Προς το περιεχόμενο

Sli ή 1 κάρτα ???

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο απόδοση/τιμή...

άλλο σε μία τιμή καλύτερη απόδοση..

μάθε να διαβάζεις...τουλαχ να κατανοείς τα γραφόμενα..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω βερεσε μαγκας απο το νετ δεν θα γινω..

Τωρα αν θελεις να το δουμε εκτενεστερα γινεται και αυτο αλλα απο κοντα να σε δω λιγακι να τα πουμε ρε παιδι μου να μου πεις και εσυ τις αποψεις σου ;)

Προς το παρων περιμενω την αποφαση των Mods..

Δημοσ.

Μαγκας θα εισουν αν δεν "Υπονοουσες" συνεχεια και μιλουσες στα ισια οποτε οντως δεν εισαι μαγκας.

Και οι 2 περιμενουμε αποφαση των Mods γιατι αποτι φαινεται οχι μονο δεν "Μετανοεις" οπως τους λες συνεχεια , οχι μονο δεν εχεις σταματησει να "ασχολεισαι" μαζι μου οπως εχεις αναφερει πανω σε προηγουμενες παρατηρησεις αλλα συμπεριφερεσαι ακομα χειροτερα και συνεχιζεις να προσβαλεις με τον χειροτερο τροπο.

Τωρα αν αυτα δεν ειναι αρκετα για να παρθουν μετρα δεν ξερω τι ειναι.

Δημοσ.

Εγω συμπεριφερομαι αναλογα με τον "αντρα" που εχω απεναντι μου..Και το μονο που σου αναγνωριζω ειναι οτι καταφερες να με ριξεις στο επιπεδο σου.. Τα αλλα τα ακουω βερεσε τις ιστοριες με τα report αλλος τα ξεκινησε επειδη δεν ειχε την νοητικη ικανοτητα να απαντησει σε απλα πραγματα και το λεγε στον mod να μας κανει νταντα..

Αλλα στο ξαναπα, δεν ειναι χωρος εδω μεσα να συζητησουμε τις διαφορες μας, αν θες να δεις ποσο μαγκας ειμαι τα λεμε απο κοντα face 2 face, τωρα εδω μεσα δεν κανουμε τπτ "βιασαμε" και το thread..

P.S Και δεν ειναι τυχαιο φυσικα οτι το μονο μετωπο που εχω εγω εισαι εσυ ενω για εσενα ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει το ιδιο.. ;)

Δημοσ.

Αν πλακωνομουν με τον καθενα που νομιζει οτι ειναι "αντρακι" θα ειχα πλακωθει με πολλα ατομα. Οποτε δυστυχως για σενα εγω μπαινω εδω μεσα για να μιλησω και οχι να κλεισω ραντεβου.

Παντως χαιρομαι πως εμμεσως πλυν σαφως παραδεχεσαι οτι αναφεροσουν σε μενα και ελπιζω αυτη την φορα οι Mods να σε κανου "νταντα" οπως πολυ ειρωνικα το λες.

Δημοσ.
Αν πλακωνομουν με τον καθενα που νομιζει οτι ειναι "αντρακι" θα ειχα πλακωθει με πολλα ατομα.

Ετσι μπραβο κοκορικο και να παραδεχεσαι οτι εχεις πολλα μετωπα.. ;)

Δημοσ.

Ειμαι στο νετ απο το 95...Λες να μην ειχα ποτε ατομα που να μην με πανε ?

Δυσκολο ως ακατορθωτο. Μηπως εσυ εισαι αρεστος σε ολους ? Παλι αδυνατο οποτε τι σχολιαζεις ?

Δημοσ.
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/04/11/tomb_raider_legend_review/4.html

ATI Optimised

Η Lara θέλει ATI για να τα βγάλει όλα στη φόρα :)

Μπα απατεωνια ειναι κατι εχουν κανει λαθος.. "TWIMTBP" ειναι ρε το παιχνιδι.. :lol:

*edit .. Και για να δειξω ποσο φανΑΤΙκος ειμαι η πεσμενη αποδοση των Nvidia gpus, πρεπει να εχει να κανει με drivers για το συγκεκριμενο game.. ;)

Δημοσ.

Κάτι άλλο θα "βγεί" Narayan & αυτό μόλις ξυπνήσουν οι "πρωινοί" μας.

Αρκετά υπομονή κάναμε για κάποιους χρήστες.

/sc

Δημοσ.

Σοζ αλλά..

Δεν μπορώ να μου λένε πως η Χ1900ΧΤ είναι στην ίδια κατηγορία με την 7900GT!!!!!!!!!!!!(και η Hayabusa με την R6 :P )....

όπως παλιότερα η 7800GT είναι κλάσεις ανώτερη από X850XT PE (όταν σε benches σε 3/7 tests μία gpu νέας γενιάς -τότε- έχανε από μία gpu παλιότερης -τότε- και μην μιλήσω για μεγαλύτερες αναλύσεις από 1280χ1024 και την εισαγωγή φίλτρων) αυτός είναι φανατισμός και να μην μπορείς να βλέπεις πράγματα.

δεν είμαι φανατικός καμίας εταιρίας..απλά βλέπω benches..

πολλά benches μάλλον.και κοιτάζω το οικονομικό μου συμφέρον (ποτέ δεν είχα τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών σε pc μου εκτός από το S3 Virge 968 4MB VRAM με αντίπαλο τότε την Matrox Millenium 8MB WRAM :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...