Προς το περιεχόμενο

Sli ή 1 κάρτα ???

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικειμενικοι που 3 στα 4 παιχνιδια ευνοουν τις ATI απο πλευρα επιδοσεων ?

Fear , BF2 , Splinter Cell .... Οσοι τα εχουν κανει Review εχουν επισημανει οτι οι ΑΤΙ ειναι πιο γρηγορες σε αυτα.

Συν σε ολα αυτα πως σε αυτα τα Benchmarks δεν λες ποιοι Drivers χρησιμοποιηθηκαν οποτε μαλλον δεν εχουμε σαφη εικονα της 7900.

Βαλε τωρα απο πανω το οτι το ανεμιστηρακι θελει αλαγη + τα 100ε παραπανω και εχουμε τον νικητη.

ΥΓ : με τους 84.30 και ανω περιμενε να πεσουν οι διαφορες ακομα και σε αυτα τα Games.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντικειμενικοι που 3 στα 4 παιχνιδια ευνοουν τις ATI απο πλευρα επιδοσεων ?

Fear ' date=' BF2 , Splinter Cell .... Οσοι τα εχουν κανει Review εχουν επισημανει οτι οι ΑΤΙ ειναι πιο γρηγορες σε αυτα.

Συν σε ολα αυτα πως σε αυτα τα Benchmarks δεν λες ποιοι Drivers χρησιμοποιηθηκαν οποτε μαλλον δεν εχουμε σαφη εικονα της 7900.

Βαλε τωρα απο πανω το οτι το ανεμιστηρακι θελει αλαγη + τα 100ε παραπανω και εχουμε τον νικητη.

ΥΓ : με τους 84.30 και ανω περιμενε να πεσουν οι διαφορες ακομα και σε αυτα τα Games.[/quote']

Το καρναβάλι πέρασε ( σε περίπτωση που κάποιοι είναι ακόμα σε άλλες εποχές του χρόνου ).

Απρίλι έχουμε...

Και...μέχρι πρότινος ( x1800 Series & 7800 Series ) τα games αυτά που τα είχε η nVIDIA, τότε ήταν μια χαρά και καθαρά.

Τώρα που είναι μπροστά ΚΑΙ εκεί η ATi, τώρα τα λέμε ATi Optimised.

Λοιπόν, ξέρετε κάτι ?

Αφού τα...FEAR, BattleField 2, SC:Chaos Theory, Half Life 2, Condemned, Oblivion, FarCry, Need For Speed είναι ATi Optimised όπως λες, μην τα παίζετε :D

Δημοσ.

Και στο κάτω-κάτω τι ενδιαφέρει τον τελικό χρήστη ποιά games είναι optimised και ποιά δεν είναι; Η ουσία είναι να αγοράζει σε ένα δεδομένο όριο τιμής την καλύτερη λύση για τον ίδιο, οπότε αν η τάδε ATi έχει καλύτερες επιδόσεις από την δείνα nVidia στο μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών τι τον κόπτει αν αυτά τα παιχνίδια έχουν optimisations ή όχι;

Δημοσ.

Μα δεν εχει στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτο ειναι το ζητημα.

Εχουν κατσει ολοι οι ΑΤΙ lovers και συγκρινουν την Χ1900 με την 7900 οταν η Χ1900 ειναι και πιο ακριβη και πιο θορυβωδης και δεν προσφερει καμια τεραστια διαφορα σε επιδοσεις, τουλαχιστον οχι για να δικαιολογει την διαφορα 325ε-510ε ( Τελευταιες τιμες απο Skroutz 7900GT - X1900XT) που ειναι 180ε διαφορα !

Δημοσ.

Σταματάω την παραμικρή κουβέντα μαζί σου γιατί έχεις καταντήσει τραγελαφικός.

Όταν μου συγκρίνεις την X1900XT με την 7900GT τότε δεν νομίζω ότι έχουμε να συζητήσουμε κάτι παραπέρα.

Η μια κάρτα είναι ultra high end και συγκρίνεται μόνο με την 7900GTX ενώ η δικιά σου απευθύνεται σε απευθείας κόντρα με την x1800xt.

Η διαφορά είναι τεράστια και από πλευράς specs των καρτών και από πλευράς επιδόσεων.

Θα σου συνιστούσα να σταματήσεις να λες αυτά τα πράγματα γιατί μόνο γέλιο θα προκαλείς από εδώ και πέρα.

Έλεος πια που θα μας εξισώσεις την X1900XT με την 7900GT :D

Δημοσ.

Παλι πεταχτηκε ο " Δεν ασχολουμαι ποτε μαζι σου" ...

Περα απο αυτα :

Quote - TweakTown :

"I personally use a Radeon X1900XTX because it is better at what I play, predominately Battlefield 2 yet the biggest problem with it is the noise output - it is just way too loud and you really have to crank up the speakers or use headphones to get over it. The 7900GTX I feel is the better card, it performs similar and better depending what games you’re playing. The 7900GT which compared to the X1900XT is a single slot solution as opposed to a dual slot and is just an overall better card."

Quote - ExtremeTech :

ATI's fastest card outpaces Nvidia's fastest card, but at lower price points, Nvidia's new GeForce 7 cards are a slightly better deal. We should mention that, while actually playing the game to record this data, we found that the ATI-based cards had more consistent performance, with fewer sharp increases and decreases in framerate. Nvidia-based cards, by contrast, seemed to run up to higher highs and lower lows.

Δημοσ.

Μαζι με μενα δεν την παλευουν και τοσα Site που λενε οτι λενε τα παραπανω...

Φυσικα ο BillPeppas ειναι καλυτερος απο ολους....Πως τα πας με τα δικτυα αληθεια ? Εμαθα κατι φανταστικες ιστοριες....Χεχεχεχεχεχε...

Αν ηξερες ποσοι λενε οτι δεν την παλευεις εσυ θα το βουλωνες αμεσως.

Ta ta...

Δημοσ.

Save The Whales, Peace! Buy nVidia, not ATI!

Anyway.. gia na apadiso kai sto 8ema.. oste na min lete oti spammaro :P

Den aksizei to SLI :\ Ektos fisika an den exeis ti na kaneis ta lefta sou :P

Δημοσ.

Not Able To Comprehend Teh Logic :lol:

H oικογενεια μου μου εμαθε οταν δεν γνωριζω κατι να μην γινομαι γελοιος και να προσπαθω να μιλησω για κατι που δεν κατεχω.. Ποσο μαλλον να διαστρεβλωνω και τα πραγματα που ουτε καν γνωριζω.. Δεν το εκανα ποτε δεν θα το κανω σιγουρα στο μελλον..

Υπαρχει επισης και μια παροιμια που λεει "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"..

Εγω δεν θα ασχοληθω φυσικα τωρα με καποιους χρηστες που εχουν δειξει δειγματα γραφης των γνωσεων τους και γελοιοποιουνται απο μονοι τους.. Εαν δεν γνωριζαν απλα θα βοηθουσα.. Ομως ο ακρατος φανατισμος σε συνδυασμο με την αμαθεια και της βλακωδους εμμονης σε ηλιθιες και αστηρικτες αποψεις ειναι πολυ επικινδυνος συνδυασμος.. Τα συμπερασματα δικα σας.. :mrgreen:

Δημοσ.
Save The Whales' date=' Peace! Buy nVidia, not ATI!

Anyway.. gia na apadiso kai sto 8ema.. oste na min lete oti spammaro :P

Den aksizei to SLI :\ Ektos fisika an den exeis ti na kaneis ta lefta sou :P[/quote']

Για να μπω και εγω στο πολεμικο κλιμα του topic, αυτη ειναι τωρα επιχειρηματολογια?Μαλλον ειναι spamming οπως λες φιλε μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα :-) Μην φαγωθούμε κιολας !!! Εγώ ήθελα να μάθω αν για παράδειγμα αγόραζα 2 6600gt ή 2 7600gt με αξία περίπου στα 400-450 euro θα ήταν προτιμότερο από 1 καρτα 7800GTX 256MB που κοστίζει περίπου όσο οι 2 άλλες ....?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...