Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κλεισε σε παρακαλω το tvMagic αν θες να μιλησουμε σοβαρα

:) Πάντως το γέλιο το έριξα' date='ωραία ατάκα...

Σε παρακαλω,με προσβαλεις αν δοκιμασεις να το γυρισεις στο ποδοσφαιρο,the oldest trick in the book dude.Στο ποδοσφαιρο δεν σου κουνιεμαι οπως πατε φετος να κουνηθειτε στο μπασκετ...ΑΝ και θα ειχα καθε λογο γιατι στο ποδοσφαιρο μεσα τον επινα αλλα εξω οπως και να το κανεις εχω παιξει και Τσ.Λιγκ με κοντομανικο χωρις ναναι Σεπτεμβρης ενω εσυ στο μπασκετ "Δεν βαλατε μυαλο,δεν βαλατε μυαλο,φουτσα στην Ευρωλιγκα φουτσα και εδω"[/quote']

Κοίτα,είμαι foul που το γύρισα όντως.Παραδέχομαι την υπεροχή σας στη πορτοκαλί σφαίρα,αλλά πιστεύω πώς αν γίνει το θαύμα αυρίο θα σας πονέσει αρκετά.

Όσο για τη καχυποψία που λέγαμε,προσωπικά πιστεύω ότι η εύνοια στις 2 μεγαλύτερες ομάδες γίνεται λόγω του υπέρμετρου σεβασμού που δείχνουν σε αυτή οι περισσότεροι διατητές με αποτέλεσμα να θεωρείται οτι ο Κόκκαλης φταίει που έβρεξε κτλ.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαχα,ειδικα ο σπορφμ οπως και το κοντρα...πωπω ρε φιλε,μιλαμε για ΤΑ αντικειμενικα σαιτ.γιατι δεν ειπς και το μπαλα.gr?

Εσύ τι διαβάζεις δηλαδή?http://www.pao.gr?

Aκόμα και το δικό σας,το ¨αντικειμενικό¨ sportime (http://www.sportime.gr) είναι σχετικά καλό site για ενημέρωση.

Δηλαδή τα site που έδωσα υποστηρίζουν τον Θρύλο?Θα με τρελάνετε βραδιάτικα ρε παιδιά...

Δημοσ.

Gabri

Μα βρε συ,δεν διαφωνησα,σιγουρα θα μας πονεσει και σαφως ειμαι με την Μακαμπι,οπως εσας σας πονουσε μετα τα 3 πρωτα χρονια(οταν σας εφυγε η καψα για Ελληνικο Πρωταθλημα) οταν στην μπαλα πηγαιναμε καλυτερα στην Ευρωπη.Παντα οταν σε ενα αθλημα θεωρησε καλυτερος απο τον κυριο αντιπαλο σου δεν αντεχεις να τον βλεπεις να πηγαινει καπου καλυτερα απο σενα.

Να σου πω ομως μια διαφορα??

Εγω ποτε δεν θα εβγαινα να πω κιας μην εχει ο κοσμος τοσες απαιτησεις π.χ. παρτε 4 απο την Λυων οταν εγω τρωω 5 στην Μπαρτσα.Μπορει να στο πω αν ξεκινησεις εσυ "Εφαγες5" αλλα τωρα να βγειτε να πανηγυρισετε που αποκλειστικαμε απο την Πραγα 3 μερες μετα την 20αρα δεν ειναι λιγο ρε παιδι μου κηδεια με ξενα κολυβα?

Οσο για τα σαιτ,σπορφμ και μπαλα ειναι ΚΑΡΓΑ Ολυμπιακα,περισσοτερο και απο το σπορτνιουζ του φλασ μερικες φορες,το Σπορταιμ ειναι ελαφρως Ολυμπιακο οπως και το Κοντρα.Για την ακριβεια ειναι ας πουμε στο +5 για τον Παναθηναικο,ε θα πανε στο +7 για τον Ολυμπιακο,πλας εχουν και μερικα "υπουλα" αρθρακια.Εγω αν θες να μαθεις διαβαζω γενικα contra για ολα πλην Παναθηναικου(γενικα Ευρωπαικο και ΝΒΑ ειναι καλο),εχει και πλακα.Για Παναθηναικα νεα διαβαζω τους Γκριν Γουεμπ Φανς,απο τους λιγους συνδεσμους που τα μελη του,μπορει να εχουν φυσικα καργα Παναθηναικα αρθρα στην κυρια σελιδα αλλα στο φορυμ εχουν ακουστει πραγματα που θα εκαναν τον Τσουκαλα να τα χασει

Δημοσ.

Ρε συ Manuel εχετε μια βδομαδα που κανετε οτι λαμογια υπαρχει για να γινει χαμος στο ματς και περιμενεις και σωστη αντιμετωπιση απο τη διαιτησια;

Λογικο ηταν να σου κοψουν 1-2 οφσαιτ ή να παρει ο θρυλος κανενα σφυριγμα παραπανω.

Το πεναλτι βεβαια ηταν καθαρο.

Ολα αυτα βεβαια ειναι εκτος τοπικ οποτε ενα εχω να πω........ΝΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το γουσταρα πολυ που εβαλε το γκολακι.

Την μια φορα τον βαζει για 10 λεπτα σκοραρει.....τωρα τον βαζει για 5 παλι σκοραρει!!!!

Και μην ακουω βλακειες οτι το βαλε την ωρα που ειχε βγει ο τερματοφυλακας.....εκει ηταν και τα αλλα τα παλτα που χουμε στο λιμανι.....αν ηταν μαγκες ας το βαζαν αυτοι!!!!

Και οσο για αυτους που βριζουν τον Καστιγιο ως ατομιστη....ειδαμε και την φαση με τον Ντανι.

Αντι να φυγει να το καρφωσει ο Νερι....του δινει πασα....βγαινει τετατετ και το στελνει στα πουλια το κρεας:evil:

Ελπιζω να ξεκολλησει απο τα παλτα ο βοσκος που χουμε στον παγκο και να δωσει περισσοτερο χρονο στον Καστιγιο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερος ο Μπαμπαγκιντα ή ο Ντανι:evil:

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια? Οποιος σας παιζει 50-50 ειναι αντιολυμπιακος?

Γι'αυτο ο Βασσαρας παιζει Ευρωπη?

Εdit Να το διορθωσω

50-50 = Αντιολυμπιακος

60-40 Κανονικος

70-30 Σωστος

80-20 Αρχοντας

Δημοσ.
Ρε συ Manuel εχετε μια βδομαδα που κανετε οτι λαμογια υπαρχει για να γινει χαμος στο ματς και περιμενεις και σωστη αντιμετωπιση απο τη διαιτησια;

Λογικο ηταν να σου κοψουν 1-2 οφσαιτ ή να παρει ο θρυλος κανενα σφυριγμα παραπανω.

Το πεναλτι βεβαια ηταν καθαρο.

Ευχαριστώ! Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είχαμε πάθει ομαδική παράκρουση 13000 άνθρωποι μέσα στο γήπεδο.

dim_b, απάντησα παραπάνω γιατί ΔΕΝ θεωρείτε φίλο σας τον Βασσάρα. Γιατί δε σαν ευνοεί όσο οι άλλοι διαιτητές. Φαντάσου... έχετε φτάσει στο σημείο όποιον διαιτητή δε σας ευνοεί αρκετά, να τον θεωρείτε εχθρό σας!

Δημοσ.
Αν σου δείξω αύριο 5 Λαρισαϊκές εφημερίδες που θα λένε το αντίθετο (με υπερβολές βέβαια' date=' γιατί ούτε εδώ υπάρχει αντικειμενικότητα*), θα σε πείσω για κάτι;

* το πιο πιθανό είναι ότι θα λένε "μα που το είδε το πέναλτυ". Αποκλείεται να την ακούμπησε ο Νταμπίζας κτλ.[/quote']

Aν μου έδειχνες τις αντίστοιχες (Πρωταθλητές,derby) οπαδικές σαφώς όχι.

Το επιχείρημα σου με την εθνική είναι εύστοχο μα και πάλι σου λέω,ποιές ήταν οι φάσεις που η διατησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα όπως διατείνεσαι?Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα γιατί πρίν τη φάση του ξυλοκόπου του Κυπαρίσση υπάρχει επιθετικό του παίκτη της Λάρισας που πηδάει για κεφαλιά,όσο για τα offside,υπάρχει και αντίστοιχο δικό μας με τον Τζόλε να φεύγει όλομόναχος...

Ας μην ανακυκλώνουμε τα ίδια,σου είπα ότι εγώ δεν ένιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι κινδυνέυουμε με αποκλεισμό με την απόδοση της Λάρισας...

Δημοσ.
Τον Βασσάρα, δεν τον θεωρείτε φιλοΟλυμπιακό, γιατί γενικά είναι καλός διαιτητής και δεν σας δίνει αυτά που σας δίνουν οι άλλοι (που είναι ακόμα πιο κραυγκαλέοι). Ωφείλω να παραδεχτώ ότι χάρηκα όταν έμαθα ότι αυτός θα διαιτητεύσει το παιχνίδι. Αλλά όπως φαίνεται, στο Κοκκαλιστάν που ζούμε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Manuel...στο είπα ξανά. Δε σε βρίσκω πουθενά. Παραδέχεσαι πως ο Βασσάρας είναι καλός κι αντικειμενικός κατά βάση διαιτητής, χάρηκες μάλιστα όταν έμαθες την παρουσία του, αλλά και πάλι φαίνεται πως κι αυτός είναι δεμένος στο άρμα του Σώκρατες και τρέχει όποτε του βάλουν το καρότο του χρήματος μπροστά του. Λυπάμαι που διαπίστωσες πως όλα είναι βρώμικα σε αυτό το πρωτάθλημα. Στείλε κι εσύ ένα email όπως εγώ και ζήτησε από τον πρόεδρό σου να πάρει την ομάδα στη Β' εθνική που είναι πιο καθαρά τα πράγματα ή -ακόμα καλύτερα- μεταναστεύστε στην Αγγλία. Ο Νίκος (που μου είναι ιδιαίτερα αγαπητός) θα χρησιμεύσει κι ως μεταφραστής στα δύσκολα. Εκεί τουλάχιστον η Λάρισα θα πάρει τη θέση που της αξίζει και της αρνούνται πεισματικά τα εκάστοτε συμφέροντα.

Προσπαθήστε λίγο περισσότερο.

Δεν είναι θέμα προσπάθειας...όταν έχεις να κάνεις με τις εμμονές και την πίκρα του άλλου, άκρη δε βρίσκεις. Νύχτα θα 'ναι, τα παραθυρόφυλλα θα ανοίγει για να δει τον ήλιο.

1) Η ιστορία με τα εισητήρια, είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν είχατε σκοπό να στείλετε φιλάθλους ποτέ ούτως ή άλλως.

Έχεις κληρονομικό χάρισμα ή είσαι το δεξί χέρι του Σώκρατες?!

Πάλι με εικασίες και υποθέσεις θα βγάλουμε συμπεράσματα αυταπόδεικτα...πως να μη γελάσεις μετά.

Όλη η ιστορία έγινε μόνο και μόνο για να μας την "πείτε" μετά. Δηλαδή εσένα σου φαίνεται ρεαλιστικό να ερχόντουσαν 4000 Ολυμπιακοί μέσα στο Αλκαζάρ που χωράει 13000; Έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην ιστορία του κυπέλλου; Τι σαχλαμάρες είναι αυτές;

Αν δε με απατά η μνήμη μου, σε κάποιο άλλο thread είχες γράψει πως εσείς μπορούσατε να φέρετε 4.000 Λαρισαίους στο Καραϊσκάκη και διαμαρτυρόσουν που πήρατε 300 εισιτήρια μονάχα (η απορία μου αν είχατε ζητήσει περισσότερα και δε σας δόθηκαν, παραμένει αναπάντητη). Αν λοιπόν μπορούσε λοιπόν η Λάρισα να κατεβάσει αυτό το μέγεθος οπαδών, θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως η πλέον λαοφιλής στατιστικά ομάδα της Ελλάδος θα μπορούσε επίσης να το κάνει.

Ακόμα κι αν δε μπορούσε όμως, το πολύ πολύ να τα έκανε δώρο ο Σώκρατες σε φαντάρους. Εσένα τι σε κόφτει;

Αυτά δεν γίνονται εδώ και 20 χρόνια. Εσείς τώρα θυμηθήκατε τι λέει ο νόμος; Στο πρωτάθλημα νομίζεις δε δικαιούνται εισητήρια οι φιλοξενούμενες ομάδες δια νόμου; Αν ο ΠΑΟ σας ζητούσε εισητήρια και εσείς δεν τα δίνατε, μετά θα σου φαινόταν λογικό να σας λένε "ντροπή σας ρε που δεν κρατάτε τους νόμους!".

Βρε Manuel...σύνελθε! Σε εκλιπαρώ. Έχεις συναίσθηση τι γράφεις?! Ο νόμος είναι συγκεκριμένος, αν κι έχει αλλάξει άρδην αρκετές φορές. Μα αλήθεια, αγνοείς τις, κάτω από το τραπέζι πολλές φορές, συμφωνίες των διοικήσεων για μη μετακίνηση οργανωμένων εντός κι εκτός (και στους 2 δηλαδή γύρους); Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν το επέβαλε κανένας γραπτός νόμος, αλλά η λογική κι η κοινή εξυπηρέτηση συμφερόντων. Αν λοιπόν ο ΠΑΟ παρά τα συμφωνηθέντα δεν έπαιρνε εισιτήρια, όταν στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε πάρει, τότε φυσικά και θα "μας" έκραζα για ασυνέπεια. Αν κάποιος δικαιούται κάτι και δεν του το δίνεις με αστήριχτες προφάσεις, είσαι υπόλογος στη συνείδησή μου. Η Λάρισα τι ακριβώς φοβόταν?

2) Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ να νικούσαμε 2-0; Εγώ αυτό που είπα από την αρχή, είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, και όχι ότι δικαιούμασταν.

Ποτέ δεν είπα πως ήταν αδύνατο να νικήσετε...τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα εκ των υστέρων με βάση την απόδοση και τις ευκαιρίες της κάθε ομάδας. Εσύ με βάση αυτά που είδες, θεώρησες πως το παιχνίδι ήταν καραμπάμ στημένο με διαιτητή μάλιστα τον Κύρο Γρανάζη και σου στέρησαν τη δυνατότητα να πας στον τελικό. Εγώ πάλι είδα μια μετριότητα μοιρασμένη και τίποτα περισσότερο.

Το τι θα μπορούσε να γίνει, λίγη σημασία έχει...με αυτό ως γνώμονα η Λάρισα θα είχε νικήσει 19-0, αν ο Ολυμπιακός καθόταν στο κέντρο του γηπέδου κι έριχνε πασιέντζα. Κι όμως, θα μπορούσε...ε και;

Το μέτριο προς κακό παιχνίδι, ωφείλεται επίσης στο φίλο σας το Βασσάρα, αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρακολουθούσαμε τον Ολυμπιακό να χτυπάει αμφιβόλου πιστότητας φάουλ και κόρνερ.

Τώρα έγινε και φίλος μας?! Χεχεχε...

Δημοσ.
Και όλα αυτά τι σχέση έχουν με τον castillo?

Εχμμ.

Ηταν ο σκόρερ στο Παιχνίδι με τη Λάρισα...

Αλήθεια γιατί έφαγε κίτρινη,έβηξε μήπως?

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια μπορει καποιος να εξηγησει τι εγινε στη φαση της κιτρινης;

Γινεται τακλιν εντος περιοχης.....ή δινεις στον εναν κιτρινη για θεατρο ή δινεις κοκκινη και πεναλτι στον αλλον.

2 κιτρινες πως γινεται να δωσεις;:???:

Manuel μην με ευχαριστεις.....σε ενα φιλαρακι απο Λαρισα πριν αρχισει το ματς του χα πει οτι θα περασω με μουφα πεναλτι στο 85 για να μαθετε να κανετε πουστιες στον θρυλο:-D

Επεσα εξω γαμωτο....μπηκε λιγο μετα:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...