txamata Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ένα υπολογιστικό σύστημα έχει εγκατεστημένες δυο κάρτες ήχου (που η καθεμιά τους συνδέεται σε ξεχωριστό σύστημα ηχείων, 2 στερεοφωνικά ηχεία η μία, σύστημα ηχείων 5.1 η άλλη) . Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή να παίζουν και οι δυο κάρτες ήχου διαφορετικά τραγούδια; Π.χ να παίζει ο windows media player 10 κάποιο τραγούδι μέσα από κάποια playing list και την ίδια στιγμή χρησιμοποιώντας έναν άλλον Media Player , ας πούμε τον Videolan ή το Media Player Classic να παίζει κάποιο άλλο τραγούδιι από την ίδια playing list ή κάποια άλλη; Η σε μία περίπτωση να παίζουν και οι δυο mediaplayers το ίδιο τραγούδι (ίδιο αρχείο); Είδα στις ρυθμίσεις ήχου στον πίνακα ελέγχου των Windows, πως κάθε φορά μια κάρτα ήχου μπορούμε να χρησιμοποιούμε για συγκεκριμένη λειτουργία , π.χ. ηχογράφηση, αναπαραγωγή κλπ. Γενικότερα, τι (παραπάνω) δυνατότητες δίνονται στο χρήστη του υπολογιστή, όταν υπάρχουν δυο κάρτες ήχου στο ίδιο υπολογιστικό σύστημα; Υ.Γ. Το σύστημα (2) ηχείων της Yamaha YST-M200 DSP (digital surround processing) είναι το περιβάλλον ήχου 2.1 ; (τα ηχεία αυτά είναι 10ετίας πια, αλλά έχουν ικανοποιητική απόδοση΄).
iceman79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ναί. Θα πρεπει ο player να διαθετει ρυθμιση της επιθυμητης συσκευης εξοδου πχ winamp: options -> preferences -> plugins -> preferences -> output -> direct sound -> device βγάζεις το "βασικό πρόγραμμα οδήγησης ήχου" και βάζεις την κάρτα ήχου που θέλεις
afantos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 και εγώ 2 έχω, όλα ΟΚ.... Μπορείς και να παίζεις με την μία και να γράφεις με την άλλη...
nikoskourtis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ενα πραγμα δεν εχω κανει ακομα με 2 καρτες ηχου. Να βαλω 2 στερεοφωνικες καρτες και να να βγαλω τετρακαναλο ηχο σα να ειχα τετρακαναλη καρτα ηχου. Ξερει κανενας τιποτα σχετικο;
giankyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ενα πραγμα δεν εχω κανει ακομα με 2 καρτες ηχου. Να βαλω 2 στερεοφωνικες καρτες και να να βγαλω τετρακαναλο ηχο σα να ειχα τετρακαναλη καρτα ηχου. Ξερει κανενας τιποτα σχετικο; για πιό λόγο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.