βάση την απόδοση και τις ευκαιρίες της κάθε ομάδας. Εσύ με βάση αυτά που είδες, θεώρησες πως το παιχνίδι ήταν καραμπάμ στημένο με διαιτητή μάλιστα τον Κύρο Γρανάζη και σου στέρησαν τη δυνατότητα να πας στον τελικό. Εγώ πάλι είδα μια μετριότητα μοιρασμένη και τίποτα περισσότερο. Βλέπε παράδειγμα με euro. Το τι θα μπορούσε να γίνει, λίγη σημασία έχει...με αυτό ως γνώμονα η Λάρισα θα είχε νικήσει 19-0, αν ο Ολυμπιακός καθόταν στο κέντρο του γηπέδου κι έριχνε πασιέντζα. Κι όμως, θα μπορούσε...ε και; Το τι θα μπορούσε να γίνει, έχει όχι λίγη, αλλά τη μεγαλύτερη σημασία. Γι'αυτόν το λόγο παίζουμε. Για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Αλλιώς ας μην παίζαμε καθόλου. Ας περνούσε κατ'ευθείαν ο καλύτερος. Δεν παίζουμε μποξ για να κερδίζει κάποιος στα σημεία. Μόνο τα γκολ μετράνε ξέρεις.
nmtray2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Επειδή η ΝΕΤ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Σωστά; Λαθος, Οχι του Ολυμπιακου. Να σου θυμισω τι εγινε στην αναλυση του Ξανθη-ΟΣΦΠ στον αλφα? Μετρησατε ποσες φορες εδειξε τη φαση που αδικηθηκε η ομαδαρα μας?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 O Καστίγιο πήρε κίτρινη επειδή συνέχισε τη φάση ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει...το άλλο το παληκάρι πιθανότατα επειδή του έσκασε κλωτσιά στα πλευρά. Ο Χέλντερ δεν τον ακούμπησε σε εκείνη τη φάση. Θέατρο έκανε ο Καστίγιο. Και συνέχισε να παίζει ενώ είχε σφυρίξει ο Βασσάρας, και έκανε και θέατρο. Και την πλήρωσε πάλι ο δικός μας φυσικά. εδιτ: και η ιστορία με το replay έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Αδικείται μια φορά ο Ολυμπιακός, και το δείχνουν συνεχώς, ακόμα και στα στιγμιότυπα. Όλες οι άλλες φορές, αντιμετωπίζονται σαν κάτι το φυσιολογικό. Όπως είχε πει και ένας εκφωνητής σε αγώνα ΠΑΟ-Λάρισα "δεν νομίζω ότι υπάρχει φάουλ. Ώμο με ώμο είναι οι δύο παίχτες." ΥΓ. Ο Νταμπίζας είχε χτυπήσει για δυό βδομάδες μετά από εκείνο το αθώο "ώμο με ώμο".
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Γιά το πρώτο ματς η Λάρισα επέστρεψε 280 από τα εισιτήρια που είχε πάρει. Μπορεί βέβαια να τα επέστρεψε γιά να μας εκδικηθεί που δεν της δώσαμε το 40%
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Γιά το πρώτο ματς η Λάρισα επέστρεψε 280 από τα εισιτήρια που είχε πάρει. Μπορεί βέβαια να τα επέστρεψε γιά να μας εκδικηθεί που δεν της δώσαμε το 40% Γιατί; Επειδή δε βρήκε που να τα πουλήσει; Αυτό αποκλείεται να είναι αλήθεια. Αφού είχα φιλαράκια που ψάχνανε μέχρι τελευταία στιγμή για εισητήριο και τελικά πήρανε στη μαύρη...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Α,για τους διαιτητες...δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα,οποιος νομιζει οτι υπαρχουν στημενα με λεφτα εκτος απο αυτους που τα στηνουν για το στοιχημα πλαναται πλανη οικτρα.Απλα οταν ο αλλος ξερει την Αρχουσα Ταξη θα κοιταξει να γινει αρεστος σε αυτην οικειοθελως.ΠΟιος θα ευνουσε τον Λεβαδιακο ?
nmtray2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 εδιτ: και η ιστορία με το replay έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Αδικείται μια φορά ο Ολυμπιακός' date=' και το δείχνουν συνεχώς, ακόμα και στα στιγμιότυπα. Όλες οι άλλες φορές, αντιμετωπίζονται σαν κάτι το φυσιολογικό. Όπως είχε πει και ένας εκφωνητής σε αγώνα ΠΑΟ-Λάρισα "δεν νομίζω ότι υπάρχει φάουλ. Ώμο με ώμο είναι οι δύο παίχτες." ΥΓ. Ο Νταμπίζας είχε χτυπήσει για δυό βδομάδες μετά από εκείνο το αθώο "ώμο με ώμο".[/quote'] Θα σου θυμισω το ανεκδιηγητο: ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στο μπασκετ και σηκωνεται ο Στογιακοβιτς για 3ποντο. Εκφωνητης: Ωχ, ωχ
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εχει γινει τετοιο?Πωπω εβλεπα το ματς αλλα δεν το θυμαμαι... Παρεπιπτοντως ο Παυλος εχει διαρευσει κατι για ενα Ευρωπαιο με μουσακι που παιζει στο ΝΒΑ και το ονομα της γυναικας του αρχιζει απο Αλεκα Καμηλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.