Προς το περιεχόμενο

Τα Updates δεν μπορουν να εγκατασταθουν.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριστε και μια εικονα με το τι ακριβως μου λεει. format εκανα εχθες το βραδυ. εχω windows xp pro + sp2.

updatesproblem0sp.jpg

Δημοσ.

δεν ειναι αυθεντικο, αλλα παλαιοτερα δεν ειχα αυτο το προβλημα. επισης κατα την εγκατασταση του sp2 δεν μου ζητηθηκε να βαλω serial. γιατι;

Δημοσ.

LUXX olo format kaneis...kai fisika kses mono na rwtas alla pote den kaneis afta pou sou lene kai kaneis oti nomizeis....kapote sou xan pei polla atoma na kaneis format me cd winxp me SP2 slipstreamed...to xeis pou to xeis kopia k oxi gnhsio , toulaxiston katevase kanena swsto cd....

pros to paron kane oti leei o dark shadow kai kalh tuxh...

Δημοσ.

πολυ καλο φαινεται. θα το κατεβασω.. δλδ να κανω και disable το automatic updates, ετσι; επισης καθε μηνα θα πρεπει να κατεβαζω την καινουρια εκδοση autopatcher αφου σβησω την προηγουμενη ή δεν χρειαζεται;

Δημοσ.

Μια φορά κατεβάζεις το μεγάλο και μετά κάθε μήνα απλά το update που είναι σχετικά μικρό.

Δημοσ.

Την προηγούμενη έκδοση του autopatcher δεν θα την απεγκαθιστάς διαφορετικά δε θα ολοκληρώνει την εγκατάσταση η καινούργια. Θα τα αφήνεις όλα εγκατεστημένα.

Δημοσ.

ειδα καπου οτι πρωτα πρεπει να εγκαταστησω το patch του δεκεμβριου και μετα του φεβρουαριου. αληθευει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...