Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη, ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε και για την είσοδο του Καστίγιο στο ματς, : «Τον Καστίγιο τον έβαλα έστω και στο τέλος γιατί είχε χώρο και μπορούσε εύκολα να κάνει το παιχνίδι του. Αφού με ρωτάτε, δεν τον κρίνω για τον πανηγυρισμό του και δεν μʼ ενόχλησε καθόλου

Ετσι Τροντ και ασε τους αντιολυμπιακους να κοπτονται γιατι ο Νερι δεν ακουει τις εντολες σου

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

adi32...όλα ωραία και καλά, αλλά ας κόψουμε και λίγο το μονοπώλιο στην ολυμπιακοφροσύνη. Αρκετά την καπηλεύτηκαν αυτήν την τελευταία γνωστοί και άγνωστοι. Κι εγώ Ολυμπιακός είμαι και μάλιστα σε σύνδεσμο, αλλά συνεχίζω να είμαι κάθετα αντίθετος με την ενέργεια του "μικρού" και κανένας Σόλιντ ή adi32 δε θα με αποκαλέσει αντι-ολυμπιακό ή θα μου κάνει μαθήματα ολυμπιακής νοοτροπίας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση...!

Δημοσ.

συγγνώμη ρε παιδιά, γιατί θα τρελαθώ. Θα το γράψω εδώ πέρα, γιατί είναι γεμάτο Ολυμπιακούς. Εσείς δηλαδή τώρα είστε ευχαριστημένοι που νικήσατε στο Αλκαζάρ όπως νικήσατε; Γιατί διαβάζω τις κριτικές του αγώνα και έχω πάθει σοκ! Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μπράβο σας που παίξατε τόσο καλά κτλ; Για τον Θεοδωρίδη τι γνώμη έχετε; Για τον Καστίγιο, σοβαρολογείτε, που κατάφερε να βάλει τέρμα με τερματοφύλακα τον Μπαχράμη; Όλο το γηπεδό γελούσαμε πάντως όταν τον είδαμε να πανυγηρίζει! Ο Βασσάρας σας φάνηκε ότι δεν επηρέασε καθόλου;

Εννοείτε να απαντήσουν όσοι είδαν τον αγώνα και όχι όσοι είδαν τις φάσεις, γιατί στις φάσεις δεν έδειξαν τίποτα απολύτως. Ούτε τα δύο ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ offside που μας έβγαλαν, ούτε το πέναλτυ που έγινε στον Κυπαρρίση και γενικά έδειξαν μόνο τις φάσεις του Ολυμπιακού.

Τώρα, αν πάρετε το κύπελλο δηλαδή θα είστε ευχαριστημένοι; Εγώ πάντως, αν η ομάδα μου κέρδιζε υπό τέτοιες συνθήκες, σίγουρα δε θα πανυγήριζα.

Δημοσ.

Τι ακριβώς θες να μάθεις καλέ μου φίλε Manuel; Αν οι φίλοι του Ολυμπιακού είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη ή την απόδοση της ομάδας; Αν θεωρούμε πως μας ευνόησε ή μας αδίκησε ο γνωστός φιλογαύρος :P Βασσάρας; Αν ήταν ένα ή δύο τα off-side και υπέρ ποιου;

Μιλώντας αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου, όχι δεν είμαι ικανοποιημένος από όσα είδα...αγγαρεία έκανε ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι ήταν από ανιαρό έως κακό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Εσύ είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας σου μέσα στο γήπεδό της; Θα ήσουν ευχαριστημένος αν περνούσες εσύ στην επόμενη φάση με βάση την απόδοση που είχες και στα 2 συνολικά παιχνίδια; Θεωρείς πως θάμπωσες το παγκόσμιο κοινό κι άξιζες περισσότερο από την ομάδα με τα ερυθρόλευκα;

Δημοσ.

λοιπον επειδη εγω το ειδα το ματς θα σου πω οτι οντως ο εποπτης εκανε λαθος στο οφσαιντ του πρωτου ημιχρονου που σταματησε την λαρισα,οπως εκανε λαθος και στο δευτερο που σταματησε τον Τζολε που εβγαινε τετ α τετ.

Οσο για το πεναλτι που λες οντως ειναι λαθος που δεν δοθηκε τιποτα γιατι η φαση ξεκιναει με επιθετικο φαουλ στον Ανατολακη και μετα ακολουθει η κλωτσια στον Κυπαριση(οντως εφαγε κλωτσια και μαλιστα καλη).Η νικη και βεβαια ηταν δικαιη και δεν υπηρχε καμια περιπτωση να κερδισετε εφοσον ο ολυμπιακος ηταν σοβαρος γιατι η διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες ειναι τεραστια.Και δυστυχως για εσας και ευτυχως για εμας ηταν σοβαρος.

Δημοσ.
συγγνώμη ρε παιδιά' date=' γιατί θα τρελαθώ. Θα το γράψω εδώ πέρα, γιατί είναι γεμάτο Ολυμπιακούς. Εσείς δηλαδή τώρα είστε ευχαριστημένοι που νικήσατε στο Αλκαζάρ όπως νικήσατε; Γιατί διαβάζω τις κριτικές του αγώνα και έχω πάθει σοκ! Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μπράβο σας που παίξατε τόσο καλά κτλ; Για τον Θεοδωρίδη τι γνώμη έχετε; Για τον Καστίγιο, σοβαρολογείτε, που κατάφερε να βάλει τέρμα με τερματοφύλακα τον Μπαχράμη; Όλο το γηπεδό γελούσαμε πάντως όταν τον είδαμε να πανυγηρίζει! Ο Βασσάρας σας φάνηκε ότι δεν επηρέασε καθόλου;

Εννοείτε να απαντήσουν όσοι είδαν τον αγώνα και όχι όσοι είδαν τις φάσεις, γιατί στις φάσεις δεν έδειξαν τίποτα απολύτως. Ούτε τα δύο ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ offside που μας έβγαλαν, ούτε το πέναλτυ που έγινε στον Κυπαρρίση και γενικά έδειξαν μόνο τις φάσεις του Ολυμπιακού.

Τώρα, αν πάρετε το κύπελλο δηλαδή θα είστε ευχαριστημένοι; Εγώ πάντως, αν η ομάδα μου κέρδιζε υπό τέτοιες συνθήκες, σίγουρα δε θα πανυγήριζα.[/quote']

Υπάρχει και ένα ανύπαρκτο offside με τον Τζόλε στο 20 ημίχρονο να φεύγει μόνος...

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει σήμερα?Για τον τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός φταίει?Για το πέναλτυ που δώθηκε μήπως δεν ήταν?Έλεος ρε παιδιά,έλεος.Δε σας πιάνει κανείς πουθενά...

Όσο για το πέναλτυ που τόσο κόπτεστε,έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ανατολάκη ή στον Σούρερ (δε θυμάμαι)...

Δημοσ.

εγώ θεωρώ ότι όπως παίξαμε, και όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός, είχαμε μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε το 2-0. Ίσως όχι περισσότερες από τον Ολυμπιακό, αλλά όταν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και έχεις σε τόσο καλή μέρα τον Κοτσόλη, μπορούσαμε σίγουρα πολύ καλύτερα. Από κει και πέρα όμως, δε θεωρώ ότι μας δόθηκε η ευκαιρία. Και αυτό έγινε πολύ διακριτικά. Δε μιλάω για τη φάση του πέναλτυ. Το οποίο πρέπει να ήταν, αν και επειδή στεκόμουν ακριβώς στην ευθεία που ήταν το χέρι του Νταμπίζα, είδα ότι η μπάλα δεν αλλάζει καθόλου πορεία, και άρα πιθανότατα να μην την ακουμπάει ο παίχτης. Τέλος πάντων, δεν είναι εκεί το θέμα.

Για την απόδοση της ομάδας μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζουμε με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Περιμένω από την ομάδα μου να κάνει το 60-70% από τις ευκαιρίες που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να είμαι ευχαριστημένος. Θα κάνει ο Ολυμπιακός 15; Εμείς να κάνουμε 10. Και έτσι θα έχουμε μια ελπίδα για το 2-0.

Πώς όμως να κάνεις ευκαιρίες, όταν δεν μπορείς να πάρεις τη μπάλα γιατί πρώτον είναι δύσκολο και δεύτερον όταν τελικά παλεψεις και τα καταφέρεις, ο διαιτητής θα σφυρίξει φάουλ έτσι κι αλλιώς;

Πώς να κάνεις ευκαιρίες, όταν οι μπαλιές προς τους γρήγοροι παίχτες σου σφυρίζονται ΟΛΕΣ ως offside;

Πώς να κάνεις ευκαιρίες, όταν την μοναδική φορά που είσαι μόνος σου μέσα στην περιοχή, σε ανατρέπει πεντακάθαρα ο αντίπαλος και δεν σου δίνουν πέναλτυ;

Ναι, έχουμε λίγα χαρτιά να παίξουμε, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρό δεν κερδίζει αυτός που έχει τα περισσότερα, αλλά αυτός που βάζει το γκολ, ούτε εμείς, ούτε εσείς θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε αν το πρωτάθλημα και το κύπελλο παιζόταν επι ίσοις όροις.

Δημοσ.
Υπάρχει και ένα ανύπαρκτο offside με τον Τζόλε στο 20 ημίχρονο να φεύγει μόνος...

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει σήμερα?Για τον τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός φταίει?Για το πέναλτυ που δώθηκε μήπως δεν ήταν?Έλεος ρε παιδιά' date='έλεος.Δε σας πιάνει κανείς πουθενά...

Όσο για το πέναλτυ που τόσο κόπτεστε,έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ανατολάκη ή στον Σούρερ (δε θυμάμαι)...[/quote']

κοίτα να σου πω κάτι. Εγώ δε λυπάμαι μόνο τον ευατό μου. Λυπάμαι και εσάς. Το βρίσκω τραγικό να υποστηρίζεις μια ομάδα, που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αν τα σφυρίγματα ήταν σωστά θα νικούσε. Εγώ δε θα ήθελα πάντως η ομάδα μου να είναι σαν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή να έχει τόσο καλούς παίχτες, να έχει τόσο καλή ομάδα, αλλά να μην ξέρεις ποτέ τις πραγματικές δυνατότητες της, γιατί απλούστατα σπανίως παίζει επι ίσοις όροις.

Δημοσ.

Πριν σου ειπα οτι δεν ξερεις να διαβαζεις και νομιζες οτι σου εκανα πλακα.Δεν σου εκανα πλακα.Το εννοω.Διαβασε ολα τα ποστ απο την αρχη για τιμωρια.Ακους εκει αεκτζης.

ΥΓ.σου εφερα παραδειγμα ρε μορτη και μου ελεγες αλλα αντι αλλων και οτι συνεβει πριν δεκα χρονια και τα τοιαυτα.

Δημοσ.
κοίτα να σου πω κάτι. Εγώ δε λυπάμαι μόνο τον ευατό μου. Λυπάμαι και εσάς. Το βρίσκω τραγικό να υποστηρίζεις μια ομάδα, που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αν τα σφυρίγματα ήταν σωστά θα νικούσε. Εγώ δε θα ήθελα πάντως η ομάδα μου να είναι σαν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή να έχει τόσο καλούς παίχτες, να έχει τόσο καλή ομάδα, αλλά να μην ξέρεις ποτέ τις πραγματικές δυνατότητες της, γιατί απλούστατα σπανίως παίζει επι ίσοις όροις.

Πιστεύω πώς είσαι εν βρασμώ και τα λές αυτά.Αν δείς πιό ψύχραιμα τις φάσεις ίσως να αλλάξεις γνώμη.Απλά όλοι βλέπουν τον Ολυμπιακό με καχυποψία και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη κατωτερότητα τους με τη διατησία (Ο Βασσάρας διατήτεψε,που θεωρείται όχι και ο πιό φιλοΟλυμπιακός....)

Κατά τη γνώμη μου,φταίει σίγουρα και ο προπονητής σας που σας έχει εμφυσήσει τη μιζέρια και τη γκρίνια.Πραγματικά εγώ σήμερα δεν είδα καμία Λάρισα που να αξίζει έστω και την ισοπαλία και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω,θέλεις πολλά καρβέλια ακόμα για να φθάσεις σε επίπεδα Ηρακλή,ΠΑΟΚ,Ξάνθη ακόμη και Ατρόμητου...

Αν θεωρείς ότι πάντως δεν ήταν χέρι του Νταμπίζα πάντως,τι να συζητάμε παραπάνω?

Δημοσ.

Περιμενω ακομα να φερεις τα υπολοιπα 9 ρε "μορτη".Αφου ειπαμε,σε καθε αγωνιστικη γινεται,μην σου πω 2 φορες σε καθε ματς

Σου χαριζω την φαση με τον Κροιφ γιατι ειναι για φαπες,και μονο που ανεφερες ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετη φαση.Ρε φιλε,αφου εισαι ακομα επιπεδου αλανας,τι το παλευεις,πηγαινε στο Καραισκακη λοιπον(δεν ειναι οτι εγω ξερω να διαβαζω,εσυ εμαθες να χρησιμοποιηεις το edit,αντε ρε και εις ανωτερα,που ξερεις,μπορει να γινεις και ανθρωπος καποια μερα) και κανε παρεα με τους αλλους "μορτηδες" και αποθεωστε τον Μαστιγιο.Δεν φταιτε εσεις,ο μουλος ο Τζιγγερ φταιει που σας εχει κανει μαγκες με τις μαλακιες του.

Δημοσ.
Απλά όλοι βλέπουν τον Ολυμπιακό με καχυποψία

Kατι θαχει κανει και ο Ολυμπιακος ρε φιλε,δεν γινεται ολοι οι υπολοιποι να τον βλεπουν καχυποπτα

Δημοσ.

επι τη ευκαιρία, επειδή κάποιοι είπανε για το offside του Τζολέ (που δεν το είδα βασικά γιατί δεν το δείξαν στην φάσεις, και καθόμουν στην άλλη άκρη του γηπέδου) να πω το εξής:

Άλλο πράγμα είναι να αδικείς μια μικρή ομάδα και άλλο μια μεγάλη.

Αν ας πούμε, η μικρή ομάδα έχει δυνατότητες να κάνει 3-4 καλές φάσεις και η μεγάλη 7, και σφυρίζονται από 3 λάθος σφυρίγματα στην κάθε ομάδα, τότε τι συμβαίνει; Έχουμε μόνο ευκαιρίες για τις μεγάλες ομάδες. Για να αντιληφθείτε μερικά πράγματα για το ΠΩΣ στήνονται τα παιχνίδια. Το στήσιμο δεν είναι στα πέναλτυ, ούτε δεν θα σου δώσουν και εσένα κάποιο σφύριγμα. Είναι στα φάουλ, στα offside και στις κίτρινες κάρτες.

Ομολογώ πάντως ότι σήμερα μου φάνηκε ότι έκανε μπαμ το στήσιμο, και πίστευα ότι θα μπορούσε να το αντιληφθεί ακόμα και φίλαθλος της αντίπαλης ομάδας. Αφου στο τέλος όλο το γήπεδο δεν έβλεπε τον αγώνα. Γελάγαμε με τις αποφάσεις του Βασσάρα. Γινόταν μια κόντρα, έδεινε φάουλ στον ολυμπιακό και άκουγες από παντού "Τι; Μονο φάουλ; Αυτό είναι κόκκινη και πέναλτυ!" και γέλια. Η αλήθεια είναι ότι το καταδιασκεδάσαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...