Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 οριστε και μια εικονα με το τι ακριβως μου λεει. format εκανα εχθες το βραδυ. εχω windows xp pro + sp2.
hackermon1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 to cd me to opio egkatestises ta xp inai to aythentiko??pigaine sto site tis microsoft kai katevase apo eki ta updates.
Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 δεν ειναι αυθεντικο, αλλα παλαιοτερα δεν ειχα αυτο το προβλημα. επισης κατα την εγκατασταση του sp2 δεν μου ζητηθηκε να βαλω serial. γιατι;
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 file luxx katevase tin elliniki ekdosi autopather i an exeis agglika windows katevase tin aggliki ekdosi. http://www.autopatcher.com
tsakonas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 LUXX olo format kaneis...kai fisika kses mono na rwtas alla pote den kaneis afta pou sou lene kai kaneis oti nomizeis....kapote sou xan pei polla atoma na kaneis format me cd winxp me SP2 slipstreamed...to xeis pou to xeis kopia k oxi gnhsio , toulaxiston katevase kanena swsto cd.... pros to paron kane oti leei o dark shadow kai kalh tuxh...
Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 πολυ καλο φαινεται. θα το κατεβασω.. δλδ να κανω και disable το automatic updates, ετσι; επισης καθε μηνα θα πρεπει να κατεβαζω την καινουρια εκδοση autopatcher αφου σβησω την προηγουμενη ή δεν χρειαζεται;
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 den xreiazte na sou po gia kathe mina!!! Apla kathe 3 me 4 mines katevaze!!! Eine pola ta mb!!! Oso gia to diasable an thes kanto!!!
dali13gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μια φορά κατεβάζεις το μεγάλο και μετά κάθε μήνα απλά το update που είναι σχετικά μικρό.
alerasta Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Την προηγούμενη έκδοση του autopatcher δεν θα την απεγκαθιστάς διαφορετικά δε θα ολοκληρώνει την εγκατάσταση η καινούργια. Θα τα αφήνεις όλα εγκατεστημένα.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ke kati allo!!! SOu eipa exei vgei ke i elliniki ekdosi gia ton Martio!!! Gia ton Aprilion nomizo o basilakis o portas akoma den evgale updates!!!
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 δεν θα χρειαστω την ελληνικη αφου εχω αγγλικα xp.
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ειδα καπου οτι πρωτα πρεπει να εγκαταστησω το patch του δεκεμβριου και μετα του φεβρουαριου. αληθευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.