Προς το περιεχόμενο

site δημοπρασιων στην Ελλάδα;

snowgay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι να υπάρχουν πολλά site και αναλόγως να ψωνίζουμε ή να πουλάμε.

Έχω γραφτεί και στο http://www.24net.gr και στο Bidin και εύχομαι να πάνε καλά,γιατί ουσιαστικά εργαλεία είναι, που σε όλους κάποια στιγμή μπορούν να φανούν χρήσιμα.

Στο http://www.fleamarket.gr είμαι χρήστης κοντά στα 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι έχω πολύ καλές εντυπώσεις.

Ασχολούμε με τα παλία και καλά συλλεκτικά βιβλία και έχω πλουτήσει πολύ την συλλογή μου με πολύ μικρό κόστος ,έχω δώσει πολλά πράγματα και εκτός από 1-2 φορές με κάποιους που δεν επικοινώνησαν όταν έκλεισε η δημοπρασία δεν είχα ξανά πρόβλημα.Eπίσης όσα games παίζω τα παιζω γνήσια που τα βρίσκω μεταχειρισμένα σε αριστη κατάσταση στις δημοπρασίες

(fear 20e-Age of Empires III 24 e κ.τ.λ.)

Τώρα τελευταία κανά 2 μηνο γράφτηκα και στο 123sold.gr

γιατί είναι σύγχρονο site με πολλές δυνατότητες ,έχει μια καταπληκτική δυναμική και κάθε ημέρα γίνετε καλύτερο αλλά μαζεύει και πολύ κόσμο με ποικιλία.

Καλό είναι να υπάρχουν πολλές επιλογες και όπου θέλει καθένας κοιτάει.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε αυτό που αναφέρεις έχεις δίκιο.

Το λειτουργικό του είναι γεννιές παλιότερο,αυτό όμως που καταφέρνει είναι όμως ότι φαίνετε πολύ απλό και εύκολο στη χρήση και σε άσχετους χρήστες και βασικά η μεγάλη μάζα και πλατιά πλατφόρμα κόσμου που διαθέτει.

Το http://www.123sold.gr είναι πραγματικά η έκπληξη στο χώρο.

'Εχει καταφέρει και έχει συγκεντρώσει χρήστες από όλους τους χώρους που συνεχώς αυξάνονται (οι περισσότεροι κρατάνε και τα ίδια username τους από άλλα site),επίσης καθημερινά βλέπω ότι μικροατέλειες υπήρχαν εξαλείφωνται και ανεβαίνει και σε ποιότητα και ποσότητα προιόντων.

Δημοσ.

sigoura einai kalo na iparxoun arketa site dimoprasiwn asxeta an mazepsoun kosmo.to flea ontws einai to mazikotero site dimoprasiwn,k diskola mporei na xasei tin prwtopwreia tou.allwste tin aggelia sou tin bazeis ekei pouxei ton perissotero kosmo gia na exeis k perissoteres pithanotites pwliseis.pantws panta sto flea imoun k poulaga xwris na koitazw alla site.parolauta me balate etsi se skepseis na dw k alla site tou eidous k mporw na pw oti to 123 k to bidin mou afisan aristes entipwseis.eidika sto bidin exei mia epilogi me ta elta(ipologismo twn eksodwn otan stelneis antikataboli)pou dieukolinei tromera.pantws mou kanei entipwsei pou den iparxei ena elliniko ebay.me tin forma tou ebay

Δημοσ.
εντάξει φίλε μου μην είσαι απόλυτος. Εσύ πούλησες και έκανες την δουλειά σου μέσα απο το bidin.gr την ίδια ώρα που γίνονται δεκάδες συναλλαγές και στα υπόλοιπα site του είδους.:-D

Εχεις δικιο, ισως οι επομενες να πουληθουν κι αλλου :-D

Δημοσ.
Εχεις δικιο, ισως οι επομενες να πουληθουν κι αλλου :-D

Πολλές φορές παίζει παράγοντα και η τύχη,να δει το ενδιαφερώμενο άτομο το αντικειμενό σου.

Δημοσ.

elpizo na "akouei" kanenas apo to 123sold den ftanoun ta spam tou fleamarket (pou teleutea echoun stamatisei) tora vdomada para vdomada kapios tha stilei kai kala filiko..."proothontas" me spam apo gmail...

gia na min ta paro kranio kai kano report sto google (pou mporei na echei kai alla epakoloutha) simazeutite

Δημοσ.

Ήμουν παλιός χρήστης του fleamarket, το θεωρώ απαράδεκτο site ειδικά με τη νέα του πολιτική περί χρεώσεων! Το 123sold.gr είναι διαμάντι και μαζεύει συνεχώς κόσμο. Όλα τα άλλα μοιάζουν με site φαντάσματα! Το http://www.bidin.gr/ ζήτημα να έχει 30 δημοπρασίες ανοικτές όλες κι όλες! Το usurum μία από τα ίδια!

Δημοσ.

Μία από τα ίδια ...για το φλέα. Πολλές διαφημίσεις που το κάνουν να σέρνεται στην δική μου 56άρα (αν και να είναι καλά το adblock του firefox), χρεώνει κάτι που τα άλλα το έχουν δωρεάν και βέβαια τα προβλήματα που κάθε λίγο προκύπτουν. Για τους ghost users να μην μιλήσω καλύτερα ...χτυπάνε και εξαφανίζονται.

το 123sold από όσο ξέρω δημιουργήθηκε από την κοπελιά που ήταν στο fleamarket πριν. Είναι σύγχρονο, λειτουργικό, απροβλημάτιστο και πάνω από όλα free.

oι χρήστες του λείπουν που είναι ζήτημα χρόνου να μαζευτούν. Αλήθεια είδατε ότι τώρα τελευταία δεν εμφανίζει στην κεντρική σελίδα του fleamarket τους χρήστες; Παλιά έγραφε το σύνολό τους...

Δημοσ.

123sold.gr? Katadikasmeno na apotyxei paroles tis prospatheies tou dhthen antikeimenikou nomikou. Ase pou einai kai poly argo. Kai afhste tis diafhmiseis gia ta sites sas (p.x. bidin) giati den gemizoun taxi osoi mpainoun ekei mesa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...