nucleogenesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Αγόρασα πριν απο λιγες μερες το apple mighty mouse απο rainbow.. Η αλήθεια ειναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος ενώ περίμενα κατι πολύ καλυτερο.. Ναι μεν ειναι πολυ ωραίο εμφανησιακά, αλλα δεν εχει καθόλου καλή επαφή το δεξί κλικ. Πρέπει να το πατησεις με περισσότερη δύναμη απο το αριστερο, και.. αν πιάσει ! Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Exo eixa provlima me to scroll tou. Alla den itan diko mou. Se ena lab to eixane. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 to diko mou doulevei mia xara kanena apolitow provlima!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα, άψογο είναι, μάλιστα πήρα και το keyboard της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.