Προς το περιεχόμενο

Sli ή 1 κάρτα ???

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο νετ απο το 90 πιάνεται η άποψη μου??Γιατί μαλώνετε συνέχεια??Ο καθένας έχει τις απόψεις του.Κάθεστε και διαβάζεται συγκριτικά τα οποία πολύ απέχουν απο την πραγματικότητα και μετά το πάιζεται παντογνώστες.Δεν μπορείτε να πείτε αυτά που ξέρετε με ωραίο τρόπο?Πρέπει δηλαδή πάντα ο ένας να τη λέει στον άλλο?Κάθησα να διαβάσω το thread και σιχάθηκα.Απο τα 75 μηνύματα τα 74 ήταν καυγάς και το ένα που απομένει ήταν η αιτία του καυγά.Τελικά επειδή είμαι στο νετ απο το 90 πιστεύω πως καλύτερα να αγοράσεις μια κάρτα και όχι δύο.Και φτηνότερα και λιγοτερη κατανάλωση ρεύματος και λιγότερα καλώδια και περισότεροσ χώρος στο κουτί μέσα και οταν θες την πετάς και παίρνεις καιμούρια.Επίσης μη δώσεις πάνω απο 150e(πολλά είναι κιόλας).Επίσης δες σοβαρά τη λύση ενός xbox αν θέλεις να παίζεις ΜΟΝΟ παιχνίδια.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

΄Οσον αφορά το άλλο θέμα, υπάρχει τελικά "θέμα"; Εγώ προσωπικά αποφάσισα να παραμένω πλέον αποκλειστικά και χωρίς παρεκκλίσεις στα πραγματικά δεδομένα και να μην ασχολούμαι και να σπαταλάω πολύτιμο χρόνο σε ανούσιες παρεμβολές τρίτων.

Μόλις ανανέωσα μια ήδη υπάρχουσα συμφωνία και είμαι στο τέλος των διαπραγματεύσεων μιας νέας και θα κάτσω να ασχοληθώ με απελπισμένους wannabees; Gimme a break ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...