sniper_206 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δε λέω, γαύρος είμαι, γουστάρω που το έβαλε ο Νέρι αλλά με το Μπαχράμη τερματοτύφλακα, τη Λάρισα με 9 παίκτες και την εστία κενή το έβαζε μέχρι και ο Βρύζας!
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 1. ο παικτης της Τενεριφης (που το φαγατε απο μακρια στο Καραισκακη' date='αυτο δεν λες?το 1-1) ηταν διπλα,δεν ηταν περιπτωση Καστιγιο 2. ειδε κατι και το εκανε,δεν ηταν εδω,εδω ειχε ξεκινησει ηδη ο Μπουλουτ και ο τερματοφυλακας ηταν ετοιμο(ασχετο που πηγε καλα το σουτ) [/quote'] Aυτα ειναι τα 4 επιχειρηματα για την Τενεριφη?Μαθε να μετρας και να διαβαζεις.Σου ξαναειπα ο παικτης δεν ηταν διπλα,το βαρεσε αλλος που ερχοταν απο πισω.Εδω δεν θυμασαι ποσο εληξε το ματσ θα μου πεις θα θυμασαι την φαση?Τωρα για το αν το ειδε ο Καστιγιο σου λεω οτι αρχιδια δεν ειδε.Το ειδε και γι αυτο το εκανε.Τουλαχιστον αυτο δηλωσε ο μικρος.Αν διαβαζεις ομως Ντερμπυ μην περιμενεις εκει μεσα να γραφει τι ειπε.Μηπως ξερεις να μας πεις και τι ειδε ο Καστιγιο καλυτερα απο τον ιδιο Καστιγιο? Προσεχε την επομενη φορα που θα βρεις καποια μπαλα στα ποδια σου μην πας να την παραδωσεις στην αστυνομια.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ!!! Ειδες που δεν εχεις μυρωδια απο μπαλα και αποδυτηρια.Αυτο ειναι ποδοσφαιρικο αστειο και αν την μυριζες εστω και λιγο θα το γνωριζες. Στην εθνικη σε περιπτωση που δεν το ξερεις τα φαουλ τα εκτελουν Τσαρτας-Καραγκουνης-Μπασινας.Ο Ζαγορακης ηταν μακρια απο την μπαλα την ειχε στησει ο Καραγκουνης πηρε φορα ο Ζαγορακης και το καρφωσε.Δεν καθησε ουτε να το συζητησει ουτε να παρει την αδεια του Ρεχαγκελ.Αν το συζηταγε δεν θα εμπαινε ποτε γκολ. Σε ενα αλλο ματς ο Κροιφ ειχε εκτελεσει πεναλτι με πασα σε συμπαικτη,αυτο τι ηταν?Εντολη του προπονητη?Πηγε ρωτησε το προπονητη και του ειπε "ναι,καντο να δουμε εαν θα πετυχει"?Το ειχαν κανει ολοι μαζι στην προπονηση και ειπανε να το κανουν και στον αγωνα?Πλακα μας κανεις?Οι παιχτες με ταλεντο ειναι για να περνουν πρωτοβουλιες.Αλλιως θα ειχαμε γεμισει Μπουλουτ,Γκουμες και Βυντρες που την βρισκουν με τις 15 αλλα τουλαχιστον ακουνε τον προπονητη τους. Βλεπω οτι στην αρχη ελεγες οτι δεν το εχεις ξαναδει ποτε.Τωρα περιορισες τις φασεις που θες να σου πω σε ευρωπαικα παιχνιδια.Μηπως να το περιορισουμε και σε παιχνιδια που ο διαιτητης φοραγε πρασινα εσωρουχα και η ωρα ηταν εννια παρα τεταρτο.Γαμωτο δεν ηξερα να κραταω αρχειο για να σου απαντησω σε κατι το οποιο θεωρειται φυσιολογικο.
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δε λέω, γαύρος είμαι, γουστάρω που το έβαλε ο Νέρι αλλά με το Μπαχράμη τερματοτύφλακα, τη Λάρισα με 9 παίκτες και την εστία κενή το έβαζε μέχρι και ο Βρύζας! Ναι αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Οκκας θα το εχανε. :)
sniper_206 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Όχι ρε συ ο Οκκάλντο! Μη μου το θίγεις το παλικάρι μου! Ο Ρι-Πάντο όμως (ή χαϊδευτικά Παντίνιο) δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει!!!
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ποιος ο Οκκαλντο ρε.Ο Οκκας αν ηταν βραζιλιανος δεν θα λεγοταν Οκκαλντο,Ρεβαλτο θα λεγοταν.
sniper_206 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ποιος ο Οκκαλντο ρε.Ο Οκκας αν ηταν βραζιλιανος δεν θα λεγοταν Οκκαλντο,Ρεβαλτο θα λεγοταν. Ρε-Παλτο μήπως???
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 απορω γιατι δεν τον εβρισε ο Μπουλουτ που δεν τον αφησε να ερθει να το βαλει αυτος γιατι ρε καραγκιοζη σουταρες και δεν εκανες προσποιηση να το σουταρω εγω που ερχομουν με φορα απο πισω? η τουλαχιστον να τη <εστηνες> για το νικοπολιδη
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ρε-Παλτο μήπως??? Τωρα γιατι τα λες αυτα?Θες να σε ακουσει ο Μποτος και να εχουμε αλλα????
sniper_206 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ο Μπότος είναι ο μάνατζερ του Οκκά μπουγά! Δε σε βλάπω ενημερωμένο...
Ammon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Καλα δεν ξερεις τον Μποτο??? Ντροπηηηηη Ο μανατζερ του Οκκα,ο οποιος τον προοριζει για την Μαντσεστερ. Εδω γελανε!!!!
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 εγω μονο μποτοξ ξερω.αυτο που βαζουν οι γκομενες για επιδερμιδα. ΥΓ.ας σκασει 10.000.000$ το city,και ας τον παρει.δωρο τον μπουλουτ!που εκτελει και φαουλ αμα λαχει!
blueviper Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Στο πέναλτι πάντως τον φοβήθηκα τον Καστίγιο...αυτός ήταν ικανός να πάρει φόρα από τα αποδυτήρια που έκανε μπάνιο χαλαρωτικό και να το σουτάρει 2 βήματα πριν φτάσει ο Τζόλε στη μπάλα.
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Στο πέναλτι πάντως τον φοβήθηκα τον Καστίγιο...αυτός ήταν ικανός να πάρει φόρα από τα αποδυτήρια που έκανε μπάνιο χαλαρωτικό και να το σουτάρει 2 βήματα πριν φτάσει ο Τζόλε στη μπάλα. φανταζεσαι?αυτο θα ηταν απιστευτο!και που θα πεταγε τη φανελα μετα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.