Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αν θεωρείς ότι πάντως δεν ήταν χέρι του Νταμπίζα πάντως,τι να συζητάμε παραπάνω? ε τώρα αυτό γιατί το χτυπάς; Δεν έγραψα τα παρακάτω; Δε μιλάω για τη φάση του πέναλτυ. Το οποίο πρέπει να ήταν, αν και επειδή στεκόμουν ακριβώς στην ευθεία που ήταν το χέρι του Νταμπίζα, είδα ότι η μπάλα δεν αλλάζει καθόλου πορεία, και άρα πιθανότατα να μην την ακουμπάει ο παίχτης. και από την τηλεόραση πάντως η ίδια εντύπωση μου δίνεται, ότι δηλαδή η μπάλα δεν αλλάζει πορεία, αλλά αν ξαναδω τη φάση, μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Άσε δηλαδή που ο Νταμπίζας σπρώχνεται στη συγκεκριμένη φάση. Παρ'όλα αυτά, όπως έγραψα πρώτο και καλύτερο, πρέπει να ήταν γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω το γιατί ο Νταμπίζας είχε απλωμένη τη χερούκλα του σε εκείνο το σημείο.
Ammon Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγω ειμαι επιπεδου αλανας αλλα και εσυ μαλλον εισαι επιπεδου δωματιου γιατι αμφιβαλω αν εχεις βγει ποτε απο το δωματιο σου και εχεις δει πως ειναι ο κοσμος.Για το να εχεις παιξει μπαλα οπως ειπαμε το απορριπτουμε μιας και εισαι μυριδιωπουλος. Οσο για το edit θα σου συνιστουσα να τρως πιο συχνα το καροτο σου γιατι εχεις γκαβωθει και δεν ξερεις τι σου γινεται.Επισης εαν δεν το ξερεις εαν κανεις edit σε ενα μηνυμα γραφει απο κατω edited.Mαλλον εχεις συγχυστει που εχασες το τρενο για την ΠΑΡΓΑ και δεν ξερεις τι σου γινεται.Αντε παρεα τωρα με τον Γιαννακοπουλο για τον Λυκαβητο.
Ammon Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Katse re file sou eipe kaneis esena pos ego eimai gavros????Aektzis eimai... kai sto kato kato an eixes paixei mpala se kamia omada tha evlepes pos exoun ta pragamata kai meta tha milouses me diaforetiko tropo eimai sigouros... Ego den sou eipa pos epikroto tin kinisi alla pos afti einai i nootropia ton paixton... -ντιλιτιντ- Μαλλον αυτον θα εννοεις ετσι.Δεν μου πηρε πολυ να τον βρω.Βγαλε την τσιμπλα και ξαναδοκιμασε.Σε πηρε γραμμη και ο φιλος οτι δεν το εχεις κλωτσησει το τοπι γι'αυτο μας μπερδευεις?
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ώχου ρε c Manuel...ήμαρτον κι έλεος μαζί. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Κλάμματα, οδυρμοί, στησίματα και μέντολες στο blender. Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και μάλιστα σε βαθμό "μπαμ" στησίματος, από έναν διαιτητή που είναι γνωστό πως ΔΕΝ είναι φιλο-Ολυμπιακός (δε λέω πως είναι αντι-Ολυμπιακός, για να εξηγούμαστε). Η ομάδα σου, αν μη τι άλλο, δεν είχε τόσες περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό για να δικαιολογείται αυτό το 2-0 όπως υποστηρίζεις, αλλά παρ' όλα αυτά οδύρεσαι πως σου πήραν τη νίκη από τα χέρια και πως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Μα τι διάολο...βάζουν τίποτα στο νερό?! Δε σας βρίσκει ρε γαμώτο κανένας πουθενά... Ζητούσαμε τα εισιτήρια που νομιμοποιούμασταν να πάρουμε...δεν τα δίνατε. Ζητήσαμε ακόμα λιγότερα...θα υπήρχε αδυναμία ασφάλειας υποστηρίχθηκε και πάλι δεν τα πήραμε. Ορθώς, ορθότατα επέλεξε ο Σώκρατες να μην πάρουμε τελικά κανένα εισιτήριο έτσι που τα κάνατε, για να μην θρηνήσουμε και κανένα θύμα (όποιας πλευράς). Γίνεται ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι με λιγοστές σχετικά χαμένες ευκαιρίες και κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού (μαζί με το πέναλτι), αλλά μερικοί βιώνουν τη ζώνη του λυκόφωτος και νομίζουν πως θα νικούσαν με 2-0 αέρα. Δώσε ρε Κόκκαλη το ρημαδοκύπελο τιμής ένεκεν στο Manuel να τελειώνουμε μπας και διατηρήσουμε τουλάχιστον την ψυχική μας υγεία. Νισάφι!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 μυριδιωπουλος.Πολυ καλο ρε φιλε,τελικα εισαι ο γνησιος καγκουρας που περιμενα,μεχρι εκει φτανεις,οντως δικε μου,φοβερο Ειπαμε,ο θειος μου δερνει τον θειο σου γιατι ειναι νιντζα κτλ... Α,οσο για τον Παυλο και το τρενο...εσενα παντως ενα τρενο στο περασαμε την Κυριακη,πως στο ειχαμε περασει και στο Κυππελο και οπως ερχονται αλλα 3 τρενα στα πλαυ-οφφ.Βασικα 6 χρονια τωρα πουτ...τρενα τρως. Λογικα ψιλομετρό πρεπει να σου εχει γινει μεχρι τωρα... Τα 10 παραδειγματα θα τα περιμενω πολυ?Να παω να ξαπλωσω και μου τα λες καλυτερα αυριο? Παντως για τον Σανκτου εχεις δικιο,σας μπερδεψα,τελικα το επιχειρημα "δεν εχεις παιξει μπαλα" στο φοβερο επιπεδο του Κεραυνου Πετραλωνων πρεπει να φοριεται πολυ.Ειδικα οταν δεν εχεις ΣΟΒΑΡΟ επιχειρημα πετας ενα "Ρε ξερεις που παιζω εγω?Νεα Ιωνια αν σου λεει κατι,γαμαω" A,και παρεπιπτοντως,εμενα θα τιμωρουσες να διαβασω ολα τα ποστ,εσυ εκατσες και τοψαξες?Ρε φιλε,μπραβο,με εκπλησεις καθε στιγμη και πιο πολυ
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Προλαβαίνω να στοιχηματίσω στο "κλείδωμα" ή έκλεισε η μπάνκα;
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Στο William Hill περνουν ακομα αλλα με 1,10:)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ώχου ρε c Manuel...ήμαρτον κι έλεος μαζί. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Κλάμματα, οδυρμοί, στησίματα και μέντολες στο blender. Τέλος πάντων. Αυτά θα ακούτε συνέχεια, γιατί είστε τόσο ΧΕΣΤΗΔΕΣ που δεν πρόκειται ποτέ ο Ολυμπιακός να παίξει καθαρό παιχνίδι. Πάντα θα τα στήνει γιατί φοβούνται. Τα μόνα καθαρα παιχνίδια που παίζετε είναι στην Ευρώπη όπου σας ξεσκίζουν ασύστολα και μετά απορείτε "μα γιατί; Δεν καταλαβαίνουμε; Γιατί δεν μας δίνουν τα φάουλ και τα πέναλτυ που δικαιούμαστε στην Ευρώπη; Εμείς νομίζαμε ότι όταν μας ακουμπάνε είναι φάουλ". Απλά μη μας πρήζετε και εμάς με τις αναλύσεις γιατί δεν τα πάτε καλά. Δε χρειάζεται ανάλυση. Δε πάτε καλά, γιατί παίζετε 50-50. Anyway, εγώ προσπαθώ να μην παραπονιέμαι γενικά, και ούτε εκνευρίζομαι όταν χάνει η ομάδα μου, αλλά μου φαινόταν τόσο καθαρό το στήσιμο, που είχα την εντύπωση ότι ακόμα και Ολυμπιακός να είναι κανείς, θα το έβλεπε. Αλήθεια, για να σας ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κανένα παιχνίδι που να παραδέχεστε ότι το πήρατε άδικα; edit: εγώ για τη δική μου, μπορώ να παραδεχθώ ότι νικήσαμε άδικα τον Ακράτητο στο Αλκαζάρ. Όχι βέβαια γιατί είμασταν χειρότεροι. Παίξαμε κλάσεις ανώτερη μπάλα, αλλά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ακράτητου, που το παιχνίδι θα γινόταν 1-2 υπέρ του. Εγώ τώρα δηλαδή, αμά έρθει και μου την πει ένας φίλαθλος του Ακράτητου (λέμε τώρα), θα πρέπει να αρχίσω να του λέω "έλα μωρέ, τι παραπονιέστε; Αφού έτσι κι αλλιώς θα χάνατε, αφού είμασταν καλύτεροι". Και επαναλαμβάνω. Στο ποδόσφαιρο, δεν νικάει ο καλύτερος.
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Kατι θαχει κανει και ο Ολυμπιακος ρε φιλε,δεν γινεται ολοι οι υπολοιποι να τον βλεπουν καχυποπτα Στους όλους υπόλοιπους συμπεριλαμβάνεται και ο Παναθηναικός?Αν μου πείς ναί,θα σκάσω από τα γέλια και κοιμούνται και δίπλα... Όσο για το μπάσκετ,σαφώς και είστε καλύτεροι,σαφώς και θα σας πονέσει σε υπερθετικό βαθμό αν γίνει το μπάμ αύριο. μη ξεχνάς και τις φούτσες που τρώτε εδώ και μια δεκαετία όμως στο ποδόσφαιρο,μιάς και μίλησες για εξαετή πίκρα κτλ.
blueviper Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Έλα βρε Manuel...προφανώς εσείς χρησιμοποιείτε pampers και τη βγάζετε καθαρή. 4 έφαγες καλέ μου φίλε τη μία και 3 την άλλη...σήμερα άντε να έπαιρνες στην καλύτερη μια ισοπαλία με βάση την απόδοση και τις ευκαιρίες σου. Παρ' όλα αυτά δάκρυα, γκρίνια και κοντόφθαλμη αντιμετώπιση. Επειδή η οπτική σου με κούρασε, έχεις δίκιο...θα στείλω email στο Σωκράτη να στο στείλει τελικά το κύπελο, να βγεις εσύ στην Ευρώπη να μας κάνεις περήφανους.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Στους όλους υπόλοιπους συμπεριλαμβάνεται και ο Παναθηναικός?Αν μου πείς ναί,θα σκάσω από τα γέλια και κοιμούνται και δίπλα...Κλεισε σε παρακαλω το tvMagic αν θες να μιλησουμε σοβαρα μη ξεχνάς και τις φούτσες που τρώτε εδώ και μια δεκαετία όμως στο ποδόσφαιρο,μιάς και μίλησες για εξαετή πίκρα κτλ. Σε παρακαλω,με προσβαλεις αν δοκιμασεις να το γυρισεις στο ποδοσφαιρο,the oldest trick in the book dude.Στο ποδοσφαιρο δεν σου κουνιεμαι οπως πατε φετος να κουνηθειτε στο μπασκετ...ΑΝ και θα ειχα καθε λογο γιατι στο ποδοσφαιρο μεσα τον επινα αλλα εξω οπως και να το κανεις εχω παιξει και Τσ.Λιγκ με κοντομανικο χωρις ναναι Σεπτεμβρης ενω εσυ στο μπασκετ "Δεν βαλατε μυαλο,δεν βαλατε μυαλο,φουτσα στην Ευρωλιγκα φουτσα και εδω"
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και μάλιστα σε βαθμό "μπαμ" στησίματος' date=' από έναν διαιτητή που είναι γνωστό πως ΔΕΝ είναι φιλο-Ολυμπιακός (δε λέω πως είναι αντι-Ολυμπιακός, για να εξηγούμαστε). Η ομάδα σου, αν μη τι άλλο, δεν είχε τόσες περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό για να δικαιολογείται αυτό το 2-0 όπως υποστηρίζεις, αλλά παρ' όλα αυτά οδύρεσαι πως σου πήραν τη νίκη από τα χέρια και πως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Τον Βασσάρα, δεν τον θεωρείτε φιλοΟλυμπιακό, γιατί γενικά είναι καλός διαιτητής και δεν σας δίνει αυτά που σας δίνουν οι άλλοι (που είναι ακόμα πιο κραυγκαλέοι). Ωφείλω να παραδεχτώ ότι χάρηκα όταν έμαθα ότι αυτός θα διαιτητεύσει το παιχνίδι. Αλλά όπως φαίνεται, στο Κοκκαλιστάν που ζούμε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μα τι διάολο...βάζουν τίποτα στο νερό?! Δε σας βρίσκει ρε γαμώτο κανένας πουθενά... Προσπαθήστε λίγο περισσότερο. Ζητούσαμε τα εισιτήρια που νομιμοποιούμασταν να πάρουμε...δεν τα δίνατε. Ζητήσαμε ακόμα λιγότερα...θα υπήρχε αδυναμία ασφάλειας υποστηρίχθηκε και πάλι δεν τα πήραμε. Ορθώς, ορθότατα επέλεξε ο Σώκρατες να μην πάρουμε τελικά κανένα εισιτήριο έτσι που τα κάνατε, για να μην θρηνήσουμε και κανένα θύμα (όποιας πλευράς). Γίνεται ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι με λιγοστές σχετικά χαμένες ευκαιρίες και κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού (μαζί με το πέναλτι), αλλά μερικοί βιώνουν τη ζώνη του λυκόφωτος και νομίζουν πως θα νικούσαν με 2-0 αέρα. 1) Η ιστορία με τα εισητήρια, είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν είχατε σκοπό να στείλετε φιλάθλους ποτέ ούτως ή άλλως. Όλη η ιστορία έγινε μόνο και μόνο για να μας την "πείτε" μετά. Δηλαδή εσένα σου φαίνεται ρεαλιστικό να ερχόντουσαν 4000 Ολυμπιακοί μέσα στο Αλκαζάρ που χωράει 13000; Έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην ιστορία του κυπέλλου; Τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Αυτά δεν γίνονται εδώ και 20 χρόνια. Εσείς τώρα θυμηθήκατε τι λέει ο νόμος; Στο πρωτάθλημα νομίζεις δε δικαιούνται εισητήρια οι φιλοξενούμενες ομάδες δια νόμου; Αν ο ΠΑΟ σας ζητούσε εισητήρια και εσείς δεν τα δίνατε, μετά θα σου φαινόταν λογικό να σας λένε "ντροπή σας ρε που δεν κρατάτε τους νόμους!". ε, ΑΙΣΧΟΣ ρε παιδιά! Μια παρωδία είναι όλη αυτή η ιστορία! 2) Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ να νικούσαμε 2-0; Εγώ αυτό που είπα από την αρχή, είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, και όχι ότι δικαιούμασταν. Αυτό που δικαιούνται για μένα οι ομάδες, είναι αυτό που κάνουν. Και δε θα μάθουμε ποτέ τι δικαιούμασταν, γιατί δεν μας αφήσανε να κάνουμε τίποτα. Αν μας αφήνατε, θα βλέπαμε. Τώρα δεν μπορείτε να λέτε "ε, αφού ούτως ή άλλως θα χάνατε". Το μέτριο προς κακό παιχνίδι, ωφείλεται επίσης στο φίλο σας το Βασσάρα, αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρακολουθούσαμε τον Ολυμπιακό να χτυπάει αμφιβόλου πιστότητας φάουλ και κόρνερ.
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τέλος πάντων. Αυτά θα ακούτε συνέχεια' date=' γιατί είστε τόσο ΧΕΣΤΗΔΕΣ που δεν πρόκειται ποτέ ο Ολυμπιακός να παίξει καθαρό παιχνίδι. Πάντα θα τα στήνει γιατί φοβούνται. Τα μόνα καθαρα παιχνίδια που παίζετε είναι στην Ευρώπη όπου σας ξεσκίζουν ασύστολα και μετά απορείτε "μα γιατί; Δεν καταλαβαίνουμε; Γιατί δεν μας δίνουν τα φάουλ και τα πέναλτυ που δικαιούμαστε στην Ευρώπη; Εμείς νομίζαμε ότι όταν μας ακουμπάνε είναι φάουλ". Απλά μη μας πρήζετε και εμάς με τις αναλύσεις γιατί δεν τα πάτε καλά. Δε χρειάζεται ανάλυση. Δε πάτε καλά, γιατί παίζετε 50-50. Anyway, εγώ προσπαθώ να μην παραπονιέμαι γενικά, και ούτε εκνευρίζομαι όταν χάνει η ομάδα μου, αλλά μου φαινόταν τόσο καθαρό το στήσιμο, που είχα την εντύπωση ότι ακόμα και Ολυμπιακός να είναι κανείς, θα το έβλεπε. Αλήθεια, για να σας ρωτήσω το εξής. [b']Υπάρχει κανένα παιχνίδι που να παραδέχεστε ότι το πήρατε άδικα;[/b] edit: εγώ για τη δική μου, μπορώ να παραδεχθώ ότι νικήσαμε άδικα τον Ακράτητο στο Αλκαζάρ. Όχι βέβαια γιατί είμασταν χειρότεροι. Παίξαμε κλάσεις ανώτερη μπάλα, αλλά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ακράτητου, που το παιχνίδι θα γινόταν 1-2 υπέρ του. Εγώ τώρα δηλαδή, αμά έρθει και μου την πει ένας φίλαθλος του Ακράτητου (λέμε τώρα), θα πρέπει να αρχίσω να του λέω "έλα μωρέ, τι παραπονιέστε; Αφού έτσι κι αλλιώς θα χάνατε, αφού είμασταν καλύτεροι". Και επαναλαμβάνω. Στο ποδόσφαιρο, δεν νικάει ο καλύτερος. Συγνώμη ρε φίλε αλλά παρόλο που έχεις ένα πολύ καλό επίπεδο στη γραφή σου και στο λόγο σου,όλα αυτά που λές τόση ώρα για την ομάδα σου,μου φαίνονται επιεικώς άστοχα και δε πείθουν κανένα,ακόμη και τους Παναθηναικούς.Διάβασε κανένα αθλητικό site να δείς τι παίζει (http://www.contra.gr , http://www.sport24.gr , http://www.sport-fm.gr ) γιατί απλά δε δικαιούσαι κάτι παραπάνω.Τώρα αυτά περί στημένου μόνο ανέκδοτα μπορεί να θεωρηθούν.Όσο για την Ευρώπη,όλες οι Ελληνικές ομάδες και όχι μόνο ο Ολυμπιακός δε τράβηξαν φέτος. Παρόλα αυτά στα παιχνίδια που προσωπικά δεν τράβηξε η ομάδα μου ήταν στον εκτός με ΑΕΚ (1-3),Κύπελλο με Ξάνθη (0-1).Δε μου άρεσε που ακυρώθηκε το γκόλ του Ατρόμητου με τον Τζιμπούρ και επίσης το πέναλτυ της Καλλιθέας που έπρεπε να δωθεί...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Χαχα,ειδικα ο σπορφμ οπως και το κοντρα...πωπω ρε φιλε,μιλαμε για ΤΑ αντικειμενικα σαιτ.γιατι δεν ειπς και το μπαλα.gr?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 4 έφαγες καλέ μου φίλε τη μία και 3 την άλλη...σήμερα άντε να έπαιρνες στην καλύτερη μια ισοπαλία με βάση την απόδοση και τις ευκαιρίες σου. Παρ' όλα αυτά δάκρυα' date=' γκρίνια και κοντόφθαλμη αντιμετώπιση. Επειδή η οπτική σου με κούρασε, έχεις δίκιο...θα στείλω email στο Σωκράτη να στο στείλει τελικά το κύπελο, να βγεις εσύ στην Ευρώπη να μας κάνεις περήφανους.[/quote'] Θα το πω για τελευταία φορά γιατί με κουράσατε. Στο ποδόσφαιρο, κερδίζει αυτός που βάζει γκολ. Όταν μια ομάδα κάνει 20 ευκαιρίες και δε βάζει κανένα, και η άλλη ομάδα κάνει 1 ευκαιρία και βάζει ένα γκολ, τότε την νίκη την πήρε ΔΙΚΑΙΑ! Την δικαιούνταν οπωσδήποτε. Και εν πάσει περιπτώση, για να σε βάλω στη θέση μου, θα σε ρωτήσω το εξής: Η Εθνική Ελλάδος πήρε το Euro. Ήταν γενικά χειρότερη σε όλα τα παιχνίδια από τις αντίπαλες ομάδες. Παρ'όλα αυτά, ήταν αυτή που έβαζε το γκολ. Για μένα αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟ αποτέλεσμα, ενώ σύμφωνα με σένα, αν έδιναν ένα πέτσινο πέναλτυ στους τσέχους, και νικούσε η τσεχία, ΤΟΤΕ θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί έπαιξε καλύτερα η τσεχία. Άσε που μετά θα έβγαινες και θα έλεγες "Τι λέτε μωρέ; Είχατε ελπίδα να νικήσετε; Αφού δεν πλησιάσατε ποτέ την αντίπαλη εστία. Άντε ρε ονειροπαρμένοι! Ξυπνήστε που θέλατε και euro!" Η ιστορία λοιπόν η ίδια, σου αποδεικνύει ότι αυτό που σου φαίνεται εσένα όνειρο, γίνεται πραγματικότητα. Όχι όμως στην Ελλάδα, που τα όνειρα διαλύονται γιατί τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.