Προς το περιεχόμενο

Sli ή 1 κάρτα ???

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα :-) Μην φαγωθούμε κιολας !!! Εγώ ήθελα να μάθω αν για παράδειγμα αγόραζα 2 6600gt ή 2 7600gt με αξία περίπου στα 400-450 euro θα ήταν προτιμότερο από 1 καρτα 7800GTX 256MB που κοστίζει περίπου όσο οι 2 άλλες ....?

Είναι φανερό πως το κλίμα (και) σε αυτό το topic δεν ευννοεί τους κοινούς θνητούς σαν εμάς... Το επίπεδο παραείναι ψηλά για εμάς τους απλούς χομπίστες...

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι τελικα που κατεληξες?

Πως είναι μάλλον καλύτερο να πάρω 1 κάρτα :-D Από τις απαντήσεις σας κατάλαβα ( όσο μπορώ βέβαια) πως το sli δεν αξίζει τόσο τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη ...

Δημοσ.
Είναι φανερό πως το κλίμα (και) σε αυτό το topic δεν ευννοεί τους κοινούς θνητούς σαν εμάς... Το επίπεδο παραείναι ψηλά για εμάς τους απλούς χομπίστες...

Μια συμβουλη εαν θες να την ακουσεις.. Να ψαχνεσαι και μονος σου μην στηριζεσαι ποτε στις γνωμες των αλλων μοναχα, αλλα να προσπαθεις να σχηματιζεις προσωπικη αποψη οπου μπορεις βασισμενη παντα σε μια πλειαδα πηγων και οχι απο μεμονωμενες πηγες.To steal from one source is plagiarism, to steal from many is research ;)

Το επιπεδο γνωσεων δεν ειναι εδω στο forum τοσο υψηλο ωστε η πλειοψηφια των αναγνωστων να μην μπορει να ακολουθησει..

Καλη θεληση χρειαζεται δεν κανουμε καμια ιδιαιτερη αναλυση (εκτος απο μεμονωμενες συζητησεις που γινονται αλλα ειναι ελαχιστες..)

Δημοσ.

Απλα το παιδι εννοει πως καμια φορα η παραθεση των τεχνικων γνωσεων ειναι τοσο εντονη και συνεχης που απλα οι υπολοιποι πανε/παμε πασο!

Δημοσ.
Απλα το παιδι εννοει πως καμια φορα η παραθεση των τεχνικων γνωσεων ειναι τοσο εντονη και συνεχης που απλα οι υπολοιποι πανε/παμε πασο!

Nα σου πω κατι..; Ειμαι προθυμος να βοηθησω (και οχι μονο εγω φυσικα αλλα και παιδια οπως ο Ailuros που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις) τον αλλο μεχρι αηδιας.

Αρκει φυσικα να μην το "παιζει" οτι ξερει και στην ουσια να μην ξερει την τυφλα του και να εχει και το θρασος να διαστρεβλωνει τα γεγονοτα ωντας φανατικος .. Αυτον τον ανθρωπο δεν μπορω με συγχωρεις να τον λαβω σοβαρα..

Δημοσ.

Λουη θα σε φωναζω ετσι γιατι εισαι μεγαλος Λουης τελικα , καλα κανεις και συνεχιζεις με αυτο το υφακι....Χαρη μου κανεις...

Αληθεια μπορεις να παραθεσεις τα χρονια πειρας και το τι εχεις κανει ως τωρα στην ζωη σου σχετικα με τους υπολογιστες ετσι για να ψαρωσεις τους "ασχετους".

Δημοσ.
Λουη θα σε φωναζω ετσι γιατι εισαι μεγαλος Λουης τελικα ' date=' καλα κανεις και συνεχιζεις με αυτο το υφακι....Χαρη μου κανεις...

Αληθεια μπορεις να παραθεσεις τα χρονια πειρας και το τι εχεις κανει ως τωρα στην ζωη σου σχετικα με τους υπολογιστες ετσι για να ψαρωσεις τους "ασχετους".[/quote']

Εγω δεν αναφερθηκα πουθενα στο ατομο σου.. :confused:

Αλλα επειδη εβρισες για αλλη μια φορα και δεν παει αλλο, θα δουμε ποιος κανει χαρη σε ποιον.. ;)

Δημοσ.

Εβρισα ?? Αν δεν κανω λαθος εχεις φατσα καρτα το LOUIE στο Nickname σου....Απλα το μετεφρασα ΛΟΥΗ στα Ελληνικα.

Τωρα για το οτι δεν αναφερθηκες σε μενα τι να πω , για πολοστη φορα θεωρεις τους Mods και ολους εδω μεσα χαζους και πως οταν υπονοεις κατι δεν μπορουν να το καταλαβουν.

Δυστυχως για σενα το καταλαβαινουν ΟΛΟΙ.

ΥΓ : Ποτε εχω βρισει γενικα ? Πιστεψε με δεν εχω βρισει ουτε 1 φορα οποτε δεν κερδιζεις εντυπωσεις ετσι, αντιθετα εσυ βριζεις συνεχεια "Υπονοοντας" το ατομο που βριζεις και μετα δεν εχεις το θαρος να το παραδεχτεις.

Δημοσ.

Ρε φίλε...τον Louie τον θεό δεν το βρίζουν...

(και αναφέρομαι στον Little Louie Vega των M.A.W. αλλά που να ξέρεις τώρα)

και επίσης ο "χαρακτηρισμός" ήταν ψιλό-απαράδεκτος...

ΑΠόφασισε κιόλας τί συγκρίνεις με τί..

τα benches στα παρέθεσαν..

Δημοσ.

Απλη μεταφραση στα Ελληνικα ειναι, ειδικα για καποιον που δεν ξερει τον Louie Vega...

Οπως και να εχει απαντησα στο υφακι που αναφερθηκε στο ατομο μου στα 2 προηγουμενα του ποστ για τα οποια τον εκανα Report. Το να Υπονοει αβερτα και να βριζει και την αλλη να "Μετανοει" οταν του κανουν παρατηρηση ειναι επιεικως αδιανοητο. Υποτιμα την νοημοσυνη Ολων εδω μεσα οχι απλα την δικη μου.

Τωρα τι συγκρινω ??

Συγκρινω πια ειναι Overall καλυτερη καρτα κατι που παντου συμφωνουν οτι ειναι η 7900, ευκολο ειναι.

Δημοσ.

Ρε φίλε..

ερώτηση..πάντα η κάρτα που έχεις σε overall απόδοση/τιμή είναι καλύτερη??(θυμάμαι κάτι για την 7800GT παλιότερα)

τέσπα...είναι μία καλή κάρτα σε καλή σχετικά τιμή..(αν και μπορείς σε απόδοση/τιμή να βρεις πολύ καλύτερα μάλλον)

μην το παρατραβάς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...