Προς το περιεχόμενο

Castillo! Ωραιος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας αρεε αυτο που εκανε σημερα ο παικτης του ολουμπιακου καστιγιο με την εκτελεση του φαουλ; εγω προσωπικα γουσταρα με χιλια!! μεγαλη φαση ειχε.. ο μπουλουτ θα εβρισε χριστοπαναγιες!

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλωσεις καστιγιο:

"Εγώ παίζω μόνο για τους οπαδούς αφού μόνο αυτοί με αγαπάνε στον Ολυμπιακό", τόνισε ο βραχύσωμος επιθετικός.

δηλωση δικια μου:

να πα να γ.........ε ολοι,μονο ο καστιγιο να μεινει!

Δημοσ.

ο άνθρωπος είναι για δέσιμο. Πραγματικά όμως. Δεν επικοινωνεί.

Δημοσ.

Κάποιος να στείλει το κωλόπαιδο επειγόντως στο σπίτι του. Την γλύτωσε επειδή μπήκε το γκολ. Άραγε τι θα γινόταν αν το έχανε;

Δημοσ.
Κάποιος να στείλει το κωλόπαιδο επειγόντως στο σπίτι του. Την γλύτωσε επειδή μπήκε το γκολ. Άραγε τι θα γινόταν αν το έχανε;

τοσο τραγικο ηταν αυτο που εκανε ρε dim_b?

το παλικαρι απλα,ειναι αρρωστο γαυρακι και γουσταρε να σκοραρει.κακο ειναι?

Δημοσ.

Το είδε κανείς ζωντανά?Πέταξε και την φανέλα στην κερκίδα και μετά έψαχναν στον πάγκο να του δώσουν άλλη μέχρι να γίνει σέντρα?

Πιστεύω αδικείται ο Νέρι - Και όλα αυτά επειδή λείπει ο Αλέφας Από τον Πάγκο

------------------------------------------------------------------------------

Όλα άρχισαν από αυτόν τον αλήτη τον Δούρο.... Τα κατέστρεψε όλα ...

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει κάποια πειθαρχία. Αν ο Καστίγιο και ο κάθε Καστίγιο κάνει του κεφαλιού του, χαιρετίσματα.

Από τη στιγμή που η εντολή είναι να εκτελέσει το φάουλ ο Μπουλούτ (και προσπαθείς να πείσεις τον προπονητή σου ότι έχεις θέση στην ομάδα), κατεβάζεις το κεφάλι και κάνεις ότι σου λένε. Άραγε αν ήταν ο Τζόλε ή ο Ριβάλντο στο γήπεδο και είχε τέτοια έμπνευση ο Καστίγιο, θα έκανε το ίδιο; :roll:

Δημοσ.

οντως. παιζει τωρα τελευταια με πολυ παθος, επειδη λογικα δεν τον εβαζε να παιζει συχνα. ετσι ηθελε παση θυσιας να βαλει καποιο γκολακι.. τον συμπαθω παντως αφου τα πηγαινε καλα με τον πολυαγαπημενο σε ολους μας gio..

που εισαι ρε gio; :(

* ασχετο, αλλα του χρονου ερχεται ο ronaldo στον ολυμπιακο; επισης αληθευει οτι πριν απο μερικα χρονια ο ronaldihno ηθελε να ερθει ολυμπιακο αλλα τον απορριψανε; *

Από τη στιγμή που η εντολή είναι να εκτελέσει το φάουλ ο Μπουλούτ
ηταν σιγουρη ετσι η εντολη ή απλα ηθελε να το βαρεσει ο τουρκος;
Δημοσ.
επισης αληθευει οτι πριν απο μερικα χρονια ο ronaldihno ηθελε να ερθει ολυμπιακο αλλα τον απορριψανε; *

Ναι βρε. Και ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει τον Veron. Και τον Καστίγιο τον ήθελε ο Sir Alex, αλλά δεν μπορούσε να του βγάλει άδεια εργασίας :P

btw, αν ξέρετε και άλλα τέτοια ανέκδοτα, μη διστάσετε να τα πείτε για να γελάσουμε :lol:

Δημοσ.
ασχετο' date=' αλλα του χρονου ερχεται ο ronaldo στον ολυμπιακο; επισης αληθευει οτι πριν απο μερικα χρονια ο ronaldihno ηθελε να ερθει ολυμπιακο αλλα τον απορριψανε; *

ηταν σιγουρη ετσι η εντολη ή απλα ηθελε να το βαρεσει ο τουρκος;[/quote']

σολιντ:να το βαρεσει ο τουρκος!

καστιγιο:τουρκος στον ολυμπιακο?ημαρτον,το βαραω εγω!

οριστε,το φαγατε το παλικαρι!

αληθευει ναι,αλλα χαλασε η συμφωνια,επειδει η παρι,ηθελε σαν ανταλαγμα τον ταραλιδη!

ρε luxx μπυρες ηπιες?:-D :-D

Δημοσ.

μου τα λενε κατι κωλοπαοξηδες και εγω τους πιστευω.. παντως για τον ροναλντινιο που αγορασε τον μισο Αρη δεν μου ειπαν ψεμματα...

btw θα τους πλακωσω την δευτερα στο σχολειο!

πλακα πλακα μου ειχαν πει και αυτο με τον veron για τον Παναθηναικο!! λες να κυκλοφορει παντου αυτο το ανεκδοτο; :P

αληθευει ναι,αλλα χαλασε η συμφωνια,επειδει η παρι,ηθελε σαν ανταλαγμα τον ταραλιδη!

ρε luxx μπυρες ηπιες?

best! με πεθανες στα γελια..

ενα ποτηρακι νερο ηπια στην υγεια σας!!

χικ χικ..

Δημοσ.
best! με πεθανες στα γελια..

ενα ποτηρακι νερο ηπια στην υγεια σας!!

χικ χικ..

α ρε Lazarros!

εχεις πολυ πλακα!

Δημοσ.

Ο πατερας Βερον,ως παλιος παικτης του Παναθηναικου ΟΝΤΩΣ ηθελε να φερει τον πτσιρικα τοτε Χουαν Σεμπαστιαν στις Ακαδημιες(που ειναι αρκετα καλες) ως μια πρωτη επαφη με Ευρωπη.Αυτο ειναι αληθεια.Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν ερχοταν,στην 1η ομαδα θα επαιζε 1 αντε 2 σεζον πριν φυγει για εξω.Περιπτωση Τουρε δηλαδη.Δεν υπαρχει θεμα "Ο Βερον με καριερα στον Παναθηναικο",τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο το περιφημο "ο Ροναλντο μικρος ηταν να ερθει στην Καλαματα"

Δημοσ.

υπαρχει κανενα σημερινο ταλεντο που ηθελε να ερθει στον ολυμπιακο, αλλα εφαγε πορτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...